- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.801
inşallah canım bide keseyi gorseydik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amaa yaa keyfini sur degerin gusel yukselmiss insallah onuda gorucen stressiz guzel bi keyfini sur bakk bitti artik bebisin sana geliyooo :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Amaa yaa keyfini sur degerin gusel yukselmiss insallah onuda gorucen stressiz guzel bi keyfini sur bakk bitti artik bebisin sana geliyooo :)
Canım ne güzel ya Allahim sesini duymuş olmaz yok onun yaninda darısı bize sende yorma artık kendinicanım varya ınan ki bu ay hiç birşey yapmadim hatta ayın 5 ilişki olmuştu sonra ayın 15de oldu kocamla kustm çünkü ve hala soktayim inanın ki ama bu ay hiç plan yapmamistim bırakmıştım rahat davrandım
Kuzumm yemek yapma konusunda yardıma ihtiyaç olursa yaz bana tarif falan veririm Anteb yemekleriBide biz7 aylk evlyz hergn yemeği onlarda yiyorduk 10 gündr hç görüşmyrz, bnde zorlanıyrm ymk yapıyrm ilk defa :)) eşimm üzülüo ona üzülüyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bat 19 mayisti. Gelen giden yok yarin sabah idrar testi yapacağım. Insaallah vardır..
Canım ne güzel ya Allahim sesini duymuş olmaz yok onun yaninda darısı bize sende yorma artık kendini
Kuzumm yemek yapma konusunda yardıma ihtiyaç olursa yaz bana tarif falan veririm Anteb yemekleri
Kimsecikler yok
Hadi hayırlisi kan versene canım yarın
Noldu cnmm
Elifcik Ordamisin kimse yokmuuuu
Elif sağolsn yardm edio :):) hazırladm bişeyler şmdi
Elifcik Ordamisin kimse yokmuuuu
Buradayim kuzum yemek utu derken hic giremedim
uyudum bendeeebekliyorum ne oalack bu durum test almaya çıktım baktım eczane kapalı gitti benim kafa
uyudum bendeeebekliyorum ne oalack bu durum test almaya çıktım baktım eczane kapalı gitti benim kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?