• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ya dengem kaydı kuzum anlamadım geçen hamileliğimde olduğu gibi sağ kasığımda ağrı ve aşırı derecede akıntım var karnımda şişlik anlam veremedim yumurtlama mı hamilelik mi ilişki sadece 2 kere oldu o da 3 gün arayla...

Hmmm ne blym bnce bkle bbğm pank ypma kanaman ne zmn kesildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onu zaten hiç sorma geldi gitti geldi gitti ayın 16.sında kesildi tamamen...bekleyim bakayım hormonlarım benimle dalga geçiyor sanırım sen naptın test yaptınmı?

Evet tatlm negatif, bu ayda sınıfta kaldık, bugn adet günm kırmızıları beklyrm

canim bak iste senin de değerin benden yuksek yarim vermiş doktorun. bana tam iç dedi ilaci. 5tane kullandıktan sonra aklima takilinca tekrar gittim başka doktora. o da adetime 1hafta kala gittiğim için adet öncesi test yaparsak zaten değerin yüksek cikar yaniltici olur dedi. yarima dusurelim. adet olursan gel tekrar olcelim dedi. bir tane de yarim içtim korktum biraktim.cunku cuma günü en geç pazar günü adet günüm. 12. ve 18. günler arasi gunasiri ilişki oldu canim. sonra eşimin işinden dolayı bırakmak zorunda kaldim. ama bu ay diğer aylara gore az akintim oldu. ona anlam veremedim. bi de hicbir belirti yok bata az kalmasina rağmen . gerçi gecen aylarda her turlu belirti yasiyodum da neoluyodu:)

Canim onu tam kullananda var ben okumstm burda daha once korkma ondan belkide pko var die ole ictm ben olabilir ben ole cok adet olmazdim 2 gun falan zorla gerci son zamanlarda duzelmsti simdi hic olmuormm ohhh misss bebislerm double benle insallah senindr tez zamanda gobisine yerlescek bebis bu ay olmassa onumzdeki ay cok calis duscek deger olma olasiligi yuksek olacak canim ama insallah bu ay hamissndirr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

düzelir o zaman kuzum dert etme er ya da geç allaha şükür öle büyük probleminiz yok eşin sperm testi yatırdı mı?

Dert etmediğini zannediyorum ama içten içe çok stres yapıyorum galiba :( evet çok şükür büyük problemimiz yok. Evet esimde nisan ayında ben klomene başlarken yaptirdi. Çok şükür sonuçlar iyi cikti. Ama ben yinede keciboynuzu iciriyorum. Hatta içmekten skilinca eczaneden özünü aldik onu yiyor :) senin derdin ne canim?????

dert etmediğini zannediyorum ama içten içe çok stres yapıyorum galiba :( evet çok şükür büyük problemimiz yok. Evet esimde nisan ayında ben klomene başlarken yaptirdi. çok şükür sonuçlar iyi cikti. Ama ben yinede keciboynuzu iciriyorum. Hatta içmekten skilinca eczaneden özünü aldik onu yiyor :) senin derdin ne canim?????
benim eşimde varikosel vardı canım o düzeldi ben hamile kaldım...şuan problem gözükmüyor zaten yeni düşük yaptım ilerleyen zamanlarda bakalım ne olacak...ben valla ne kadar stres yapmayım desemde oluyor malesef :(

Mrb arkadaslar batim 18 ydi 2 gun gecti hala adet olmadim. Ara ara ihtiyacimi giderdikten sobra sildigimde kahve rengi koyu kirmizi gibi leke goruyorum akinti seklinde hastalandkm galiba diyorum gerisi gelmiyot. Test yapsammi yapmasammi bilemedim :)

3 yıllık evliyim. Artık bebek istiyorum. 2 aydır deniyorum ama olmuyor. Mayıs ayında hamis olmak istiyordum cookk:( doğum kontrol hapı kullanmadım. Normal acaba?? Onca zaman korunun sonra yanii?? Fikri olan var mı?

evt bbğmm aynı günüz adetin 28 ise yumurtlama dönemimiz aynıdır, 2 gün çok bigün yap bi gün yapma

yok canım adet aralıgım 35 gun. yumurtlama tarıhım hazıranın 6 8 arasına denk gelıyor. 1 gun araylamı daha ıyı dıyosun tamam ozaman:)

3 yıllık evliyim. Artık bebek istiyorum. 2 aydır deniyorum ama olmuyor. Mayıs ayında hamis olmak istiyordum cookk:( doğum kontrol hapı kullanmadım. Normal acaba?? Onca zaman korunun sonra yanii?? Fikri olan var mı?
canım daha çok yeni imiş bence bu ayı da atlat hem sen hem de eşin gözükün inşallah sorun yoktur...doktor daha detaylı bilgi verir ona göre yol çizersiniz

mrb arkadaslar batim 18 ydi 2 gun gecti hala adet olmadim. Ara ara ihtiyacimi giderdikten sobra sildigimde kahve rengi koyu kirmizi gibi leke goruyorum akinti seklinde hastalandkm galiba diyorum gerisi gelmiyot. Test yapsammi yapmasammi bilemedim :)

canım hemen yap test burada birçok arkadaşın öle olmuş yerleşme kanaması diyorlardı...hatta emin olmak istiyorsan kan testi ver daha sağlıklı olur inşallah iyi haber verirsin bizlere

canım ben varımm 3. yıla gırıcez evlılıgımızde. bıraz gezıp tadını cıkartmak ıstedık evlılıgın.:):) bende hıc hap falan kullanmadım. doktora gıttıgımde hersey yolundq dedı. denemeye basladıgınız zaman onemlı nekadar evlı oldugunuz degıl dedı. benımde suphelerım vardı aklımda. uzun bır sure sonucta dıkkat etsekte bazıları hamıle kalıyor.doktor 6 ay 1 yıldan sonra gel dıyor. sen takma kafana calısmalarına devam et gunlerını kacırma cok onemlı. benımde 2. ayım denemede bu ay ovulasyon testı kullandım yumurtlama donemımı ogrenmıs oldum. hazıran ayında calısmamız olacak bakalım kısmetse gelsın bebıs:):)

O kadar zaman koruduktan sonra uzun süre olmaz bebeğiniz diyenler var. 6-7 ay sonra belki diyolar. Moralim bozuluyor açıkçası. .inşallah önümüzdeki ay olur... teşekkür ederim, moralim biraz duzeldi

Back
X