• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

çok güzel bende severim esila ismini inş biri kızdır biri erkek :)
yinede bi kaç tavsiye kenarda dursun şu isimler
minel
mira
arya
buğlem
defne
hadi kuzumun adıda olsssuun ecem
yada öykü hahahaaaa yaptım yapacağımı yine uleynnn :)))

Evettt kenarda dursn isimler perfectoooo ama hep kis hani erkek :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarın gidiyoruz inş gelince hepsini yazıcam ayyy ne oldu bak ben en önemli şeyi yazmadım size gece 3 4 gibi sağ kasığıma sanki iğneler batırıyolar ağrısından bir uyandım ayy hemen tuvalete gidecektim kalkamadım düşün neyse zorladım kendimi kalktım yemin ederim ki düşüp bayılacaktım nerdeyse ama hemencecik geçti çok şükür sabah eşime anlattım dr a söle bunları dedi ayyy inş kist vs oluşmamıştır yada ciddi bişey değildir kıızzz dua et ne olur canımın içi

inşallah canımederim etmezmiyim .ya bende perşembe gidicm dra inş bakalım

hoşbulduk bir tanem yeni gördüm bazen kaynıyor arada bağışla bebeğim bak canımın içi sen kan ver bence eğer bebiş yoksa için rahatlar bende yarın mutlaka kan vercem gerçi benim kanamam vardı geçen gün bitti gitti bebek ya oluşmadı yada hormonlardan silik çizgiyi gördüm bilemiyorum bak ben betüle anlattım oku orayı aynen dediğin gibi kasıklarım fena ağrıyor inş mühim bişey değildir seninkide inş bebektendir canım inş

Selam bebeğimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşbulduk bir tanem yeni gördüm bazen kaynıyor arada bağışla bebeğim bak canımın içi sen kan ver bence eğer bebiş yoksa için rahatlar bende yarın mutlaka kan vercem gerçi benim kanamam vardı geçen gün bitti gitti bebek ya oluşmadı yada hormonlardan silik çizgiyi gördüm bilemiyorum bak ben betüle anlattım oku orayı aynen dediğin gibi kasıklarım fena ağrıyor inş mühim bişey değildir seninkide inş bebektendir canım inş

ya umutlanmak da istemiyorum o yüzden anlamadım da yumurtalık mı hamilelik mi neyse bekleyim yarını eğer ağrım artarsa gideyim bende

Haklisin zaten az cok tahmin ettim insan bazen bunalior sende haklisin yalnz degilsn merak etme bak ben artik yanndayim:) cok sagol kuzularima guzel dualarn dileklerin icin degerin normal sinirdayms ama ust sinir benimki sinirin iki kat ustydu resmen bazen gogsmde beyaz beyaz kalintilarda olurdu ama ilaci bitirnce dustu nasil kullaniorsun dostinexi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razi olsun tesekkur ederim canim. burada bazi insanlardan tepki aldim ama niyetim kesinlikle kotu değildi. buradaki çoğu kişi hemen hemen ayni şeyleri yasiyor zaten anlarsiniz diye düşündüm. Allah razi olsun ilgilendiğin için. o kadar mutsuzum ki bu aralar bunlari bile gozyaslarima engel olamadan yaziyorum inan. doktor ptesi perşembe birer tane iç dedi 5tanesini o şekilde kullandim sonra yariya dusurdum. doktora sorarak. benim değerime göre dozu biraz yuksek geldi danistim doktora. zaten 2tane kaldi biraktim adetime az kaldi diye. hamilelik varsa düşüğe sebep olabiliyormuş. eğer adet olursam tekrar kontrole gidicem bakalım hayirlisi. çok ümidim yok ama

canımcım bende senin mesajını gördüm tabi ki ama ben kullanmıyorum maalesef canım ovülasyon testiyle takip etsen daha iyi olur bence

teşekkürler canim cevabin için ve yazima sert tepki göstermediğin için. geçtiğimiz iki ay onu kullandim ama çok kafam karisti. biri çift çizgi siliklestikten sonra hemen de catlayabilir 2gun sonra da catlayabilir yazmisti kadınlar kulübünde. bana çok saçma geldi. ben siliklestigi zaman catlamis oluyor diye biliyordum. kafam karisti bu ay kullanmadim. ama adet olursam tekrar baslayayim bari. daha var testler bir suru

İnşallah cnmmm akntm varr tertemiz hayır olsn olurmu adetten önce ?

nie olmasın kuzum olabilir sen biliyorsun zaten geç döllenmiş olabilir onun için gebelik testinde çıkmayabilr çok normal yani bugün bekle yarın kan ver gelmezse ayyy inş vardır bebişcan :)

teşekkürler canim cevabin için ve yazima sert tepki göstermediğin için. geçtiğimiz iki ay onu kullandim ama çok kafam karisti. biri çift çizgi siliklestikten sonra hemen de catlayabilir 2gun sonra da catlayabilir yazmisti kadınlar kulübünde. bana çok saçma geldi. ben siliklestigi zaman catlamis oluyor diye biliyordum. kafam karisti bu ay kullanmadim. ama adet olursam tekrar baslayayim bari. daha var testler bir suru

:))) kızz ben öle sert tepkilere gelememm sert tepkide veremem ayy bayar beni kızgınlık yaşasın gülmeeeekkk ahaaaaaa :))))
biliyormusun tatlım bendede çook kızarmaz ovü testi bende bıraktım gerçi benim problemim farklı ara lekelenmelrden dolayı bi kaybım vardı ondan kuzum ama yinede sıkıldım ovü testinden bıraktım gitti valla haaa kafama eser yine kullanırım onuda bilemem :))) bak sakin bir şekilde stressiz bekle yada dr un takip etsin yumurtalıklarını sonuçta bebiş düşünüyorsun bir sor dr una bakalım ne diycek kuzum

Geç döllenme nasl oluoki sanmam ?

yumurta geç çatlıyor bata yakın sonra dölleniyor sonrada bhcg kana geç karışıyor anlaşılmıyor gebelik testinde nie olmasın benim hamile kalmadan önce adet düzenim bozuldu bi ara bende ovü kullandım o zamanlarda bak ovü normal şekilde kızrıyordu sonra silikleşiyordu bende yumurtladığımı sanıyordum haliyle meğer yumurtlamıyormuşum düşün yani amannn allah verirse her şekilde olur çok takma bunları inş vardır bebişin canım

hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah bu ay tutmuştur ben geçen ay klomen kullandım sadece o ay hamile kalmıştım...bebek düştü malesef bu ay adetlerim düzene girsin öteki ay tekrar başlıcaz bu arada sizde sorun ne canım?

İlk korunmayi birakacagim zaman herşey normaldi. Şubat ve mart ayında adetlerinde gecikmeler ve kanamalwrimda değişiklik olunca Dr.a tekrar gittim mart ayında. PCO oluşmuş. Nisanda tedaviye basladik. Kesimde de bi sorun cikmadi. İste 2 aydirda klomen+ catlatma iğnesi oluyorum.

:))) kızz ben öle sert tepkilere gelememm sert tepkide veremem ayy bayar beni kızgınlık yaşasın gülmeeeekkk ahaaaaaa :))))
biliyormusun tatlım bendede çook kızarmaz ovü testi bende bıraktım gerçi benim problemim farklı ara lekelenmelrden dolayı bi kaybım vardı ondan kuzum ama yinede sıkıldım ovü testinden bıraktım gitti valla haaa kafama eser yine kullanırım onuda bilemem :))) bak sakin bir şekilde stressiz bekle yada dr un takip etsin yumurtalıklarını sonuçta bebiş düşünüyorsun bir sor dr una bakalım ne diycek kuzum

aynen kuzum ben de sıkıldım biliyorum musun. bi de çevredeki herkes hamile
sanki onlar ovulasyon testi mi kullandı dedim biraktim ama bu ay da olmazsa doktoruna soyleyecem yumurta takibi istiycem

Back
X