• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

yumurtlama gününü hesaplayan siteler var ya işte son adet tarihini yazıyorsun şu gün olacak diyor mesela benim için 9 mayıs yumurtlama günü diyordu fakat evde yaptığım ovulasyon testlerinde 9 mayıs soluk çizgi fakat 10 ve 11 mayısta koyu çizgileri yakaladım o gecede çalışma yaptım kafam çok karışık eğer 9 mayısta yumurtladıysam gebelik yoktur çünkü çalışma olmamıştı şimdi ben neye inanmalıyım sizce :((( ovulasyon testlerine itimat edebilir miyim ?

Canm aciller gebelik testi yapar cok agrim var misren tuttuvama ilac icemiyorum tahlil yaptirmak istiyorum de:(:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız arzuu sen bilmiyon tabi benim herifte sağlıkçı :))))) hastaneye gidicem desem kıyametleri koparır neymiş burda asla yapmayacakmışım haftaya kadar sabredecekmişim dr a gidice merkeze beni öyle kandırıyor bilmiyor benim ne rollerimin olduğunu saftrik yarın ilk işim başka marka gebelik testi kullanmak yinede çok sağol bebeğim herkese diyorum sanada diyeyim darısı sanada olsun inşş ayyy kendime gülüyorum bide olmadığını düşünsene sudan çıkmış balığa dönerim abowww

Bence hiç alakası yok canım tüm iyi şeyleri sadece kendine layık gören insanlar öyle konuşmaya bayılıyor. Bizde öyle korunuyorduk ilk denemede oldu. Gerçi kimyasal gebelik geçiriyorum ama demek ki hamile kalınabiliyor. Aynı yöntemle hamile kalan çok arkadaşım var

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa ıyıkı varsınızzz hepınızz yemın ederım rahatladım. eve gelınce oturup agladım oyle uzuldumkı laflarına(:( esımede demedım onundamorelını bozmamak ıcın adam ısten yorgun gelıyorzaten.cok sagollll valla kendıme geldım hepınızden allah razı olsunn

bi iki bir iki ses deneme :))) SİBELLLLLLL oğlum çabuk bana yaptığın gebelik testlerinin isimlerini yazzz ne olurrrrrr
Kızlarrrr kızımı okuldan almaya gittim uleynn bir tane gebelik testi alayım dedim ayyyyy silik çizgi halen duruyor :)))) öyle çok silikte değil uleyyynn eğer beni kandırırsa yiycem o testi :))))
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilemisin kızzzzzzz maşallah nazar degmesin darısı başımıza . sende maşallah ceketi atsan hamile kalıyon:52:

Cidden hani duin nobetciydiu yorgundu seninki :) :) nie istemiyoda bebis kocisin alla alla

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kız elif dün nöbetçiydi sabahleyin devredip geldi uleynn sen 24 saat nöbet tut şaftın kayar oğlıııımmmm:))) kız istiyor tabiki ama kaybettiğimiz bebeşimizden sonra o hazirandan sonra çalışma olsun istiyordu ama oldu işte ahahaaa

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilemisin kızzzzzzz maşallah nazar degmesin darısı başımıza . sende maşallah ceketi atsan hamile kalıyon:52:

ayyy allah seni varyaaa ya betülcan bir teste kapıldım gidiyorum misali bariz çıktı bebeğim bakalım eğer zorttt olmazsam tabi belirtilerim var kıııı :))) çoooookkk şişkinim akıntım çok var mini mini midem bulanıyor açgözlüyüm rejimi arada yıkıyorum bana ne oluyor uleyyyynnn :)))

kız elif dün nöbetçiydi sabahleyin devredip geldi uleynn sen 24 saat nöbet tut şaftın kayar oğlıııımmmm:))) kız istiyor tabiki ama kaybettiğimiz bebeşimizden sonra o hazirandan sonra çalışma olsun istiyordu ama oldu işte ahahaaa

kı marka ne bi resim eklesene baksak .bebegim hayırlı ugurlu olsun inşallah vardır pazartesine sabret azcık kızz kan ver

ayyy allah seni varyaaa ya betülcan bir teste kapıldım gidiyorum misali bariz çıktı bebeğim bakalım eğer zorttt olmazsam tabi belirtilerim var kıııı :))) çoooookkk şişkinim akıntım çok var mini mini midem bulanıyor açgözlüyüm rejimi arada yıkıyorum bana ne oluyor uleyyyynnn :)))

canım belirtilerin i tek cevabı var hamilesin inşallah dua et bizede

kı marka ne bi resim eklesene baksak .bebegim hayırlı ugurlu olsun inşallah vardır pazartesine sabret azcık kızz kan ver

bebeğim nova marka 2,5 liraya aldım :))) çok cimriyim kıııı resim ekleyemiyorum ben bilmiyorum bebeğim zaten ama bak goncagonca varya hani bugün resim eklemiş işte aynısının tıpkısı bebeğim ayyyyy namazı kaçırcam kız bi namaz kılamda gelem :)))

bebeğim nova marka 2,5 liraya aldım :))) çok cimriyim kıııı resim ekleyemiyorum ben bilmiyorum bebeğim zaten ama bak goncagonca varya hani bugün resim eklemiş işte aynısının tıpkısı bebeğim ayyyyy namazı kaçırcam kız bi namaz kılamda gelem :)))

kız o dandikler çıkarıyo gerçekten bazen sen ovulasyonda yapmıştın koyu çıkmıştı vardır inş. Allah kabul etsin bebem burda yatsı okudu bende kılam barii bozmadan abdestiii:1::1::1:

kız o dandikler çıkarıyo gerçekten bazen sen ovulasyonda yapmıştın koyu çıkmıştı vardır inş. Allah kabul etsin bebem burda yatsı okudu bende kılam barii bozmadan abdestiii:1::1::1:

yarın başka markayla yapıcam bakalım onda nasıl çıkcak evet ovülasyon testide saatler sonra kırmızıydı hiç öle olmazdı seninde allah kabul etsin namazım bitti ezan okundu allah beni affetsin :)))

Vatana millete hayirli olsun esimle bilgigin fena kavga ettikbenm hayaller bu ayda yatti:( hep kayinvalidem yuzunden offff ya aglamaktan olcem yaaa kalin kafali bu adamlar

Vatana millete hayirli olsun esimle bilgigin fena kavga ettikbenm hayaller bu ayda yatti:( hep kayinvalidem yuzunden offff ya aglamaktan olcem yaaa kalin kafali bu adamlar

canım sen uzulme aglama kuzum kavgalar edılır herkesın evınde olur. sen sıkma canını herseyde bır hayır vardır.rabbım bıze hep dogru yolu gostersın.esınde anlar senı uzdugunu. cunku kocalar bızler gıbı duydusal dusunemıyorlar bız ınce eleyıp sık dokuyoruz. hatasını anlayınca senı nekadar uzdugunun farkına varıp gonlunu alacaktır canım

Canım üzülme şer gibi görünen herşeyde hayır vardır sıkma canını .

canım sen uzulme aglama kuzum kavgalar edılır herkesın evınde olur. sen sıkma canını herseyde bır hayır vardır.rabbım bıze hep dogru yolu gostersın.esınde anlar senı uzdugunu. cunku kocalar bızler gıbı duydusal dusunemıyorlar bız ınce eleyıp sık dokuyoruz. hatasını anlayınca senı nekadar uzdugunun farkına varıp gonlunu alacaktır canım

Tesekkur ederim canm destek oldugun icin 3 gun hergun ilski olmasi gerekiyo kayinvalidem cagirmis ankaraya oraya gidelim diyo bende istemedim kavga ettik 3 gun onemli orda olmaz dedim anlamiyo 1 haftadir oluyo olduysa olmustur zaten diyo

Neden kuzucum noldu emin ol ayni dert bendede var ama yapacak bisey gelmiyo elden aglamaktan baska ama olan bize oluyo baska kimseye degil esinle en fazla 2 gun kus kalabiliyon anasinida didisinida evliligin surece gormek zorundasin baska yol yok kabullenmek disindaa :( onun icin sende kendine eziyet etme onun inadina kocani kafala onlar yuzunden huzur bozma balim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Back
X