• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

özlem bak buu benim canavar
bu senin oğluşun dimi :))) maşallah çok tatlı bende bir tane ondan istiyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/editpost.php?p=35333271&do=editpostum inş allahım inşşş yarabbim :)))

Eklentiler

• $IMAG0184.webp
    $IMAG0184.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
canım yaaa :14::14: Rabbim bekletmesin inş. öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin . tabiki kzı erkeği yok bide kızımız olsa ne güzel olur diye düşünyruz .hikmetine sual olunmaz hakkımıza hayırlısı evlat olsunda hiç önemli degil cinsiyet

amin canım benim aynen öyle

arzu hiçbi zaman haklıysan susma lakin ben 7. seneme girdim baktım söyledikçe onlar tatlandı söledikçe onlar ballandı yani boşuna üzülüyorsun bir an önce git gel bebeim maalesef kuzum :(

Canm biz evlenmeden esim ailesininyaninda degil baska sehir deydi ankarada bulusirduk aliesinin yanina gitmezdi baska yerde kalirdi evlendik ailesi kiymetlendi surekli gitmek istiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyyyy inşalllahhhhh kızlarr çok istiyorum ağzından bal damlıyor :) ilkini kalp atışları duyulamadı diye kaybetmiştim inşallah bu tutar sağlıkla kucağıma alırım tabi bütün isteyenlere allah nasip etsin inşallah.

canım benim yaaa inş olur bebeğim rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin canım benim :)

Canm biz evlenmeden esim ailesininyaninda degil baska sehir deydi ankarada bulusirduk aliesinin yanina gitmezdi baska yerde kalirdi evlendik ailesi kiymetlendi surekli gitmek istiyor

kız sana yeminle söylüyorum bunların hepsi aynı evlendikten anacı oluveriyorlar kız anacı olsunlar lafımız yok sonuçta bizimde annemiz var abartmasınlar yeter amannn ne desek boş sen benimkini görseydin neler neler onun için şimdi takmıyorum o ne yapıyorsa bende tam tersini yapıyorum bir ara ne bir arası ara ara para gönderiyor bu işte onlara benden gizli çıldırdım resmen benim eksikliklerim var adama bak sen hani ihtiyaçlarıda yok saf yaa benim ki erkeklik yapıyor güya bende kredi kartından 1000 yakın alış veriş yaptım hepside nerdeyse hamilelikti giyemedim bile :))))

Ya huzur bozmaktan baska isleri yok biz onlarin disinda baska sey icin nerdeyse hic kavga etmiyoruz agla agla da yeter artik oglunu n mutlulugunu istemiyomu bunlar ya :( maddi olarak cok iyi degiliz bilmesine ragmen ankaraya cagirip duruyo esimde arabayla gidiyo en az 300 yiyoruz gitmeyelim desem gitmek istemiyorum gibi algiliyo 5 kurus faydalari yok surekli zarar

Aynen bizde oyleyiz bizim arabamizyok 5 saat yol cekiyoruz iki haftada bir bizi cagiriyo esim sadece hazirlan gidiyoruz diyo gelirmisin edermisin eylermisin yok direk gidiyoruz boyle bir durumdayim iki haftada bir kavga dovus yasiyoruz hepsi kaynanam yuzunden resmen bogmak istiyorum bazen kendimi sinir krizi gecirdim kac kez hastahaneye goturdu kendi olan bana oldu psikolojim mahfolmus durumda bu ay kendimi topladim gibi bebegime odaklanmaya calisiyorum insallah o gelirse onunla avunurum diyorum :'( bazende boyle bir yuvada bebek olmasi dogrumu diye endiseleniyorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kız sana yeminle söylüyorum bunların hepsi aynı evlendikten anacı oluveriyorlar kız anacı olsunlar lafımız yok sonuçta bizimde annemiz var abartmasınlar yeter amannn ne desek boş sen benimkini görseydin neler neler onun için şimdi takmıyorum o ne yapıyorsa bende tam tersini yapıyorum bir ara ne bir arası ara ara para gönderiyor bu işte onlara benden gizli çıldırdım resmen benim eksikliklerim var adama bak sen hani ihtiyaçlarıda yok saf yaa benim ki erkeklik yapıyor güya bende kredi kartından 1000 yakın alış veriş yaptım hepside nerdeyse hamilelikti giyemedim bile :))))

Ben esime kiyamadikca tepeme cikiyor ozet bu anasigilde safligimi iyi niyetimi suistimal ediyor sadece

Bende cok istiyorum.. Mayis sonu yada haziran basi gibi tup bebek tedavisine baslayacagim..
Yazimi goren arkadaslarin dualarini bekliyorum.
Allah yardimcimiz olsun insallah😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım dualarım seninle, Rabbim tez vakitte gönlündekini versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben esime kiyamadikca tepeme cikiyor ozet bu anasigilde safligimi iyi niyetimi suistimal ediyor sadece

valla canım işine karışmak gibi olmasın ama ben olsam arada cadılığımıda gösteririm madem onlar kullanıyor sende kötü kadın mezeyyen ol inş müzeyyen isimli kimse yoktur aramızda nefret eder benden :))))

Aynen bizde oyleyiz bizim arabamizyok 5 saat yol cekiyoruz iki haftada bir bizi cagiriyo esim sadece hazirlan gidiyoruz diyo gelirmisin edermisin eylermisin yok direk gidiyoruz boyle bir durumdayim iki haftada bir kavga dovus yasiyoruz hepsi kaynanam yuzunden resmen bogmak istiyorum bazen kendimi sinir krizi gecirdim kac kez hastahaneye goturdu kendi olan bana oldu psikolojim mahfolmus durumda bu ay kendimi topladim gibi bebegime odaklanmaya calisiyorum insallah o gelirse onunla avunurum diyorum :'( bazende boyle bir yuvada bebek olmasi dogrumu diye endiseleniyorum

Ayni endise bennde de bu yuva hayirli dewgilde ondan mi gelmiyo yavrum diyorum simdibiben uzuluyorum o zamn yavrumda uzulecek kiyamam ben ona simdi sesimi cikarmiyorum ama o zaman butun tirnaklarimi cikaririm dusuncesizler beni hic aramaz esimide evdeyken hic aramazz teline bi bakarrim isteyken kac defa aramis sanki ben kumasiyim

valla canım işine karışmak gibi olmasın ama ben olsam arada cadılığımıda gösteririm madem onlar kullanıyor sende kötü kadın mezeyyen ol inş müzeyyen isimli kimse yoktur aramızda nefret eder benden :))))

Kotu olanlarin kiymeti biliniyo zaten ama rabbim buyuk ben saygimdan odun vermedikce onlar tepee ciksin bakalim

Kotu olanlarin kiymeti biliniyo zaten ama rabbim buyuk ben saygimdan odun vermedikce onlar tepee ciksin bakalim

eee ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş boşuna dememişler bu sözü bazı insanlar iyilikten gerçekten anlamıyor maalesef

Ayni endise bennde de bu yuva hayirli dewgilde ondan mi gelmiyo yavrum diyorum simdibiben uzuluyorum o zamn yavrumda uzulecek kiyamam ben ona simdi sesimi cikarmiyorum ama o zaman butun tirnaklarimi cikaririm dusuncesizler beni hic aramaz esimide evdeyken hic aramazz teline bi bakarrim isteyken kac defa aramis sanki ben kumasiyim

Ben hic aranmiyorum gittigimdede gereken saygiyi yaparim ama icimde gram sevgi birakmadilar kaynanam isten cikinca arar guselce isler sadece oda degil kayinlar gorumceler hepsi ya cok tuhaf bir aileye dustum isin icinden cikamiyorum.ben inaniyorum bebegim ondan gelmiyo annesinin bu kadar huzursuz oldugunu goruyo bende diyorum tirnaklarimi cikaririm diye ama bilmiyorum kotu olmayi beceremiyorum :'(

Back
X