- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #5.301
Saoll bebem ayniisindan sanada versin Rabbim![]()
Aminnn insallahhh bebegimm suan gobisimde olsun bebisimmmm :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saoll bebem ayniisindan sanada versin Rabbim![]()
canım nettekı hesaplamalar cok dogru cıkmıyor cunku doktor demıstı bana bazen yumurtlama gunlerı degısebılırmıs her ay aynı olmayabılırmyormus bazen. gercı benım adetlerım duzensız son 5 aydır.bende dogru cıkmadı nettekı hesaplama . ama ovulayon testınde 18. gun cıft cızgıyı yakaladım.ovulasyon daha guvenılır cunku senın vucudundakı lh artısına gore cızgıler cıkıyor.
Aynen bizde oyleyiz bizim arabamizyok 5 saat yol cekiyoruz iki haftada bir bizi cagiriyo esim sadece hazirlan gidiyoruz diyo gelirmisin edermisin eylermisin yok direk gidiyoruz boyle bir durumdayim iki haftada bir kavga dovus yasiyoruz hepsi kaynanam yuzunden resmen bogmak istiyorum bazen kendimi sinir krizi gecirdim kac kez hastahaneye goturdu kendi olan bana oldu psikolojim mahfolmus durumda bu ay kendimi topladim gibi bebegime odaklanmaya calisiyorum insallah o gelirse onunla avunurum diyorum :'( bazende boyle bir yuvada bebek olmasi dogrumu diye endiseleniyorum
Dimiii ya catlasinn orumcek zaten kiskanioda hahahhaha abisini kiskananida ilk gordum evde kalmis kiz kurusu
bebeğim mesaj kutun dolmuş kirlileri topla makinaya at kıııı :)))
Arkadaşlar yarin sabah yumurta takbbne gidecem cok heycanliyimmm ksklarimda bi hareketllik var gibi ama bilmem ki psikolojik miofff
Hakkına hayırlısi canım çatlamış diyemi bakicak
Canım ya 2 hafta da bir çekilmez ya bi hafta sonumuz varda ne bu yol cekiyorz desene .ayda bire düşürun en azından.canım sen kötü olma eşine soyle hamile kalırsan zaten çıkma yola faln .ay bide yeni evlisinz.ne bu ana sevdasi erkeklerde anlamıyrm
Bi de ultrason dedi alttan değildir de mi göğüsten![]()
Cok tatlisin yaa ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gobusten diycektim![]()
Canım ya 2 hafta da bir çekilmez ya bi hafta sonumuz varda ne bu yol cekiyorz desene .ayda bire düşürun en azından.canım sen kötü olma eşine soyle hamile kalırsan zaten çıkma yola faln .ay bide yeni evlisinz.ne bu ana sevdasi erkeklerde anlamıyrm
Canim kesin bisi diyemem ama bana alttan bakmisti ustten sanmistim ama alt cikti daha net goruyomus oyle dedi :)
Hadi yaz o çok gicikkkk
Evet cok gicik ama bebis icin her gicikliga katlaniliyo kuzum emin olabilirsin :)
Evet canim haklisinnnn