• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım nettekı hesaplamalar cok dogru cıkmıyor cunku doktor demıstı bana bazen yumurtlama gunlerı degısebılırmıs her ay aynı olmayabılırmyormus bazen. gercı benım adetlerım duzensız son 5 aydır.bende dogru cıkmadı nettekı hesaplama . ama ovulayon testınde 18. gun cıft cızgıyı yakaladım.ovulasyon daha guvenılır cunku senın vucudundakı lh artısına gore cızgıler cıkıyor.

hadi inşallah diyelim o zaman iki gecedir inanılmaz bir kramp oluyor kasıklarımda ve göbek altımda çok heyecanlandım daha bir haftam var :))

Aynen bizde oyleyiz bizim arabamizyok 5 saat yol cekiyoruz iki haftada bir bizi cagiriyo esim sadece hazirlan gidiyoruz diyo gelirmisin edermisin eylermisin yok direk gidiyoruz boyle bir durumdayim iki haftada bir kavga dovus yasiyoruz hepsi kaynanam yuzunden resmen bogmak istiyorum bazen kendimi sinir krizi gecirdim kac kez hastahaneye goturdu kendi olan bana oldu psikolojim mahfolmus durumda bu ay kendimi topladim gibi bebegime odaklanmaya calisiyorum insallah o gelirse onunla avunurum diyorum :'( bazende boyle bir yuvada bebek olmasi dogrumu diye endiseleniyorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canım ya 2 hafta da bir çekilmez ya bi hafta sonumuz varda ne bu yol cekiyorz desene .ayda bire düşürun en azından.canım sen kötü olma eşine soyle hamile kalırsan zaten çıkma yola faln .ay bide yeni evlisinz.ne bu ana sevdasi erkeklerde anlamıyrm

Canım ya 2 hafta da bir çekilmez ya bi hafta sonumuz varda ne bu yol cekiyorz desene .ayda bire düşürun en azından.canım sen kötü olma eşine soyle hamile kalırsan zaten çıkma yola faln .ay bide yeni evlisinz.ne bu ana sevdasi erkeklerde anlamıyrm

Normalde ana aski yok anasinin buna aski depreesti ben dedin esime walla kendi bilir artik huzur istiyosa bana huzur vermelli ya dimiii

bende bu ay hamıleee kalmak ıstıyorummm :((( bu ıkıncı ayımız... bı hafta boyunca bı lekelenme oldu adetten on gun once sızce yerlesme kanamsı olabılr mı ??? yoksa haptan mı kaynaklanır... :( pazartesi adet gunum ama dua edın adet olmıyııımmmmm :(( hhepimiz hamiş olalım hihi :):)):18:

Yeni evliyiz dimi bak herkes ole diyo evlendigimizin ilk ayi her haftasonu binbir bahaneyle cagirdilar bi huzur vermediler anlayacaginnn

Back
X