• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Negatif kesin diğer aya kaldık yarn regl günüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

burcu aşırı moralini bozuyon be kuzummm bir adet günün gelsin olcan mı olmıycan mı ??? belli olmaz ooo sen benim gibi çift çizgileri görüp regl olursa seni bir hafta toparlayamayız sabırla bekle umutsuzluk yok

burcu aşırı moralini bozuyon be kuzummm bir adet günün gelsin olcan mı olmıycan mı ??? belli olmaz ooo sen benim gibi çift çizgileri görüp regl olursa seni bir hafta toparlayamayız sabırla bekle umutsuzluk yok

Diğer aya dikkatli davrancam inşallah olur :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah bu ay kendimide cok tuttum hicc stres yapmadimmm insallah olurda sende ne regli nede hamislik belirtisi yok mu ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
hiçbiri yok dün gece biraz kasık agrısı o kadar amannn ne biliym elif ya çok gerildimmm . gidim predictormu alayım napayım bak başladım gene en azından belirsizlik gider .tek çizgiyi görüncede inan sinir oluyommm napsamkii:18:

hiçbiri yok dün gece biraz kasık agrısı o kadar amannn ne biliym elif ya çok gerildimmm . gidim predictormu alayım napayım bak başladım gene en azından belirsizlik gider .tek çizgiyi görüncede inan sinir oluyommm napsamkii:18:

Eger moralin cok bozulup uzuluyosan hic gerek yok ama merakim dinsin iyi kotu uzulmem diyosan yap uzuleceksen hiccc yapmaaa

Ahahahahahahah ayyyy Allahimm sen diyet mi yapiyon simcik ekmek seker tuz unlu gidalar yok ot yee salata peynir sonra sut yogurt nesfit :)

yarım diyet diyelim şuna inan ki hiç bir şey eksik etmiyorum kendimden ahahaaaa :))) sadece bol su, ekmek her daim bir dilim öğünlerime dikkat ediyorum ama herşeyide yiyiyorum bana dokunan süt vs bazı yiyecekler dışındaki şeyler hariç spor yapıyorum şimdi 68 kiloyum önceden 78 idim 10 kilo verdim şu 8 kiloyuda versem değmeyin keyfime :)))

yarım diyet diyelim şuna inan ki hiç bir şey eksik etmiyorum kendimden ahahaaaa :))) sadece bol su, ekmek her daim bir dilim öğünlerime dikkat ediyorum ama herşeyide yiyiyorum bana dokunan süt vs bazı yiyecekler dışındaki şeyler hariç spor yapıyorum şimdi 68 kiloyum önceden 78 idim 10 kilo verdim şu 8 kiloyuda versem değmeyin keyfime :)))

naıl verdin kuzum ya 10 kiloyuuu maşallah

Back
X