- Konu Sahibi firstNimbus
-
xolix06 hemen bu ayki adette deneyebilirmişiz ama ben bu adette histeroskopi olacagım allah izin verirse o nedenle temmuz adetine kalıyor. işten izin alamazsam ağustosa kalıyor
merhabalar,
maalesef bende geçen hafta negatif sonucu aldım. bu dördüncü denememdi. çok üzgünüm
kaydirigubbakcemile3ben geldim huuuuu.kimse yok muuuuuCADIARZU
meraba canım...keşke kendiliğinden gelse bebişler....
ya kızlar mayıata neg sonucu alıp haziran adetinde geciken varmı?benim 1 gün geciktide.aptal gbi sewiniom işte bi heves....ilk neg denememdede 5 gün gecikmişti oysakikaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız lansor canım nasısın..................tedavı oldunmu yenıden
ama ınş suprız yapsa meleğın...............ınşşşşşşşşşşşşşşş.............
denizcim histereskopi oldnmu?bnde bu ay olucam.
kuşummm ne 1 günü 2 günü benim 9 gün geçti hala tık yokkafamçokkarıştı hergün bir test yapıyorum hep tek çizgi malesefffff.sahi 7. gün çoookk silik bir ikinci çizgi görmüştüm.neyse yarın dr.dan randevu aldım.ne var ne yok yarın öğreneceğiz bakalım.inşallahhh seninki bir mucizedir de burdan hepberaber seviniriz canımopuyorumnanaktan
canım oldum1 hafta önce. çamlıca meicana da . ağrı sızı yok. basit işlem. sadece ara ara bir iki damla kan geliyor. sormadım ama normaldir herhalde sonraki aya rahim toplar sanırım kendini. adet de benim hep 25 26 günde bir olurdu bu ay 1-2 damla kan geldi sonunda 29. gün oldu. bazılarının 1-2 hafta gecikiyormuş normaldir
9 günmüüüü...ne diosuuun.ama çook hafifte olsa silik çizgi varsa bi an tahlili yapsan yaw...umutlanıom bn hala ne biliiiöopuyorumnanaktan
canım bugün doktora gittim.malesef gebelik yok hatta dahada beteri var son tedaviden kalan embriyolar atılmamış ve rahmi kalınlaştırmaya devam ediyormuş.iğne verdi onunla da olmazsam haftaya bugün kürtaja alacak beni.nedir bu böyle yaaa:sinifsinif: rahimde hiç bebek yokken bu ikinci kürtajım olacak:gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?