mayıs ayında negatif sonuç alanlar haydi burda dertleşelim

arkadaslar sanirim ben memorial i tercih edicem
tek sorun kalma problemi olacak
misafirhanesi var ama bizim icin pahali

hakkında hayırlısı olsun canım.inşallah orda kavuşursun mucizelerine.merkezin yakınlarında daha uygun fiyatlı oteller vardır belki onlarıda bir araştır canım.

ben yeni katıldım siteye...benim 2.denemem pozitif çıktı fakat 3 haftalıkken duşukle sonuçlandı.bebişim beni yalnız bıraktı.Allah bu yolda yardımcımız olsun arkadaşlarım...

aramıza hoşgeldin canım.inşallahhhh bir sonraki denememizde bebişlerimiz bizi yanlız bırakmayacak ve ömür boyu bizimle olacaklar canımmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşlar nassınız?ben çook yoruldum bugün bütün gün temizlik yaptım aaa ne bitmez iş var yahu :mymeka:

ben yeni katıldım siteye...benim 2.denemem pozitif çıktı fakat 3 haftalıkken duşukle sonuçlandı.bebişim beni yalnız bıraktı.Allah bu yolda yardımcımız olsun arkadaşlarım...

amiin:Saruboceq:hoşgeldin canım hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah allah bizede nasip edecek yavrularımızı ben buna inanıyoruma.s.

slm kızlar bende ılk asılamada tutmayanlardanım..ılk asılamayı denedık tutmadı doktorum ıkıncıyı yapalım dedı ama ben bıraz dınlenelım tatıle gıdelım dedım.tamam dınlen ıstedıgınde adetının 3. gunu gelırsın dedı...bıraz dınlenmek en ıyısı allah herkezın yardımcısı olsun :bbo:

aramıza hoşgeldin canıma.s. evet yaz aylarını şöyle kafandaki herşeyi atarak güzelce bir tatil yapıp geçirdikten sonra yeniden başladığında inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım

selam kızlar. ben de nisanda tedavimi olup mayısta negatifi almıştım. önümüzdeki adetten sonra histeroskopi olacağım herhalde ondan sonra da en az 1 ay beklemem gerekecek. ben rahim tam iyileşsin diye 2 ay beklemeyi düşünüyorum. hastane konusunda kafam karmakarışık. sizler eski merkezlerde mi devam ediyorsunuz? ben kesin doktorumu bırakacağım. öncelikle memorial sonra istenbul cerrahi sonra ist tüp bebek merkezini düşünüyorum. brüksel tüp merekezini eledim. ufak bir ihtimal yine alman ama farklı bir dr ile devam ederim. bu merkezlerde kötü bir deneyim yaşayan oldu mu?

selam canıma.s. inşallahh bir sonraki tecavin son tedavin olur(tabiki bizlerindekaydirigubbakcemile5)bende yeni tedavime bursada başlamayı düşünüyorum hepimiz için hayırlısı diyelim.....

artık civarda siz bir ev veya otel bulursunuz. bazen eşyalı 1 aylığına kiralabilecek evler oluyor. internetten hurriyet emlak dan ve sahibinden. com dan araştır istersen

merhaba canım.tedavine memorialde başlamayı düşünüyormuşsun.doktorunu seçtinmi.eğer seçmediysen hale hanımı tavsiye ederim.çok iyi bir dr.eminim memnun kalırsın.bende ekim gibi hale hanımda tedaviye başlamayı düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı olsun .

iyiyim adacım sağol canım sen nasılsın? sana özelden mesaj yolladım senin mesaj kutun dolmuştur bende birazını sildim.canım inşallah bu son denemen olur hayırlısı olsun busefer başarırsın inşallah.:Saruboceq:tedavinin hangi aşamasındasın hangi protokol uygulanıyo,anatoliadasın dimi?ben anatoliayı bıraktım yeter canım üç kere denedim ellerinden bukadarı geldi.inşallah dördüncüde bende kavuşurum bebeğime allahın izniyle.kendine iyi bak canım görüşürüz Şeniz

ıyıyım canım ankaradayım yıne anatolıadayım ılaclara basladık bıgun 3 gunum femera protokolu uygulanıyor sımdılık hersey ıyı bulent hoca sansın daha yuksek dedı hayırlısı artık sen ne zaman deneyeceksın nereye gıdecegıne karar verdınmı...

evet canim aslinda almani dusunuyordum ama erkek icin memorial daha uygun oldugu kanisina vardim
telefonda hale hanimla konustum burdaki bir arkadas nur hanimin cok iyi birisi oldugundan bahsetmisti
artik randevu konusunda hangisiyle uygun olursak onunla devam edicem kismet olursa
canim sen tedavilerini burda mi yaptirdin fiyatlari konusunda diger hastanelerle karsilastirirsak nasil bir bilgin var mi tatlim

canım nur hanım hakkında hiç bir bilgim yok.ama hale hanım çok iyi bir dr.işini çok iyi yapar muhteşem bir dr.hasta dr ilişkisi yok ben kendisini 2.annem ilan ettim.evet ben tedavimi orada yaptırdım.erkek faktöründe semih bey çok iyi bir dr.eşimin ameliyatını semih bey yapmıştı.biz hem hast.hemde drlardan çok memnun kaldık.tek sıkıntı rapor geçmiyor olması birazda pahalı bir hastane.

sagol canim insallah burada melegime kavusucam inaniyorum
ilk gorusme kac dakika canim yanlis hatirlamiyorsam
internet sitelerinde ilk gorusme 1 saat diye yazmislar insallah dogrudur
cunku o kadar cok sorum varki soracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…