- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi firstNimbus
-
sagol canim insallah burada melegime kavusucam inaniyorum
ilk gorusme kac dakika canim yanlis hatirlamiyorsam
internet sitelerinde ilk gorusme 1 saat diye yazmislar insallah dogrudur
cunku o kadar cok sorum varki soracak
sagol canim insallah burada melegime kavusucam inaniyorum
ilk gorusme kac dakika canim yanlis hatirlamiyorsam
internet sitelerinde ilk gorusme 1 saat diye yazmislar insallah dogrudur
cunku o kadar cok sorum varki soracak
simdi icim daha rahatladi
sanirim iyi bir secim yaptim hastane ile ilgili telefonda da soyle boyle yapariz deyince hosuma gitmisti
ya ben birsey sorucam rahim filmini mi goturuyorsunuz yoksa bir kagit veriyorlar sonuc olarak
hangisine bakiyorlar
bizde buradaki yaptirdiklarimizi goturmek icin ugrasiyoruz genetik testi alamadik daha doktordaymis asli
laboratuar biz veremeyiz diyor doktorada bir turlu ulasamadik
sonunda içine sinen biryere karar verebilmiş olmana çok sevindim canım.inşallahhh buradaki tedaviyle meleğine kavuşursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ya ben umudumu kaybettm biraz..ama sonra yine geldi.gene gtti..üff gecenin bu saati ağladım.sinirlerim bozuldu.3.deneme için kndmi hazır hssetmiorum..ama böle bi lüksüm yok.siz iki adetmi bekliceksiniz 3 mü?galiba biraz kafada hayel etmek gerekio hamileliği.ben kndmi öle bile düşünemiorum.napıcaz yaa?
inşallah canım ya inşallah..sen nezaman deniceksin?
merhabalar,
maalesef bende geçen hafta negatif sonucu aldım. bu dördüncü denememdi. çok üzgünüm
kaydirigubbakcemile3ben geldim huuuuu.kimse yok muuuuuCADIARZU
hoşgeldin. nasılsın? sen hala eylülde mi düşünüyorsun? benim ya ağustos ya eylül. temmuzda zaten karar verdiğim dr izne gidiyormuş. hastanedeki tek dr (medicana çamlıca) en önemli kısmı toplama ve transferi rastgele birisi yapsın istemedim. büyük olasılık ramazanda benim. inşallah gerek kalmaz kendi gelir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?