mayıs ayında negatif sonuç alanlar haydi burda dertleşelim

lansor merhaba bende mayısta 3. negatif sonucumu aldımm eee o zaman buraya takılıyım dedimm:roflol::roflol::roflol:

sana katılıyorum canım.benide eşim sakinleştiriyor beklememiz lazım senin sağlığın için diyor.bana kalsa haziranda tedavideyim.canımcım sabret azkaldı bizimde buradan kızlar ben hamileyim ve doğuma gidiyorum dememize :ecrin_bebek:çok şükür canım hiç bir sorun çıkmadı,testleri yaptırırken çok zorlandım oradan oraya top gibi attılarkafamçokkarıştı ama sabırla hepsini yaptırdım.:lepi:helebir hamile arkadaşlar sağlıkla doğursunlar bebeklerini sıra bizde artık onlar bizim haberlerimizi takip edecekler buradan

innnnşşşaaaaaalllllaaaahhhhh canımmm.aaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırdır nereyi okudun da böyle üzdüler benim hisli arkadaşımıCADIARZU

son umudumda bitti başlıgıyla açmışya aglıcaktım nerdeyse... birde erkek psikolojisi diye başlık... psikolojisi bozulup kötü davranan eşler varya yazık ne kadar kötü bir durum insanın destege ihtiyacı varken onları okuyunca çok üzülüyorum.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

allah çok büyük canım.hepimiz hakkında bir bildiği vardır elbette.inşallahhhhh allah hepimiz hakkında hayırlısını güzelini verecek.

Merhaba LANSOR..Bende geldım.. Ben bı suredır yoktum cunkı panık ataklarım arttı mecburen ılaclarıma tekrar baslamak ve bır sure tup denemesıne ara vermek zorunda kaldık.2.denemenınde negatıf sonuclanması benı tahmınımdende daha fazla etkılemıs bırde bılırsın alınan hormonlar ataklarıma arttırmıs.Cok agırlastım sımdı evıme gecebıldım daha..Hepınızı cok ozledım. Bızıkm eskı forumu nerden takıp edebılırım acaba..sevgılşer

hoşgeldin canıma.s. çok doğru bir karar vermişsin önce kendi sağlığını düşünmekle.önce kendi sağlığımız yerinde olmalıki bebiş geldiğinde sıkıntıyla karşılamak zorunda kalmayalım.kendine çok iyi bak canım.eski forum derken 15-20 mayısta test yapanları diyorsan 4-5 sayfa geriye gidersen görebilirsin sanırım canım.bizde seni özledik ama sen iyi ol sağlıklı ol istersen 10 günde bir gir o bize yeter.Şeniz

ben de mayisin kaci oldugunu coooktan unuttugum bir tarihte 3.negatif sonucumu aldim... once biraz depresif moda girdim... sonra toparlamaya basladim... simdi yeni tedavimi planliyorummmmm...

ben de mayisin kaci oldugunu coooktan unuttugum bir tarihte 3.negatif sonucumu aldim... once biraz depresif moda girdim... sonra toparlamaya basladim... simdi yeni tedavimi planliyorummmmm...

canım depresyondan çıkmana çok sevindim.inşallah yeni tedavin son tedavin olur:Saruboceq: bende tam tersi oldu önce gayet metanetle karşıladım şimdi depresyonun eşiğindeyim. inşallah bende biran evvel toparlanırım.

canım arkadaşım hayırdır sen niye depresyona girdin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

lansorcum merhaba başlığı senin açtığını görünce hemen mesaj yazmak istedim. arkadaşım üzme kendini çok. sakın depresyona da girme. 2. kez olmadı diye de düşünme. ilkinde döllenme oldu, tuttu ama çok büyük şanssızlık ki yanlış yerde yerleşti. inşallah 3. sü sonuncu olur inşallah başarıyla tamamlanır tedavin. isteyen herkese allah nasib etsin. sevgiler...

canım arkadaşım hayırdır sen niye depresyona girdin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bende bilmiyorum ki sadece bu günlerde kendimi mutsuz hissediyorum.yakında geçer inşallah.bu yılın başından beri herşey ters gidiyor nedense.bazen diyorum şu 2009 bitene kadar hiçbirşeye başlamayayım.dün akşam üstü tam eşime bunları söylerken oda hadi canım sende uğursuz yıl olurmuymuş dedi ve 5 dk. sonra telefonu çaldı.erzincanda trafik kazası olmuş.teyzesinin eşi ve dayısının eşi ölmüşler dayısının oğluda ağır yaralıymış.senağlama senağlama senağlama.hemen yola çıktı şuanda erzincana varmak üzereymiş.nefret ediyorum 2009 dansenağlama senağlama senağlama

sağol canım.evet malesef yanlış yerde durdu benim meleğim.naspte bunu yaşamak varmış yaşadık işte.sen kendine ve bebişlerine çok iyi bak çok öpüyorum sizleri.arada banada dua etmeyi unutma canım.

canım başınız sagolsun... ama hiçbirzaman öyle düşünme beni biliyosun bu durumda benim intihar etmem lazımdı eşim askere gitti 2 ay sonraannem babamdan boşanmak için bana geldi ve doktor bana 2 ay ömrünün kaldıgını söyledi o anda .çıldırdım ama annem için ayakta kaldım asla hissettirmedim eşim olmadıgı için tek başıma baktım tedaviye başladım birsürü antidepresan sonra annem vefat etti ve eşim ancak bir haftalığına geldi.. isyan etmemek için zor tuttum neydi günahım diye bukadar acı çektim annem okadar bebişler için yelekler ördü her tedavimde planlar yaptı ama göremedi kocam hayatımın en kötü günlerinde yanımda olamadı.. ama yinede yılmadım.. ugursuzluk diye birşey yok ama bazılarımız için bu sınav yeri çok agır allah mükafatınıda inşallah ona göre vericek.. canım benim sakın aklına kötü şeyler getirme iyi düşün inşallah güzel ve mutlu günler bizi bekliyor..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar çok zor imtihanlardan geçmişsiniz Allah sabır versin yani ben bunları okuyunca kendime çok kızıyorum stres yaptığım için Allah daha zor imtihan vermesin diye dua ediyorum canlarım nolur üzmeyin kendinizi sağlığınız daha önemli

canım benim sağolasın.kendime getirdin beni valla.benim yaşadıklarım seninkinin yanında devede kulak kalır gerçekten.güçlü arkadaşım benimmmmŞeniz inşallah en kısa zamanda çooookkk büyük mutluluklar bekliyor bizi.ya olacak ya olacak di mi:lepi: :içelim:

aminnn.allah kimseyi başa çıkamayacağı imtahanlardan geçirmesin inşallah.umarım sizinde allah kalbinizdekini hiç bekletmeden verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…