- Konu Sahibi firstNimbus
-
arkadaşlar çok zor imtihanlardan geçmişsiniz Allah sabır versin yani ben bunları okuyunca kendime çok kızıyorum stres yaptığım için Allah daha zor imtihan vermesin diye dua ediyorum canlarım nolur üzmeyin kendinizi sağlığınız daha önemli
canım ben bikaç kez öyle kötü anımda bir gaflete düşmüştüm daha başıma ne gelebilir diye ama herzaman beterin beteri vardır.. allah kimseye kaldıramayacagı yükü vermezmiş... bunada şükür diyoruz hala sevgi dolu bir evlilğimiz, sevdiklerimiz var ... boşver silkelen hemen kendine gel kocişini düşün onunla olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz.. ben öyle diyorum valla yılmadan kendimizi üzmeden ilerlersek olacak inşallah rabbim hiçbir kulunun duasını geri çevirmezmiş sadece zamanını beklermiş.. ( annem okutmuştu ona benzer bir hadis-i şerif ben aglarken iyi gelmişti)
sen neler yapıyorsun canım?söz sana sizin şafak otuzun altına inince bende seninle birlikte sayacağım. ama sonrasında çay demleyelim çaylarımızı içelim derken bizi unutup haberdar etmemek yok ona göre vereliniortak -tatlicadiarzu-
kuşummmmm kendime getirdin beni valla.allah senden razı olsun.zemuszemus
doğru dedin ben kocişi seviyorum oda beni daha ne olsunşakkıdı
canım napıyım yine hafta sonu hiç geçmiyo.. çalışırken zaman geçiyo.. valla bi gelsede evimize gitsek evimi özledim ya tuhaf işte evimi özledim diyom ama bide gelir gelmez taşınma derdi var gözümde büyüyor valla... ev aramaktan taşınmaktan zaman kalırsa çay demleriz inşallah.. inşallah sizin çaylar bari demini alır diyorumm biz yapamıyoruzz.. senin eşin bugünmü gitti ne zaman dönecek yolda uzun bayaa
canım allah bozmasın nazarlardan saklasınnn... bide biz şimdi bir sene ayrı kaldıkya ikinci baharımızı yaşıyoz böyle aşk görülmediii:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
dün gece onda yola çıktı canım.yarım saat önce aradı varmışlar hayırlısıyla.ne zaman dönecek hiç bilmiyorum ama 2-3 gün kalır herhalde.annemlerde bu akşam bana gelecekler.bizim ufaklığı severken unuturum ben şimdi herşeyi zaten.yumurcak öyle tatlı olmuşki anlatamam.bu aybizim çaylar yattı zaten malum yumurtlama günlerimde tamda bu birkaç gün zaten.artık birdahaki aya inşallahhhh.umarım sizde hiç aramadan gönlünüze göre bir ev bulup hemen taşınabilirsiniz canım.
oy oy oy allah bozmasın hergününüz böyle büyüüüüükkkk aşkla geçsin inşallah bebişlerde gelince mutluluğunuz katlana katlana artsın inşallah.
ayy şansa bak dogru hiç aklıma gelmedi yumurtlama günleri malum adet tarihlerimiz bile aynı gizli saklı bile olmaz artık kim nezaman çay demlicek haberimiz var artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ... 'hana' hiç ugramıyor çok fazla çay içiyolar sanırımmm
aminnn.. kürler nasıl gidiyor hangi kürü yapıyosun şimdi.... bide şu bal çörek otu keten tohumu varmış o nasıl acaba..
işte onu hiç sorma canım.bendeki bu tembellikle bizden hiçbir halt olmaz canım.kocişe zinco ve ace plus selenyum aldım paso onları içiriyorum işte.kürleri uygulamaya sokamadım ben birtürlü günlük hayatta
canım aklında bulunsun eşimede doktor verdi carnitex çinko e vitamini ama 3 ay kullanılıp 2 ay ara veriliyomuş 3 aydan fazla kullanma ara ver demişti carnitex te kullansın bence L-carnitin denilen madde sperm üretiminde önemli bir maddeymiş araştırdım doktor verince.. banada arjinmax woman var onu vermişti kadınlar için vitamin kompleksi...
ben artık çıkayımda evi derleyip toparlayayım.malum akşam misafir var.bebiş halamın evi ne böyle darmadağınık demesinkaydirigubbakcemile2 iyi akşamlar canımŞeniz
canım akşama geliriz ancak demişlerdi.bende beklerken burda takılayım dedim.birazdan gelirler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?