- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
hımmm bende araştırma yapmaktan kafayı sıyırdım sperm artırıcı ilaçlar yumurta kalitesi falan arı poleniişe yarıyomuş onu buldum bide tribulus diye bitkisel ilaç hareketliliği artırıyomuş... yumurta kalitesi içinde hayıt tohumu varmışş
bende negatif sonucu aldığım akşam aynı araştırmayı yapmıştım.google da girmediğim yer kalmadıydı bu konuda.sonra saldım gitti.bakalım allah sonumuzu hayırlı etsin.
birsürü şey var ama yemesi yapması kolay bişey arıyom...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 işe giderken sabah sabah nasıl kür hazırlayım... senin yine iyi bende 10 tane en fazla yumurta onlarıda kaliteli olsun diye ugraşcam ama kafayıda takmak istemiyom bunlara birkaç gün sonra bende salarımm
witch canım sana özelden mesaj attım ama tam o anda net koptu geldi mi sana????
evet şimdi okudum canım.bende memnun oldumvereliniortak bundan sonra dua ederken öyle derim. bu arada hala gelmedi bizimkiler şimdi onlarıda merak ettim bak.ben bir arayayım en iyisi
evet bende seni çıktı sanmıştım bu saatte... yaa kalp kalbe karşıymış valla bugün içimden geçirdim birisi yazmış kulun kula ettiği dua daha iyi olurmuş bende dedim çok genel dua ediyoz isimlerimizi bilsek dua yerini bulur diye düşünmüştümm..
bende geldim kizlar
tup bebek merkezine karar veremedim ben ya
turkiye ye gitmeme de az kaldi
insallah bu denememizde meleklerimize kavusuruz
evet şimdi okudum canım.bende memnun oldumvereliniortak bundan sonra dua ederken öyle derim. bu arada hala gelmedi bizimkiler şimdi onlarıda merak ettim bak.ben bir arayayım en iyisi
ne oldu canım aradınmı annenleri gelmiyomu senin ufaklık...
hoşgeldin canıma.s. inşallah kavuşacağız canım.aynen bende öyle canım çok kararsızım merkez konusunda inşallah olumlu sonuç alacağımız merkezi buluruz ve ona gitmiş oluruz sonunda...
hosbulduk tatlim
alman hastanesini dusunuyordum
burada bazi arkadaslar daha cok paraya onem veriyorlar deyince
ister istemez aklimkaristi
bu bizim ucuncu denememiz olucak kismet olursa
maddiyattan cok manevi coktuk biz su anda
çok azmışız be mayısta negatifi görenler.sadece çilek ionsor witch keykey ve ben....böhüeee.hepimizde 2. 3 deneyenleriz .birdahaki denemeyi nezaman yapcaksınız kızlar?ben hemen iki ay sonra die düşünüodum.ama pek takatım ve umudum yok gbi.bilmiyorum..incir kürüne eşimede keçiboynuzuna dewam ediyim diorum.eşim de morfoloji %1 di.2 aylık keçiboynuzu ile %2 oldu.bide dhea die bi ilaç var onu kullanıcam.bi sonraki denemede gene beraber olsak.
çok azmışız be mayısta negatifi görenler.sadece çilek ionsor witch keykey ve ben....böhüeee.hepimizde 2. 3 deneyenleriz .birdahaki denemeyi nezaman yapcaksınız kızlar?ben hemen iki ay sonra die düşünüodum.ama pek takatım ve umudum yok gbi.bilmiyorum..incir kürüne eşimede keçiboynuzuna dewam ediyim diorum.eşim de morfoloji %1 di.2 aylık keçiboynuzu ile %2 oldu.bide dhea die bi ilaç var onu kullanıcam.bi sonraki denemede gene beraber olsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?