3 gun diyorlar ama doktor esime sperm degerlerim zaten iyi bize lazim olan en fazla 10 sperm cok kafana takma bunlari demisti:)Yumurta toplamada eşim sperm verecek ya perhiz gerekiyor mu 3 günlük falan bilgisi olan var mı
Kaç gündür gonalCanım bnde de 11 yumurta var sanırım ben gonal f devam ayrıca yumurtalar kendi çatlamasın diye bir iğne daha verdi cuma kontrol ama bana pazartesi opu olur dedi bnmde karnım çok şiş acayip derece hamile gibi sende de var mı şişlik
Ben de dün başladım ignelere ben de korkuyorum ramazan girmeden toplama islemi olsa diye siz hangi iğneyi kaç doz kullaniyorsunuzkızlar merhaba bende dün iğnelere başldım inşAllah opu ramazan ayına denk gelmez doktor denk gelebilirde gelmeyebilirde dedi geçen tedavimde ohss olmuştum o yüzden dondurma ihtimalim var sizler taze transfer mi yaptınız biraz bilgi verebilir misinz_?
gonal f ile başladım dün 187.5 la başladımKaç gündür gonal
Ben de dün başladım ignelere ben de korkuyorum ramazan girmeden toplama islemi olsa diye siz hangi iğneyi kaç doz kullaniyorsunuz
siz hangi iğneyi ne kadar dozda kullanıyırunuzKaç gündür gonal
Ben de dün başladım ignelere ben de korkuyorum ramazan girmeden toplama islemi olsa diye siz hangi iğneyi kaç doz kullaniyorsunuz
Aaa oyle bişey mi var 2gun arayla transfer ilk defa duydum şaşırdım.Insallh bu sefer Rabbim tamamına erdirirMerhaba bende transfer aşamasındayım ardışık transfer oluyor dün 1adet 3.gün transfer edildi yarında 1adet 5.gün transfer olucak hayırlısı ile 2.denemem bu ilki ğozitifti ama dewam etmedi
Bende ilk defa duydumAaa oyle bişey mi var 2gun arayla transfer ilk defa duydum şaşırdım.Insallh bu sefer Rabbim tamamına erdirir
4 gün 225 kullandım 4 gün daha kullanacağımKaç gündür gonal
Ben de gonal f 225 vuruluyorum. İnşallah maddi manevi emeklerimiz boşa gitmez.siz hangi iğneyi ne kadar dozda kullanıyırunuz
Allah yardımcın olsun bize dışardan her şey tamam gibi oluyor ama olmayınca da olmuyor işte kalite kötü olup tutanda oluyor iyi kalite tutmayan da.vardır bir hayir inşallah bu tedavin güzel sonuçlanır.Kizlar benim de bu 3. tedavim olcak. önceki ikisinde hersey cok iyi olmasina ragmen )iki tane a kalite 5.gun transferi yapildi) ama kimyasal gebelik oldu malesef. taze trnsferdi. bi sefer artik saglikli bi gebelik olur insallah. bu sefer dondurulmus denicem. ignelere ay sonunda baslicaz muhtemelen.
evet cnm bi noktadan sonra nasip. insallah hepimiz bu topicte hayirli sonuclar alirizAllah yardımcın olsun bize dışardan her şey tamam gibi oluyor ama olmayınca da olmuyor işte kalite kötü olup tutanda oluyor iyi kalite tutmayan da.vardır bir hayir inşallah bu tedavin güzel sonuçlanır.
merhaba,
benm rahim şuanda dinlenmededinlendirme sonucu daha olumlu yapıomuş o yüzden bu yola başvuruyolar.
Bende ilk defa duydum
Ewet kızlar varmış bende ilk defa duydum ama cok sorgulamadım başarı şansnı arttrmak için dedi doktrmuz inşallah doğru yoldayızdır çok korkuyorum açıkçasıAaa oyle bişey mi var 2gun arayla transfer ilk defa duydum şaşırdım.Insallh bu sefer Rabbim tamamına erdirir
İlk denememde ohss olduğum için zorunlu dinlendirilmiştim,ilaçlardan,hormonlardan arınıyor rahim,doğal süreçe geri dönüyor,böylece daha kolay oluyormuş tutunmaEwet kızlar varmış bende ilk defa duydum ama cok sorgulamadım başarı şansnı arttrmak için dedi doktrmuz inşallah doğru yoldayızdır çok korkuyorum açıkçası
:))) yok 1 yada 1 bçuk ay dedi ama şuanda reglimi bekliyoruz bakalm eğer tekrar toplama olursa nasıl ypar hiç bilmiyorumOh oh dinlensin iyice :)) Yumurta toplama gününden adet tarihine kadar bir süre mi bu ?
Ewet kızlar varmış bende ilk defa duydum ama cok sorgulamadım başarı şansnı arttrmak için dedi doktrmuz inşallah doğru yoldayızdır çok korkuyorum açıkçası
era dediğiniz nedir ?Hmm iyimiş böyle bir şey ben de ilk defa duydum. Şu anlamda mantıklı geldi. 4bin tl kadar para verip era yaptıracağım. Bu da hani transfer 3 5 gün önce ya da sonra yapılsın mı nın cevabını verecek bize. E böyle olmasının bir sakıncası yoksa 1hafta arayla falan transfer de mümkün müdür acaba. Bu durumda eraya hiç gerek kalmazdı:s Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz ?
era dediğiniz nedir ?
yani güzel bişeymiş peki bunu her hastane yapabiliyor mu nasıl oluyor mesela doktora söylsek direk yapabilir mi?Era: rahmin kabul gününü belirlemek için yapılan bir test.
Transfer tarihlerimiz hep belirli zamanlarda yapılıyor. İşte yumurta toplama sonrası 5.gün(atıyorum bu da adetimizin 21.gününe denk geliyor) ya da dinlenme olsa bile yine bir sonraki adetin 21.günü yani bir standart zamanda transfer yapılıyor bizlere.
Ama bazı rahim bu standart tarihte embriyoyu kabul etmeyebiliyormuş yani bazı kişilerin embriyoyu rahim kabul günü farklı olabiliyormuş.
İşte tam da o transfer günü bana transfer yapılmayacakta rahimden parça alınacak ve İspanya'ya gönderilecek. Ordan gelecek cevaplar şu şekilde olabilir:
1.Rahim uygundur standart tarihte transfere devam edebilirsiniz.
2: Rahim uygun değil 1 hafta önce ya da 1 hafta sonra bu kişiye transfer yapılırsa ancak o zaman tutunabilir embriyo gibi.
Benim a kalite 3 embriyom da tutunmadı hiç. Acaba rahmin kabul günü mü farklı?dedi dr.um ve era yla buna cevap bulacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?