evet bide çocuk olmasını engellio varlığından beter yanıda buzaten cikolata kistlerino büyüten hormonlarmis hormonlari baskilayinca otomatikman küçülme oluyor, visannedeki mantik da o. ama ilaci birakip hormonlar eski haline gelince kistler de tekrardan büyüyüp eski haline dönmeye başlıyor. malesef bu lanet cikolata kistlerinin kesin tedavisi yok. ameliyat olsan bile tekrarlama riski cok yuksekmis
evet cnmevet bide çocuk olmasını engellio varlığından beter yanıda bu
küçük büyük her türlü sıkıntı varlığı Allah yardımcımız olsun mübarek günde evlat hasretimizi giderisn inşallahevet cnmbenim kistler küçük ama ona ragmen dogal yolla hamile kalmami engelliyorlar
amiiim cnm insallahküçük büyük her türlü sıkıntı varlığı Allah yardımcımız olsun mübarek günde evlat hasretimizi giderisn inşallah
benim 2 yumurta toplandı 1 i döllendi sizin kaç tane?Sizin kaçtane yumurtanız oluşmuştu iğnelerle benim az galiba ya
beni hastaneden aramadılar bidaha bu döllenmiş yumurtayla ilgili bişey olsa ararlardı dmi diyorsunuz ya gtti etti falan diyebenim ilk tedavide 11
ikinci tedavide 9 yumurta toplandi
5.güne 5 embriyo gitti ama ikisi 1. kaliteydi digerleri çöp oldu. yani önemli olan sayi değil kalitesi30 tane yumurta toplanip 5. güne 1 embriyosu kalan bile oluyor
benide aricaz dedikleri halde aramadilar hep ben aradim meraktan :))) bi sorun olsa ararlardi ama merak ediyorsan sen ara sorbeni hastaneden aramadılar bidaha bu döllenmiş yumurtayla ilgili bişey olsa ararlardı dmi diyorsunuz ya gtti etti falan diye
inşallah cnm kaliteli olur senin dokturn kimbenim tekinde 7 ye yakın gördü doktor usg de öteki yumurtalığımda 1 tane olmuş ilaçlara devam ediyorum cumartesi kontrolüm var benimde pazartesi toplanacak yumurtalar büyük ihtimal doktorum dedi. boş çıkmaz inşallah yumurta vardır hepsinde
evet cnm 12 den sonra sıvı katı bişey yenip içilmiyor,birde edirne den istanbula gidicem toplandığı gün dönebilirim herhalde sabah mı toplanıyor aç susuz olmamız gerekiyormuş ya sabah olur heraldeçok soru sordum, doktorum var mı sorun diyor aklıma gelmiyor sonradan geliyor hep
canim o doktorun yogunluguna bağlı. benim genelde öğlene kadar yapildi amestezinin etkisi 1-2 saatte gecti sonra çıktık hastanedenbirde edirne den istanbula gidicem toplandığı gün dönebilirim herhalde sabah mı toplanıyor aç susuz olmamız gerekiyormuş ya sabah olur heraldeçok soru sordum, doktorum var mı sorun diyor aklıma gelmiyor sonradan geliyor hep
yoğunluğa bağlı ama 12 den sonra yemediğin için öncelik sensin genelşde 12 ye kadar evinde olmui oluosuncanim o doktorun yogunluguna bağlı. benim genelde öğlene kadar yapildi amestezinin etkisi 1-2 saatte gecti sonra çıktık hastaneden
yumurta kalitesi için bişeyler yedinmi işye arı sütü bal keçiboynzu pekmezi en etkilisi incir suyu rfalanbirde edirne den istanbula gidicem toplandığı gün dönebilirim herhalde sabah mı toplanıyor aç susuz olmamız gerekiyormuş ya sabah olur heraldeçok soru sordum, doktorum var mı sorun diyor aklıma gelmiyor sonradan geliyor hep
hayır öyle dikkat etmedim antep fıstığı çok yemiştim muz yemiştim yani özellikli olarak dikkat etmedimyumurta kalitesi için bişeyler yedinmi işye arı sütü bal keçiboynzu pekmezi en etkilisi incir suyu rfalan
bu gece varsa evde kuru incir kaynat yatmadan önce iç iyi gelirhayır öyle dikkat etmedim antep fıstığı çok yemiştim muz yemiştim yani özellikli olarak dikkat etmedimkeşke etseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?