MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

evet bide çocuk olmasını engellio varlığından beter yanıda bu

benim ilk tedavide 11
ikinci tedavide 9 yumurta toplandi
5.güne 5 embriyo gitti ama ikisi 1. kaliteydi digerleri çöp oldu. yani önemli olan sayi değil kalitesi 30 tane yumurta toplanip 5. güne 1 embriyosu kalan bile oluyor

benim ilk tedavide 11
ikinci tedavide 9 yumurta toplandi
5.güne 5 embriyo gitti ama ikisi 1. kaliteydi digerleri çöp oldu. yani önemli olan sayi değil kalitesi 30 tane yumurta toplanip 5. güne 1 embriyosu kalan bile oluyor
beni hastaneden aramadılar bidaha bu döllenmiş yumurtayla ilgili bişey olsa ararlardı dmi diyorsunuz ya gtti etti falan diye

beni hastaneden aramadılar bidaha bu döllenmiş yumurtayla ilgili bişey olsa ararlardı dmi diyorsunuz ya gtti etti falan diye
benide aricaz dedikleri halde aramadilar hep ben aradim meraktan :))) bi sorun olsa ararlardi ama merak ediyorsan sen ara sor

Bugün ilaçlarım bitiyor arkadaşlar,Cumartesi opu var,eşim de tesa olacak,bize dua edin lütfen

benim tekinde 7 ye yakın gördü doktor usg de öteki yumurtalığımda 1 tane olmuş ilaçlara devam ediyorum cumartesi kontrolüm var benimde pazartesi toplanacak yumurtalar büyük ihtimal doktorum dedi. boş çıkmaz inşallah yumurta vardır hepsinde

birde edirne den istanbula gidicem toplandığı gün dönebilirim herhalde sabah mı toplanıyor aç susuz olmamız gerekiyormuş ya sabah olur heralde çok soru sordum, doktorum var mı sorun diyor aklıma gelmiyor sonradan geliyor hep

inşallah cnm kaliteli olur senin dokturn kim

evet cnm 12 den sonra sıvı katı bişey yenip içilmiyor,

sabahta erken çağrıolar baya

canim o doktorun yogunluguna bağlı. benim genelde öğlene kadar yapildi amestezinin etkisi 1-2 saatte gecti sonra çıktık hastaneden

Kizlar opudan önce yapmaniz icin lağman verdiler mi size? benim önceki iki tedavide vermislerdi ama yeni bi hastaneye gidiyorum burda verniyorlarmis sanirim

canim o doktorun yogunluguna bağlı. benim genelde öğlene kadar yapildi amestezinin etkisi 1-2 saatte gecti sonra çıktık hastaneden
yoğunluğa bağlı ama 12 den sonra yemediğin için öncelik sensin genelşde 12 ye kadar evinde olmui oluosun

yumurta kalitesi için bişeyler yedinmi işye arı sütü bal keçiboynzu pekmezi en etkilisi incir suyu rfalan

yumurta kalitesi için bişeyler yedinmi işye arı sütü bal keçiboynzu pekmezi en etkilisi incir suyu rfalan
hayır öyle dikkat etmedim antep fıstığı çok yemiştim muz yemiştim yani özellikli olarak dikkat etmedim keşke etseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…