- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
Anladım canım bende ilk rapor içim ünv hast gittiğimde tüm testleri istemişlerdi burasında başta kan testlerimi istedi ancak yumurta büyümesi esnasında e2 istemedi ki hast aradım öğrendim sorun görürlerse istiyorlarmış yarın opu günü Hayırlısı ilecanim benim bugun ignelerde 5. gunum ama igne asamsina gelinceye kadar 3 ay surdu sürekli tahlil iştendi esimdende ayni sekilde bugun kontrolüm vardi anestezi hormon yiginla tahlil istediler ben tip fakültesine gidiyorum bu arada
Canım bende 225 4 gün kullandım sonra 4 gün daha verildi ve en son 150 75 kullandım yani anlayacağın 10 gün kullandım gonal fMerhaba kızlar, bugün adetimin 3. günüydü. Kontrolüm vardı. Gonal f 300 başladık. Kaç gün kullanmam gerekir acaba, Gerçi doktor cuma günü tekrar çapırdı, 4 günlük verdi ilacı.
sagolasin canim heralde bende oyle bi durum olusmaz gibime geliyor 4 gunluk ignelerle 1 tane kucucuk yumurta olusmusGenellikle pko hastalarında oluşan, tedavi aşamasında yumurtaların aşırı uyarılması sonucu çok fazla yumurtan oluşuyor be bu da bir takım rahatsızlıklar yaratıyor. Karında şişlik, kusma ... vb
ayy hayirlisi olsun hakkinda insallahAnladım canım bende ilk rapor içim ünv hast gittiğimde tüm testleri istemişlerdi burasında başta kan testlerimi istedi ancak yumurta büyümesi esnasında e2 istemedi ki hast aradım öğrendim sorun görürlerse istiyorlarmış yarın opu günü Hayırlısı ile
Baya uzun kullanılıyormuş yani. Bende toplamda kaç gün sürecek bilmiyorum tabi. İnşallah cuma günü gittiğimde devamını öğrenicem .Canım bende 225 4 gün kullandım sonra 4 gün daha verildi ve en son 150 75 kullandım yani anlayacağın 10 gün kullandım gonal f
Selam. Daha önce ki iğnenin adını hatırlamıyorum. Ama bu gonal-f mi neydi. Gerçi çok şükür bitti bugün toplandı yumurta.Selam :)
Ne zaman ne vururken acımıyordu? Şimdi vurduğunuz ne, hangi aşamadasınız?
Bende önce sokamadım. Vajina girişinde kaldı. Sonra çay tabağına su koydum az bişey. Fitili içine atıp çıkardım ve sağ elimin orta parmağı ile yavaş yavaş itmeye başladım. İterken derin nefes al ara araKızlar merhaba benim bugün yumurtalarım toplandı doktor progestanı vajinal al dedi ama beceremiyorum ya geri geliyor olmuyor çalışıyorum bi de napcam pratiği olan var mı gerçi bunun ne pratiği olur ama merak ettim
Hayırlı olsun şimdiden nasılsın peki bnmde yarın dr ilaç olarak neler verdi kaç yumurtan oluşmuşKızlar merhaba benim bugün yumurtalarım toplandı doktor progestanı vajinal al dedi ama beceremiyorum ya geri geliyor olmuyor çalışıyorum bi de napcam pratiği olan var mı gerçi bunun ne pratiği olur ama merak ettim
Sanırım 10 12 gün sürüyor bnde öyle oldu en azındanBaya uzun kullanılıyormuş yani. Bende toplamda kaç gün sürecek bilmiyorum tabi. İnşallah cuma günü gittiğimde devamını öğrenicem .
Canim Allah gonlune gore versin.rabbiyesir velatuasir..diye bi dua varya onu oku bol bol.ben anestezide bile onu okuyarak bayilmisim.rabbim kolaylastirsin insallah.olumlu dusunelimki olumlu olsun.dualarimiz tum bebek bekleyenlerleKizlarr bugun kontrolum vardi. 7-8 tane büyük (14 mm den büyük) yumurta olusmus.
Bu askam catlatma ignesi yapacagim, cars sabah 10 da OPU var.
Bana dua edin nolur.
Bugun gittim moral olsun diye bebek kiyafeti aldim :)) Ve hayalini kurdum, olunca giydirecegim filan diye.
Pozitif kalmaya calisiyorum, bir de bol dua ediyorum, kalben tevekkül etmeye calisiyorum. Rabbbim hepimizin yüzünü güldürsün. Amin.
Benim de Bugün kontrol vardı 16 ve 17 mm yumurtalar vardı ama benim yarın çatlatma iğnesi olacak perşembe de toplama olacakmis. İnşallah güzel sonuçlar alırız emegimizin karşılığını alırız. Yarın e2 ve progestan tahlili yapılacak baba.Kizlarr bugun kontrolum vardi. 7-8 tane büyük (14 mm den büyük) yumurta olusmus.
Bu askam catlatma ignesi yapacagim, cars sabah 10 da OPU var.
Bana dua edin nolur.
Bugun gittim moral olsun diye bebek kiyafeti aldim :)) Ve hayalini kurdum, olunca giydirecegim filan diye.
Pozitif kalmaya calisiyorum, bir de bol dua ediyorum, kalben tevekkül etmeye calisiyorum. Rabbbim hepimizin yüzünü güldürsün. Amin.
Merhaba kan pıhtılaşmasını hangi tahlillerle yapılıyor ben yeni başladım. Tedaviye dr sorsam mı aslında tahlillerimin çoğu yapıldı... ilk denemem şimdi siz öyle diyince merak ettim iyide bunları neden başta yapmıyorlar ki yazık değil mi bu kadar maddi manevikızlar merhabalar,
lütfen benim gibi tedaviye atlamayın. tekrar yazacağım buraya. hormon testlerini , pıhtılaşmanıza vs herşeyinize baktırın..
Ben hala pişmanlığını yaşıyorum .. Hiç biri yapılmadann gittiğim hastane tüp bebeğe başladı... Pişmanım hemde çok..
Hayırlısı olsun inşallah bir an önce ağrılarınız geçer... kaç adet yumurta toplandı hangi hastanede tedavi görüyorsnuz bu arada... geçmiş olsunBugün toplandı yumurtalarım hiç korktuğuma değmedi çok güzel uyumuşum hiç anlamadım bi uyandım yatağımdayım çok güzel :) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış canı veren o alan da o bol bol dua etmekten başka yapacak birşey yok. Kasıklarım çok ağrıyor ne zaman geçer kasıklarımın ağrısı transfere kadar geçer mi acaba
Geçmiş olsun inşallah kaliteli embriyolarin oluşur güzel haberlerini alırız.Bugün toplandı yumurtalarım hiç korktuğuma değmedi çok güzel uyumuşum hiç anlamadım bi uyandım yatağımdayım çok güzel :) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış canı veren o alan da o bol bol dua etmekten başka yapacak birşey yok. Kasıklarım çok ağrıyor ne zaman geçer kasıklarımın ağrısı transfere kadar geçer mi acaba
9 yumurta toplandı dedi doktorum Brüksel tüp bebek merkezinde oldu işlemim ama Edirne de hazırlandım yarın arıyacaklar bilgi verecekler inşallah kaliteli embriyolarımız olurHayırlısı olsun inşallah bir an önce ağrılarınız geçer... kaç adet yumurta toplandı hangi hastanede tedavi görüyorsnuz bu arada... geçmiş olsun
İnşallah hepimizin dualarını kabul etsin rabbimGeçmiş olsun inşallah kaliteli embriyolarin oluşur güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?