Hadi hayirli olsun tedavin her şey yolunda gitsin güzel sonuçlar alalım hep beraber.merhaba kizlar bende geleyim araniza :) hamile. olan arkadaslar saglicakla kucaklariniza alin inşallah
tup bebekte benim ilk denemem ignelere dun basladik bugun 2.ignemi yaptirdim merional 450 yapiliyor birde folik asit kulaniyorum.
yasim 30 erken menopoz durumu var amh 0.001
pazartesi kontrolum var malatyada yaptiriyorum ben hakkimizda hayirlisi neyse o. olsun
Ben 5.gün başladım salı günü de opu var hayırlısı ileAslında bana da 6 tane kullanırsın dedi elimde de 3 tane vardı bir 3 tane daha almam gerekecek o zaman.Siz kaçıncı gün basladiniz cedrodite ye
Hayırlı olsun inşallah hepimiz hakkındamerhaba kizlar bende geleyim araniza :) hamile. olan arkadaslar saglicakla kucaklariniza alin inşallah
tup bebekte benim ilk denemem ignelere dun basladik bugun 2.ignemi yaptirdim merional 450 yapiliyor birde folik asit kulaniyorum.
pazartesi kontrolum var malatyada yaptiriyorum ben hakkimizda hayirlisi neyse o. olsun
Benimde bugün başlandı yani 5.gunu inşallah hayırlısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin.Ben 5.gün başladım salı günü de opu var hayırlısı ile
Tedavın hayırlı olsun canım , ınsallah kucagına alırsın yavrularınımerhaba kizlar bende geleyim araniza :) hamile. olan arkadaslar saglicakla kucaklariniza alin inşallah
insallah herseyin hayirlisi artikHadi hayirli olsun tedavin her şey yolunda gitsin güzel sonuçlar alalım hep beraber.
tide yumurtaların istenilen zaman dışında çatlamasını engellemek için. Opu ya kadar kullanılıyor canımİğnelerimin 5.gunu kontrol um vardı yumurtalar iyi durumda cedrodite başladık bugün bu cedrodite kac gun kullanılıyor bilen var mi
Genelde bakmıyorlar,sorun görürlerse kontrol ediyorlar ama bakmaları gerek,ben ilk tedavide ohss oldum,e2 4500e yükselmiştiArkadaşlar bi sorum olacak bana salı günü opu dendi ama hiç kan tahlili istenmedi bu normal mi e2 hormonlarına bakılması gerekmiyormu acaba bilgisi olan var mı
Allah yardımcınız olsun güzel bir sonuç alırsınız inşallahBenden 31 folikül toplandı,17 tanesi istenen olgunluktaymış,eşimin tesa olumsuz ama dondurulmuş spermlerle çalışılacakmış,yarına laboratuvardan haber bekliyoruz,dua edin lütfen
Benim pazartesi iğnelerin 8.gunu olacak kan vereceksin e2 ye bakılacak dediler hastaneye göre değişiyor olabilir.Sali günü kaçıncı günün çatlatma ignesini pazar mi yapacaksın.Arkadaşlar bi sorum olacak bana salı günü opu dendi ama hiç kan tahlili istenmedi bu normal mi e2 hormonlarına bakılması gerekmiyormu acaba bilgisi olan var mı
Tamam teşekkür ederim bilgi için elimde 3 tane vardı cedrodite yeterli mi acaba diye düşündüm sonra burdan bir arkadastan aldım 4 tane daha.Cetro
tide yumurtaların istenilen zaman dışında çatlamasını engellemek için. Opu ya kadar kullanılıyor canım
canim eger kullanmiyorsaniz kari koca omega, koenzim ve ari sütü kullanin. sağlıklı beslenin. kimyasallardan uzak durmaya calisinMerhaba Kızlar,
Ben 2014 yılında dış gebelik geçirdim ve laparoskopiyle tek tüpüm alındı. Jinekoloğum rahim filmi istedi. Çektirdim ve diğer tüpümde tıkanık çıktı. Tek çaren tüp bebek denildi ve tüp bebek tedavisine başladım.
3. negatifimden sonra yine rahim filmi istediler bu sefer tüpüm açıldı fakat açılalı 1 yıl olmasına rağmen hala hamile kalamadım. geçen ay 5. denemem de olumsuz oldu.
Bizim kaliteli embriyomuz çıkmıyor. Hep 7-8 yumurtam çıkıyor ve neredeyse hepsi dölleniyor. 3. güne kadar A kalite gidiyorlar fakat 4. günden itibaren duraksıyorlar.. 1.2.ve 3. denememde embriyo kalitemiz grade 1, 4.deneme de grade3, ve son denemem de grade 5BC 'ydi. Sonuncusu iyi kalite geldiği için genetik teste gönderildi ve genetik test sonucu olumsuz çıktı.
Eşimin sperm problemi yok, sperminin genetik testleri yapıldı sıkıntı çıkmadı. Benim rezerv veya hormonlarımda hiçbir sıkıntı yok.. Doktor hiçbir neden bulamıyor.
Sürekli arka arkaya deneyeceğiz ve kaliteli olan embriyoyu bulacağız diyor.
Bu ay başlayayım mı karar veremedim. Sizce doktorun dediği mantıklı mı?
Kalitesiz embriyo çıkarken, kendiliğinde A kalite embriyosu çıkan oldu mu? Lütfen yorum yapar mısınız? tavsyelerinize ihtiyacım varboşu boşuna uğraşıyorsam, hayatıma bakıcam.. Boşuna uğraşmak istemiyorum..
canim eger kullanmiyorsaniz kari koca omega, koenzim ve ari sütü kullanin. sağlıklı beslenin. kimyasallardan uzak durmaya calisinsağlıklı embriyo cilacaktir insallah
bunlar bi anda etki etmez cnm biraz zamana birak elbetteki hayatindaki bu olumlu degisiklikler zamanla embriyolariniza da yansır. pgt topigi vardi orda okumustum 4. veya 5. yum toplama sonunda nihayet saglikli embriyo bulanlar vardi. kimisinin 2. yum toplamada bulunmuştu saglikli embriyo. saf ari sütü bulmaya çalış ve kari koca kullanin. biz bi ari ciftligine gittik adam gözümüzün önünde topladi ari sütü tabi bayaga pahaliya geldi ama ari sütü mucizevi birsey ari sutuyle beslenen arilar kralice ariya dönüşüyor ve üreme yetenekleri oluyor düşünseneÇok teşekkürler..
Omega ve Koenzim sürekli kullandm işe yaramadı.. Organik besleniyorum, şigarayı bıraktık karı koca ama yinede değişiklik olmadı.. Umarım olur..
Çevrenizde bu durumda olanlar varsa, lüfen olumlu olumsuz benimle paylaşsın..
Salı 12.günüm çatlatma iğnesini bugün olacağımBenim pazartesi iğnelerin 8.gunu olacak kan vereceksin e2 ye bakılacak dediler hastaneye göre değişiyor olabilir.Sali günü kaçıncı günün çatlatma ignesini pazar mi yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?