MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

9 yumurta toplandı dedi doktorum Brüksel tüp bebek merkezinde oldu işlemim ama Edirne de hazırlandım yarın arıyacaklar bilgi verecekler inşallah kaliteli embriyolarımız olur
İnşallah güzel haberlerinizi alırız maşallah 9 yeterli zaten 1 tane lazım Allahın izniyle benimde yarın kontrolümde opu günüm belli olacak bende çok heyecanlı ve çok korkuyorum inşallah bizde böyle güzel atlatırız...

Siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz

ertnur canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim yüzünü güldürsün inşallah, sağlıklı hayırlı evlatların olsun tez Zaman'da.
Ben yurtdısındayım, Almanya'da tedavi görüyorum.

inşallah canım bende çok korkuyordum ama inan korktuğun gbi değil anne olucaz inşallah hepimiz yavrunu düşün pozitif ol

kizlar masallah hepinize opu olan arkadaslarin kaliteli embriyolari olur insallah ve annecigine simsiki tutunurlar
benim ilk deneme o yuzden sureci cok çözemiyorum bugun 5. gunum ignede.kontrolde doktor 1 tane kucucuk yumurta var dedi umutsuz vakamiyim sizce ve kacgun devam eder bu igneler tahmini olarak yumurta gelisene kadarmi yoksa gelismiyor deyip birakirlarmi

Yaklaşık 9-10 gün sürüyor iğneler sanmam yarıda bırakacağını ama doktordan doktora değişir sanırım

İnşâAllah hepimiz mucizemizi yaşarız benimde galiba cuma opu olacak Ramazan ayında olsun istemiyorum ilk tedavimde 14 yumurta toplanmıştı 7sağdan 7 sol yumurtalıktan hepsi a kaliteydi ama sperm değerleri iyi olmadığı için bi tane döllenmiş güya pek inanmadım hiç bi tane mi dondurulmaz devlet hastanesi olduğu için olabilir ihmaller zinciri şimdi solda 2tane yumurta ama küçük sağda 5-6 tane büyük var dedi doktor sadece gonal f kullandım bu tedavimde ilkinde menogonda vardı artı femera tablet 5 gün sabah akşamkullandım ağır geldi ohss olmuştum inşâAllah bu tedavim sorunsuz geçer

Umutsuz vaka Yok canım doktoruna güven gerekirse fazla doz verirler hakkımızdan hayırlısı olsun

Doktorum rahim filmi istedi. Ağrılı olduğunu duydum, Gerçi ben anestezili olsun istedim. Yaptıranınız var mı? Nasıl oluyor? Yardım yardım yardım

Doktorum rahim filmi istedi. Ağrılı olduğunu duydum, Gerçi ben anestezili olsun istedim. Yaptıranınız var mı? Nasıl oluyor? Yardım yardım yardım
İstanbuldaysan şişlide echomar var. Ben orada çektirdim. Ağrısız. Ben 500 e çektirmiştim. Devlette olacaksan anestezili ol derim. Bu ağrısız c kollu makine her yerde yok

Kızlar bişey sorucam. Transfer olan arkadaşlar. Neler yiyorsunuz? Kekik, nane, maydonoz yemiyorum. Kızlar marul da bir sakınca var mı? Benim canım serin serin yemeğin yanında salata çekiyor. Marul, domates salatalık ile salata yapıyor annem. Sosunu sirke ve limonla yapıyor. Acaba bir zararı olurmu

bence hiç bir zararı olmaz. normal rutin hayatıma devam ediyorum ben, dr.um da bu şekilde önerdi zaten. her zaman yediğim şeyleri yiyorum sadece folik asidi ihmal etme yeter.

İstanbuldaysan şişlide echomar var. Ben orada çektirdim. Ağrısız. Ben 500 e çektirmiştim. Devlette olacaksan anestezili ol derim. Bu ağrısız c kollu makine her yerde yok

Ben Medical Park Bahçelievler den randevu aldım. Cuma gününe, En yakınımda o vardı, Bir sürü özele sordum hiçbiri çekmiyordu. Bana da 550 dedi, anestezi olursa 300 tl fark istiyor. Bende anestezili olsun dedim, çünkü acı eşiğim çok düşük.
Ama gene de korkuyorum,

bence hiç bir zararı olmaz. normal rutin hayatıma devam ediyorum ben, dr.um da bu şekilde önerdi zaten. her zaman yediğim şeyleri yiyorum sadece folik asidi ihmal etme yeter.
Ay içimi rahatlattın arkadaşım. Bana da dr um yemekte bir kısıntı Yok sesi ama internette virüstü şey yazıyor

O zaman ko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…