İnşallah güzel haberlerinizi alırız maşallah 9 yeterli zaten 1 tane lazım Allahın izniyle benimde yarın kontrolümde opu günüm belli olacak bende çok heyecanlı ve çok korkuyorum inşallah bizde böyle güzel atlatırız...9 yumurta toplandı dedi doktorum Brüksel tüp bebek merkezinde oldu işlemim ama Edirne de hazırlandım yarın arıyacaklar bilgi verecekler inşallah kaliteli embriyolarımız olur
Siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuzKizlarr bugun kontrolum vardi. 7-8 tane büyük (14 mm den büyük) yumurta olusmus.
Bu askam catlatma ignesi yapacagim, cars sabah 10 da OPU var.
Bana dua edin nolur.
Bugun gittim moral olsun diye bebek kiyafeti aldim :)) Ve hayalini kurdum, olunca giydirecegim filan diye.
Pozitif kalmaya calisiyorum, bir de bol dua ediyorum, kalben tevekkül etmeye calisiyorum. Rabbbim hepimizin yüzünü güldürsün. Amin.
Merhaba kan pıhtılaşmasını hangi tahlillerle yapılıyor ben yeni başladım. Tedaviye dr sorsam mı aslında tahlillerimin çoğu yapıldı... ilk denemem şimdi siz öyle diyince merak ettim iyide bunları neden başta yapmıyorlar ki yazık değil mi bu kadar maddi manevi
inşallah canım bende çok korkuyordum ama inan korktuğun gbi değil anne olucaz inşallah hepimiz yavrunu düşün pozitif olİnşallah güzel haberlerinizi alırız maşallah 9 yeterli zaten 1 tane lazım Allahın izniyle benimde yarın kontrolümde opu günüm belli olacak bende çok heyecanlı ve çok korkuyorum inşallah bizde böyle güzel atlatırız...
Yaklaşık 9-10 gün sürüyor iğneler sanmam yarıda bırakacağını ama doktordan doktora değişir sanırımkizlar masallah hepinizeopu olan arkadaslarin kaliteli embriyolari olur insallah ve annecigine simsiki tutunurlar
benim ilk deneme o yuzden sureci cok çözemiyorum bugun 5. gunum ignede.kontrolde doktor 1 tane kucucuk yumurta var dedi umutsuz vakamiyim sizce ve kacgun devam eder bu igneler tahmini olarak yumurta gelisene kadarmi yoksa gelismiyor deyip birakirlarmi
Umutsuz vaka Yok canım doktoruna güven gerekirse fazla doz verirler hakkımızdan hayırlısı olsunkizlar masallah hepinizeopu olan arkadaslarin kaliteli embriyolari olur insallah ve annecigine simsiki tutunurlar
benim ilk deneme o yuzden sureci cok çözemiyorum bugun 5. gunum ignede.kontrolde doktor 1 tane kucucuk yumurta var dedi umutsuz vakamiyim sizce ve kacgun devam eder bu igneler tahmini olarak yumurta gelisene kadarmi yoksa gelismiyor deyip birakirlarmi
İstanbuldaysan şişlide echomar var. Ben orada çektirdim. Ağrısız. Ben 500 e çektirmiştim. Devlette olacaksan anestezili ol derim. Bu ağrısız c kollu makine her yerde yokDoktorum rahim filmi istedi. Ağrılı olduğunu duydum, Gerçi ben anestezili olsun istedim. Yaptıranınız var mı? Nasıl oluyor? Yardım yardım yardım
bence hiç bir zararı olmaz. normal rutin hayatıma devam ediyorum ben, dr.um da bu şekilde önerdi zaten. her zaman yediğim şeyleri yiyorum sadece folik asidi ihmal etme yeter.Kızlar bişey sorucam. Transfer olan arkadaşlar. Neler yiyorsunuz? Kekik, nane, maydonoz yemiyorum. Kızlar marul da bir sakınca var mı? Benim canım serin serin yemeğin yanında salata çekiyor. Marul, domates salatalık ile salata yapıyor annem. Sosunu sirke ve limonla yapıyor. Acaba bir zararı olurmu
İstanbuldaysan şişlide echomar var. Ben orada çektirdim. Ağrısız. Ben 500 e çektirmiştim. Devlette olacaksan anestezili ol derim. Bu ağrısız c kollu makine her yerde yok
Ay içimi rahatlattın arkadaşım. Bana da dr um yemekte bir kısıntı Yok sesi ama internette virüstü şey yazıyorbence hiç bir zararı olmaz. normal rutin hayatıma devam ediyorum ben, dr.um da bu şekilde önerdi zaten. her zaman yediğim şeyleri yiyorum sadece folik asidi ihmal etme yeter.
senin transfer sonrası kaçıncı gün oldu bu arada?Ay içimi rahatlattın arkadaşım. Bana da dr um yemekte bir kısıntı Yok sesi ama internette virüstü şey yazıyor
Ben Medical Park Bahçelievler den randevu aldım. Cuma gününe, En yakınımda o vardı, Bir sürü özele sordum hiçbiri çekmiyordu. Bana da 550 dedi, anestezi olursa 300 tl fark istiyor. Bende anestezili olsun dedim, çünkü acı eşiğim çok düşük.
Ama gene de korkuyorum,[/QUOTE
O zaman hiç korkma canım. Anestezili olursa kısa sürer zaten toplasan 10 dk. Sürmüyor. Uyuyup uyanırsın ki bitmiş. Giderken yanında pet götür. Hafif bir kanama olabiliyor
Bugün 6 gün oldu transfer olalısenin transfer sonrası kaçıncı gün oldu bu arada?
Hiç merak etme arkadaşım. İçin rahat olsun. Ne zamana yaptıracaksın?poyrazya teşekkür ederim. İnşallah ağrısız geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?