test günüm ne zaman? insallah pozitif o görürsün, saglikla kucağımiza aliriz bebeklerimiziBugün 6 gün oldu transfer olalı
Bu cuma günü Saat :14,30 a randevu aldım. Gerçi anestezi doktoruyla görüşüp tekrar haber vericekler.Hiç merak etme arkadaşım. İçin rahat olsun. Ne zamana yaptıracaksın?
Ağrınız oldu mu transfer esnasında şimdi ondan korkuyorum çünkü muayene olurken bile zor dayanıyorum huylanıyorumArkadaşlar iki adet birinci kalite 3. Gün embriyolarımı aldım bir saat önce,odada dinleniyorum şimdi,doktorum bugün dinlen,4-5 gün kendini hiç yorma,doğal beslen,aşırı hareketten kaçın,bir de ilaçlarını saati saatine al dedi,hepsi bu :))
Amin hepimizin inşallah canım benim.. ne güzel senin de Allah Gönlüne göre versin inşallah:)))ertnur canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim yüzünü güldürsün inşallah, sağlıklı hayırlı evlatların olsun tez Zaman'da.
Ben yurtdısındayım, Almanya'da tedavi görüyorum.
Hadi hayırlısı olsun canım ya inşallah herşey güzel olur hepimiz için sırayla peşinden geleceğizArkadaşlar iki adet birinci kalite 3. Gün embriyolarımı aldım bir saat önce,odada dinleniyorum şimdi,doktorum bugün dinlen,4-5 gün kendini hiç yorma,doğal beslen,aşırı hareketten kaçın,bir de ilaçlarını saati saatine al dedi,hepsi bu :))
Amin canım inşallah herşey gönlümüzce olurHadi hayırlısı olsun canım ya inşallah herşey güzel olur hepimiz için sırayla peşinden geleceğiz
Benim üçüncü denemem ve 35 yaşındayım o yüzden iki tane transfer edildi,benim doktorum çok rahatlatıyor beni hiç sıkıntı yaşamadım sağolsun odama kadar sedyemi doktorum getirdiAğrınız oldu mu transfer esnasında şimdi ondan korkuyorum çünkü muayene olurken bile zor dayanıyorum huylanıyorumİki tane yi neye göre koyuyorlar sizin ilk denemeniz mi benim ilk denemem yaşım 24 bana koymazlar mı 2 tane merak ettim
Hayirli olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşallah.Hangi ilaçları verdi doktorunuz.Arkadaşlar iki adet birinci kalite 3. Gün embriyolarımı aldım bir saat önce,odada dinleniyorum şimdi,doktorum bugün dinlen,4-5 gün kendini hiç yorma,doğal beslen,aşırı hareketten kaçın,bir de ilaçlarını saati saatine al dedi,hepsi bu :))
Yumurta toplamadan önce çok akıntı oluyor canım. Bende korkuyordum hep acaba yumurta mı çatlıyor diye ama korkma. Öyle bişey olmadıMerhaba Kızlar, bu gün 2. kontrolüm yapıldı Cuma günü opu yapılacak hayırlısı, bakalım ne olacak kromozon genetiğine göndereceğiz, bahçeci de hiç sormadım ama ne kadar dı gönderen arkadaşlar var mı? Bir de çok akıntım var demiştim onu sordum güler yüzlü Nesrin'e, bana normal dedi olmazsa kork dedi:)))
Hayırlı olsun canım,transfer olduğun gün ateşin oldu mu?merhabalar. ben de dün transfer yaptırdım .
Estrofem sekiz saat arayla üç tane,progestan fitil sekiz saat arayla ikişer kapsül vaginal,bir de elevitHayirli olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşallah.Hangi ilaçları verdi doktorunuz.
inşallah.ateşim olmadı hatta üşüdümHayırlı olsun canım,transfer olduğun gün ateşin oldu mu?
sagolasin canimYaklaşık 9-10 gün sürüyor iğneler sanmam yarıda bırakacağını ama doktordan doktora değişir sanırım
insallah hayirli haberi alırsınBugün 6 gün oldu transfer olalı
Amininsallah hayirli haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?