MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Arkadaşlar iki adet birinci kalite 3. Gün embriyolarımı aldım bir saat önce,odada dinleniyorum şimdi,doktorum bugün dinlen,4-5 gün kendini hiç yorma,doğal beslen,aşırı hareketten kaçın,bir de ilaçlarını saati saatine al dedi,hepsi bu :))

Ağrınız oldu mu transfer esnasında şimdi ondan korkuyorum çünkü muayene olurken bile zor dayanıyorum huylanıyorum İki tane yi neye göre koyuyorlar sizin ilk denemeniz mi benim ilk denemem yaşım 24 bana koymazlar mı 2 tane merak ettim

ertnur canım tedavin hayırlı olsun, Rabbim yüzünü güldürsün inşallah, sağlıklı hayırlı evlatların olsun tez Zaman'da.
Ben yurtdısındayım, Almanya'da tedavi görüyorum.
Amin hepimizin inşallah canım benim.. ne güzel senin de Allah Gönlüne göre versin inşallah:)))

Merhaba Kızlar, bu gün 2. kontrolüm yapıldı Cuma günü opu yapılacak hayırlısı, bakalım ne olacak kromozon genetiğine göndereceğiz, bahçeci de hiç sormadım ama ne kadar dı gönderen arkadaşlar var mı? Bir de çok akıntım var demiştim onu sordum güler yüzlü Nesrin'e, bana normal dedi olmazsa kork dedi:)))

Hadi hayırlısı olsun canım ya inşallah herşey güzel olur hepimiz için sırayla peşinden geleceğiz

Benim üçüncü denemem ve 35 yaşındayım o yüzden iki tane transfer edildi,benim doktorum çok rahatlatıyor beni hiç sıkıntı yaşamadım sağolsun odama kadar sedyemi doktorum getirdi

Benim de bugun aksam catlatma ignesi perşembe opu olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayirli olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşallah.Hangi ilaçları verdi doktorunuz.

Yumurta toplamadan önce çok akıntı oluyor canım. Bende korkuyordum hep acaba yumurta mı çatlıyor diye ama korkma. Öyle bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…