İstanbul Bahçelievler'de Prof.Dr.Süha Sönmez var. Onla görüştük. İlk olucak bizim için,
Eşimin tedavisi yapan doktor ona yönlendirdi. Bizde ona güveniyoruz. Eğer son dakika bir karar değişiklği yapmazsak onla tedaviye devam edicez. Sen hangi merkeze gidiyorsun? Bazen düşündüğümde karnıma ağrılar giriyor.[/QUOTE
Ilk denememdi süha sönmez malesef olumsuz doktor olarak iyi ama hastane ortamı olmadığı icin memnun kalmadim .
Canım cok sevındım saglıcakla kucagına alKizlar 10.gun 58 olan bhcg 12.gun yani bugun 143 olmus cok sukur.karindan igneye,jele,folikasite devam 20 gun sonra kese gormeye gidecem ins.rabbim hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Canim gerek yok sanirim bi daha yapmama 2ye katlanmasi gerek demisti hemsire o da oldu cok sukur.kan pihtilasmasi yok ama ne olur ne olmaz diye sanirimdevam dediler. sormayi unuttum yarin sorarim.karindanigneye 8 hafta diger ilaclari 12haftayakadar devam dedi.dusmesinden korkuyorlar sanirim.Allah korusun.canim sen yarin yaptir tahlilini hissediyorum hamilesinnn insallahhhhCanım cok sevındım saglıcakla kucagına albir daha test yapacak mısın gerek yok muymus ? Bır de kan sulandırıcı ıgne mı ? Pıhtılasma sorunun var mıydı her ıhtımale karsı mı devam edecek ? Benımbugün 9. Günüm aslında direk hissedilen kesin bır belırtım yok , hafif bel agrım ve halsızlıgım var , dünde cok hafıf mide bulantım oldu . İdrardada pozitifi gördüm ama korkuyorum kotu bır ssyle karsılasmaktan
Allah korusun canım güzel düşün güzel olsun vense ınanıyorum her sey yolunda gidecek saglıcakla kucagına alacaksın . Yarın yaptırsam mı bılmıyorum cok korku var bende ayy ınsallah hissettıgın gibidir canımCanim gerek yok sanirim bi daha yapmama 2ye katlanmasi gerek demisti hemsire o da oldu cok sukur.kan pihtilasmasi yok ama ne olur ne olmaz diye sanirimdevam dediler. sormayi unuttum yarin sorarim.karindanigneye 8 hafta diger ilaclari 12haftayakadar devam dedi.dusmesinden korkuyorlar sanirim.Allah korusun.canim sen yarin yaptir tahlilini hissediyorum hamilesinnn insallahhhh
meraklibekleyis tedavin hayırlı olsun Canım, sağlıkla pozitif sonuçlansın inşaAllah.
E Ecemelif tebrikkkk ederim, Rabbim nazarlardan korusun, sağlıkla kucağına almak nasip etsin, inanıyorum çok güzel olacak.Yakamoz5424 ve L limonikaa sizinde olumlu Allah'ın izniyle..
Benim yarın sabah son iğnem cetrotide var, ve kontrolüm var. Çarşamba opu dediler ama sanırım yarın belli olacak. İnşallah herşey çok güzel olacak ve Rabbim bize bu günleri unutturacak.
Bana da dua edin nolur. Rabbim hepimizin sağlıkla tez Zaman'da bebeklerimize kavuşmak nasip etsin, amin
insallah opu da sonraki süreç de çok iyi geçer senin için. rabbim gönlüne göre verir. hepimiz allahın izni ile anne olacağız ben inanıyorum ☺meraklibekleyis tedavin hayırlı olsun Canım, sağlıkla pozitif sonuçlansın inşaAllah.
E Ecemelif tebrikkkk ederim, Rabbim nazarlardan korusun, sağlıkla kucağına almak nasip etsin, inanıyorum çok güzel olacak.Yakamoz5424 ve L limonikaa sizinde olumlu Allah'ın izniyle..
Benim yarın sabah son iğnem cetrotide var, ve kontrolüm var. Çarşamba opu dediler ama sanırım yarın belli olacak. İnşallah herşey çok güzel olacak ve Rabbim bize bu günleri unutturacak.
Bana da dua edin nolur. Rabbim hepimizin sağlıkla tez Zaman'da bebeklerimize kavuşmak nasip etsin, amin
Bende çatlatma iğnemi vurdum biraz önce salı günü opu Allahım bizlerin ve bizler gibi olanların dualarını kabul etsin inşallah bizleri bu yolda güzel sonuçlar almayı nasip etsinmeraklibekleyis tedavin hayırlı olsun Canım, sağlıkla pozitif sonuçlansın inşaAllah.
Bana da parfüm ve makyaj yok dediler,rahat kıyafet giyindim,12 saatlik açlık ve su yok,ilaçlarımı yanıma aldım gittim,sabahtan ılık duş aldım,kalın bir çorap aldım yanıma çünkü sedasyon işe uyutuluyoruz sonrasında elim ayağım hiç ısınmıyor benim üstelik ameliyathane de buz gibi oluyprAyrıca opu ya giderken yapılması gereken birşey var mı bilgisi olan duşumu akşamdan mı almalıyım sabahtan mı parfüm vs bşy kullanma dediler yemek yeme dediler 8 saat açlık ama başka yapılması gereken bir şey varmıdır
Teşekkür ederimBana da parfüm ve makyaj yok dediler,rahat kıyafet giyindim,12 saatlik açlık ve su yok,ilaçlarımı yanıma aldım gittim,sabahtan ılık duş aldım,kalın bir çorap aldım yanıma çünkü sedasyon işe uyutuluyoruz sonrasında elim ayağım hiç ısınmıyor benim üstelik ameliyathane de buz gibi oluypr
canim benim bugun ignelerde 5. gunum ama igne asamsina gelinceye kadar 3 ay surdu sürekli tahlil iştendi esimdende ayni sekilde bugun kontrolüm vardi anestezi hormon yiginla tahlil istediler ben tip fakültesine gidiyorum bu aradaArkadaşlar bi sorum olacak bana salı günü opu dendi ama hiç kan tahlili istenmedi bu normal mi e2 hormonlarına bakılması gerekmiyormu acaba bilgisi olan var mı
Genellikle pko hastalarında oluşan, tedavi aşamasında yumurtaların aşırı uyarılması sonucu çok fazla yumurtan oluşuyor be bu da bir takım rahatsızlıklar yaratıyor. Karında şişlik, kusma ... vbkizlar ohss ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?