Şimdi herşey normale döndü,heyecandan oldu galiba ateş basması :))inşallah.ateşim olmadı hatta üşüdüm
hayirli olsun insallah transfer esnasinda agri oluyormuArkadaşlar iki adet birinci kalite 3. Gün embriyolarımı aldım bir saat önce,odada dinleniyorum şimdi,doktorum bugün dinlen,4-5 gün kendini hiç yorma,doğal beslen,aşırı hareketten kaçın,bir de ilaçlarını saati saatine al dedi,hepsi bu :))
Sen hangi ilaçları alıyorsun canım?merhabalar. ben de dün transfer yaptırdım .
Hiç ağrım olmadı aksine güle oynaya doktorum embriyoloğumuz ve hemşiremizle neşe içinde yaptık,hiçbir şey hissetmedim,sadece idrara sıkışık olduğum için ultrason cihazını bastırınca biraz zorlandımhayirli olsun insallah transfer esnasinda agri oluyormu
en cok korktuğum transfer asamasi nedense urkutucu geliyor banaHiç ağrım olmadı aksine güle oynaya doktorum embriyoloğumuz ve hemşiremizle neşe içinde yaptık,hiçbir şey hissetmedim,sadece idrara sıkışık olduğum için ultrason cihazını bastırınca biraz zorlandım
insallah gule oynaya guzel haberi alirsin bu ayHiç ağrım olmadı aksine güle oynaya doktorum embriyoloğumuz ve hemşiremizle neşe içinde yaptık,hiçbir şey hissetmedim,sadece idrara sıkışık olduğum için ultrason cihazını bastırınca biraz zorlandım
Evet canım aynen ben de öyleyim. Bir bakıyorum ayaklarım yanıyor , çorabı çıkarıyorum, bir bakıyorum biraz sonra üşüyorum . Sen progestan iğne kullanıyormusun arkadaşım?Transfer olan arkadaşlar,ayaklarımın altı yanıyor İnan'ın çorabı falan çıkarıp attım Ankara bugün buz gibi üstelik,aranızda benim gibi olan var mı?
Hayır canım fitil olarak alıyorum progestanıEvet canım aynen ben de öyleyim. Bir bakıyorum ayaklarım yanıyor , çorabı çıkarıyorum, bir bakıyorum biraz sonra üşüyorum . Sen progestan iğne kullanıyormusun arkadaşım?
anestezisiz zor olmazmi gerci tecrubeli arkadaslar daha iyi yardimci olabilir ama bilemedimÇatlatma iğnemi yaptım benim opu perşembe ama anestezi olmayacak acaba zor olur mu bir de ohss denen durumdan korkuyorum ohss olmamak için ne yapılabilir risk toplama işleminden sonra mı oluyor.
Canım ben çok korkak biriyim gem de ağrı eşiğini acayip düşük,anestezi olmadan nasıl olur hiç fikrim yok,zaten narkoz almıyorsun çok az uyutuluyoruz,çatlatma iğnesini olduktan sonra ohss riski var,erken ohss diyorlar ona ama asıl opudan birkaç gün sonra ortaya çıkıyor özellikle gebelik oluşursa çünkü b-hcg ohssyi tetikliyorÇatlatma iğnemi yaptım benim opu perşembe ama anestezi olmayacak acaba zor olur mu bir de ohss denen durumdan korkuyorum ohss olmamak için ne yapılabilir risk toplama işleminden sonra mı oluyor.
Anladım teşekkür ederim.Hastane anestezi yapmıyoruz dedi sadece lokal anestezi yapılıyor dedi artık yaşayıp göreceğiz.Canım ben çok korkak biriyim gem de ağrı eşiğini acayip düşük,anestezi olmadan nasıl olur hiç fikrim yok,zaten narkoz almıyorsun çok az uyutuluyoruz,çatlatma iğnesini olduktan sonra ohss riski var,erken ohss diyorlar ona ama asıl opudan birkaç gün sonra ortaya çıkıyor özellikle gebelik oluşursa çünkü b-hcg ohssyi tetikliyor
Inşallah büyümüş tür benimle birlikte tup bebek yaptıran biri var onun da bir tane yumurtası oluştu. Onunla yapacaklar.gunaydin kizlar bugun 2.kontrolum var bakalim yumoslar buyumusmu :)))
hayırlısı canim kaliteli olsundq 1 tane olsunInşallah büyümüş tür benimle birlikte tup bebek yaptıran biri var onun da bir tane yumurtası oluştu. Onunla yapacaklar.
İnş buyumuslerdir benimde bugün toplanacak yumurtalarımgunaydin kizlar bugun 2.kontrolum var bakalim yumoslar buyumusmu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?