MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

hayirli olsun insallah transfer esnasinda agri oluyormu

hayirli olsun insallah transfer esnasinda agri oluyormu
Hiç ağrım olmadı aksine güle oynaya doktorum embriyoloğumuz ve hemşiremizle neşe içinde yaptık,hiçbir şey hissetmedim,sadece idrara sıkışık olduğum için ultrason cihazını bastırınca biraz zorlandım

kizlar sigara kullananiniz varmi ben hala kullaniyorum ya (( azalttim ama bitiremedim

en cok korktuğum transfer asamasi nedense urkutucu geliyor bana

insallah gule oynaya guzel haberi alirsin bu ay

Transfer olan arkadaşlar,ayaklarımın altı yanıyor İnan'ın çorabı falan çıkarıp attım Ankara bugün buz gibi üstelik,aranızda benim gibi olan var mı?

Transfer olan arkadaşlar,ayaklarımın altı yanıyor İnan'ın çorabı falan çıkarıp attım Ankara bugün buz gibi üstelik,aranızda benim gibi olan var mı?
Evet canım aynen ben de öyleyim. Bir bakıyorum ayaklarım yanıyor , çorabı çıkarıyorum, bir bakıyorum biraz sonra üşüyorum . Sen progestan iğne kullanıyormusun arkadaşım?

Evet canım aynen ben de öyleyim. Bir bakıyorum ayaklarım yanıyor , çorabı çıkarıyorum, bir bakıyorum biraz sonra üşüyorum . Sen progestan iğne kullanıyormusun arkadaşım?
Hayır canım fitil olarak alıyorum progestanı

Çatlatma iğnemi yaptım benim opu perşembe ama anestezi olmayacak acaba zor olur mu bir de ohss denen durumdan korkuyorum ohss olmamak için ne yapılabilir risk toplama işleminden sonra mı oluyor.

Çatlatma iğnemi yaptım benim opu perşembe ama anestezi olmayacak acaba zor olur mu bir de ohss denen durumdan korkuyorum ohss olmamak için ne yapılabilir risk toplama işleminden sonra mı oluyor.
anestezisiz zor olmazmi gerci tecrubeli arkadaslar daha iyi yardimci olabilir ama bilemedim

Canım ben çok korkak biriyim gem de ağrı eşiğini acayip düşük,anestezi olmadan nasıl olur hiç fikrim yok,zaten narkoz almıyorsun çok az uyutuluyoruz,çatlatma iğnesini olduktan sonra ohss riski var,erken ohss diyorlar ona ama asıl opudan birkaç gün sonra ortaya çıkıyor özellikle gebelik oluşursa çünkü b-hcg ohssyi tetikliyor

gunaydin kizlar bugun 2.kontrolum var bakalim yumoslar buyumusmu :)))

Anladım teşekkür ederim.Hastane anestezi yapmıyoruz dedi sadece lokal anestezi yapılıyor dedi artık yaşayıp göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…