MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Beni de arıyacaklar bekliyorum 9 yumurtamın hepsini döllenmişler maşallah şimdi haber bekliyorum transfer için gün verecekler bugün 2. Günü embriyoların şimdiden seviyorum onları

Transfer olan arkadaşlar,bugün kaşık ağrılarım var özellikle sol tarafta,normal midir?aynı krampları yaşayanlar var mı?

HAOZ Hangi hastane ile çalışıyordu, Şuan bize Acıbadem ile çaıştığını söyledi.
Benim gittigimde florya acı badem ikinci konuşmayı yaptığımda maslak acıbademle calışıcağını söyledi ben başka hastanede yaptırdım hergün kan testiyle hormonlarımı takip ettiler veönceden böyle birsey yapilmadi dun transferim oldu allah gönlüne göre versin seninde insallah süha hoca iyi bir hoca ama ofis olmasından dolayı 2 gitmedim . Hakında hayırlısı olsun isteyen herkeze hayırlı evlat nasip eylesin

Kızlar benimde bugün opu vardı, 7 tane yumurta toplamışlar. Yarın labaratuvardan arayacaklar bilgi vermek için. İnşallah kaliteli döllenirse ve sağlıklı gelirse 5.güne kadar, pazartesi transfer olacak
Opu dan sonra birşey yapıyormuyum? Yarından itibaren Protestan fitil kullancam ama onun haricinde dikkat etmem gereken birşey var mı?

Transfer olan arkadaşlar,bugün kaşık ağrılarım var özellikle sol tarafta,normal midir?aynı krampları yaşayanlar var mı?
Sanki adet agrisı gibi kasılma gaz gibi birsey gibi birsey var 2 günüm insallah tüm isteyenlere hayırlısı olur

merhaba arkadaşlar, bende 26 yaşında çikolata kisti hastasıyım yeni evliyim doktorum eylül sonuna kadar normal yolla deneyelim olmazsa tüp bebeğe başlıcaz dedi. bu süreç nasıl ilerliyor ben çok korkuyorum birde benim gibi çikolata kisti olup tüp bebek yaptıran var mı acaba aranızda.

Doktora söylediğinde yapıyorlarmış cnm. Benimde ilk denememdi ama tüp bebeğe başladığım yer yani "Anatolia" BENDEN HORMON TESTİ BİLE İSTEMEDİ VE YAPMADI.

Ağrı olabilir ama aşırı olması,bulantı,kusma,krında aşırı şişlik,nefes alamama,idrara çıkamama sorunları yaşamadığın sürece korkma canım birşeyden,dinlen,bol su iç,protein tüket öğünlerde,benim doktorum progestan dışında prednol ve tetradox başlamıştı bana

Moralini cok yuksek tut canim.artik guzel sona yaklasiyorsun insallah.

Bnmde dün opum vardı 7 yumurtam vardı bugün aradılar 6 tanesi döllenmiş bana denilen artık şimdiden kendini hazırla ağır işler yapma kendini yorma dinlenmeye bak birde bana çok fazla ilaç verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…