MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Kaç gündür igne kullanıyorsun kaç ml olarak uyguluyorsun. Ümidini kaybetme birdi iki olmuş her şey nasip tek yumurta tek spermle oluyor her şey.
bugun 7.gunum canim merional 450 vuruluyor hergun 3gundurde gobektende vuruluyor.yok yok umidimi kaybetmiyorum olursa ne ala olmazsa hayirlisi buymus derim

Bütün opu olanlara kaliteli embriyolar diliyorum.Benim de yarın sabah olacak bana da dua edin rahat geçsin kaliteli yumurtalar toplansin.
insallah cok rahat sıkıntısiz atlatirsin kaliteli yumoslar ardindan annesine simsiki tutunmuş bebislerin olur insallah

Selam hanımlar. Yarın benimde transferim var. Maalesef 5 yumurtadan sadece elimizde kalan 1 embriyon. Yarın inşallah onu transfer edecekler. Herkes için hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun.

Benimde bugun opum vardi. 4 yumurtam toplandi. Ultrasonda daha fazlaydı. Hayirlisi bakalım

Selam hanımlar. Yarın benimde transferim var. Maalesef 5 yumurtadan sadece elimizde kalan 1 embriyon. Yarın inşallah onu transfer edecekler. Herkes için hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun.
Hamdolsun bir tane kalmış, benim 11 taneden 5.güne 2 tane kalmıştı. 1i kötüydü çöp oldu

aaaaa gösteriyorlarmi ayyy cok garip ayni,zamanda heyecanlı :)
Tabii görüyorsun canım adım adım herşeyi.Ben transferden birgün önce saçımı boyattım kestirdim fön çektirdim,manikür pedikür yaptırdım bebişlerimle ilk karşılaşmamız güzel olsun diye :))

aaayyyy cok tatlısın super bie karşılama olmuş transferin kacinci gunu bugun

Arkadaşlar test gününü hesaplarken transfer gününü mü sayıyoruz yoksa ertesi gün mü ilk gün sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…