Hangi hastaneBnmde dün opum vardı 7 yumurtam vardı bugün aradılar 6 tanesi döllenmiş bana denilen artık şimdiden kendini hazırla ağır işler yapma kendini yorma dinlenmeye bak birde bana çok fazla ilaç verildi
benim bu gün ikinci günüm gün boyu karnımda sancı vardı.acaba sende de böyle bişi oldu muBugün 6 gün oldu transfer olalı
Göztepe Medikal Park senHangi hastane
Kaç gündür igne kullanıyorsun kaç ml olarak uyguluyorsun. Ümidini kaybetme birdi iki olmuş her şey nasip tek yumurta tek spermle oluyor her şey.kizlar 2 tane olmus yumoslarim biri 9.5 ml digeri 9 ml
Kasıklarımda hafif ağrı vardı canım. Tuvalete rahat çıkabiliyormusun? Belki ondan karnın şişmiştir. Kabız olmamak lazımmışbenim bu gün ikinci günüm gün boyu karnımda sancı vardı.acaba sende de böyle bişi oldu mu
Korkulacak hiç bir şey Yok, rahat ol tedavinin en güzel kısmı . Embriyonu göreceksin (;Benim cumartesi transferim olacak çok korkuyorum
bugun 7.gunum canim merional 450 vuruluyor hergun 3gundurde gobektende vuruluyor.yok yok umidimi kaybetmiyorum olursa ne ala olmazsa hayirlisi buymus derimKaç gündür igne kullanıyorsun kaç ml olarak uyguluyorsun. Ümidini kaybetme birdi iki olmuş her şey nasip tek yumurta tek spermle oluyor her şey.
aaaaa gösteriyorlarmi ayyy cok garip ayni,zamanda heyecanlı :)Korkulacak hiç bir şey Yok, rahat ol tedavinin en güzel kısmı . Embriyonu göreceksin (;
insallah cok rahat sıkıntısiz atlatirsin kaliteli yumoslar ardindan annesine simsiki tutunmuş bebislerin olur insallahBütün opu olanlara kaliteli embriyolar diliyorum.Benim de yarın sabah olacak bana da dua edin rahat geçsin kaliteli yumurtalar toplansin.
Ondan mutlu olaaaaa gösteriyorlarmi ayyy cok garip ayni,zamanda heyecanlı :)
Hamdolsun bir tane kalmış, benim 11 taneden 5.güne 2 tane kalmıştı. 1i kötüydü çöp olduSelam hanımlar. Yarın benimde transferim var. Maalesef 5 yumurtadan sadece elimizde kalan 1 embriyon. Yarın inşallah onu transfer edecekler. Herkes için hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun.
Tabii görüyorsun canım adım adım herşeyi.Ben transferden birgün önce saçımı boyattım kestirdim fön çektirdim,manikür pedikür yaptırdım bebişlerimle ilk karşılaşmamız güzel olsun diye :))aaaaa gösteriyorlarmi ayyy cok garip ayni,zamanda heyecanlı :)
Benim var aralıklarla kadıklarımda adet öncesi olan ağrılarımdan,ben de dün transfer oldumbenim bu gün ikinci günüm gün boyu karnımda sancı vardı.acaba sende de böyle bişi oldu mu
aaayyyy cok tatlısın super bie karşılama olmuşTabii görüyorsun canım adım adım herşeyi.Ben transferden birgün önce saçımı boyattım kestirdim fön çektirdim,manikür pedikür yaptırdım bebişlerimle ilk karşılaşmamız güzel olsun diye :))
Dün aldım yavrularımı :)aaayyyy cok tatlısın super bie karşılama olmuştransferin kacinci gunu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?