MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Arkadaşlar bugün merkezden aradılar yarın onnünşte ovitrelle yapacaklar bana,opu olduğum gün de bir doz olmuştum,size de böyle bir uygulama yapıldı mı

Benim cumartesi transferim olacak çok korkuyorum
Korkma arkadaşım, bol dua et, moralini yüksek tutmak için birebir.
Tesbih Çekiyorum bi de kafam dağılsın diye. Ayrıca aklına gelince hemen kendini oyalayacak başka bir iş bul.
İnşallah sabrın sonu selamet, güzel haberler alacaksın

Kasıklarımda hafif ağrı vardı canım. Tuvalete rahat çıkabiliyormusun? Belki ondan karnın şişmiştir. Kabız olmamak lazımmış
kasıklarımda ağrı yok orta kısımda.kabızlık olmasın diye ilaçlara başladığımda kuru eriğe başlamıştım .

Avrenim şahanesin, bende öyle bakımlı gitmeyi planlıyorum transfere :) aynen dediğin gibi neticede yavrularınla ilk karşılaşman, moralli hazır ol ki onlarda yerini yadırgamasın

Selam hanımlar. Yarın benimde transferim var. Maalesef 5 yumurtadan sadece elimizde kalan 1 embriyon. Yarın inşallah onu transfer edecekler. Herkes için hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun.
amin canım.benim 12 den 4 tanesi 5. gune ulaşmıştı onlara da pgt yaptırdık sadece 1 tanesi normal geldi. rabbime sığındım dilerse olur

asilsoy sakın üzülme moral bozma, hamdolsun 1 tane varya, ona bile sahip olmak isteyen kaç insan var.
Hem ne başarı hikayeleri var tek embriyo ile tutup sağlıklı Bebek dünyaya gelen.. Üzülme sakın, çok moralli git transfere, de ki bebeğim seni almaya geldim, tutun annecim sağlıkla vs diye konuş hep. Beyninden güzel sinyaller gitsin.
Takip edeceğim seni, gör bak güzel haberler vereceksin inşallah

inşallah canım

Kızlar benimde 17 Mayıs ta 5.gün embriyo şu transferi yapıldı. 6.gün idrar testi yaptım silik bile çıkmadı negatif çıktı daha da yapmadim gününüz gelmeden sakin yapmayın. Motovasyon düsüklügü oluyor. Yarın test günüm çok heycanlı yim birbirimize dua ile destek olalım ben burada herkese ediyorum Rabbim isteyen herkesi meleğiyle kavuştursun inşallah. .

Dualarım seninle, bütün anne adaylarıyla, rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah testte pozitifi görürsün.

Avrenim burcuburcuuu Allah razı olsun kızlar insalalh hepimiz için çok güzel sonuçlar olur . Bugün 8 günüm karnimda adet ağrısına benzer ağrı oldu suana kadar çok tepkisizdim heralde oluyo bişeyler hadi hayırlısı inşallah

İnşallah canım. Sağol iyi temenniler için. Transferi oldum evdeyim şimdi. 12 gün sonra hayırlısı olacak inşallah.
amin canım.benim 12 den 4 tanesi 5. gune ulaşmıştı onlara da pgt yaptırdık sadece 1 tanesi normal geldi. rabbime sığındım dilerse olur
Allah yardımcımız olsun. Tutarsa 1 bile yeter. Allah bize bağışlasın ne diyeyim.

Doktorum rahim filmi istedi. Ağrılı olduğunu duydum, Gerçi ben anestezili olsun istedim. Yaptıranınız var mı? Nasıl oluyor? Yardım yardım yardım

İstanbul Radyomarda anestezisiz yaptırdım çok kısa sürdü ve hiç bir şey anlamadım, tavsiye ederim.

Embriyo başına 350 dolar. Hayırlısıyla cuma toplanacaklar he hadi bakalım.

Merhaba masallah çok sayıda yumurta toplayıp döllenmiş neden pgt ya gönderme kararı aldıgınıı merak ettim sorununuz neydi benimde yarın transferin var ıkı embriyom oluştu pgt ye göndermeden birini transfer ettirmeyi düşüşünüyorum ama çok ta kararsız kaldım 33 yaşındayım bi düşüğüm var trizomi 7 olduğu için üzerine bi doğal yolla sağlıklı oğlumu doğurdum sanki şu tabloda çokta gerek YÖK gibi geliyor

Kızlar ultrasonda çok yumurtam vardı 9 tane topladılar cogu boş folikül çıktı. Anestezisiz oldu yumurtaları çekerken etleri koparıp çeker gibi oldu bazen ama gene de dayanilmayacak gibi değil benimle birlikte bir opu daha vardı dayanamayinca yarıda anestezi vermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…