MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Crinone jel estrofem progestan igne foli bol aspirin 3 günlük antibiyotik verdiler bir de bant yapistirdilar.

Kızlar iç çamaşırım sürekli ıslanıyor ama akıntı değil bu sanki,sizde de var mı?

Ben salı günü oldum o gün çok kötüydü dün daha azdı bugünde adet ağrısı çekiyorum resmen ama ağrı kesici almıyorum dayanmaya çalışıyorum bugün 3.gün ama ağrım var
Çok ağrı oluyor ben de içimiyorum ağrı kesici yatiyorum sizin 5.gun mu transfer hangi ilaçları verdiler.

İnşallah canım. Sağol iyi temenniler için. Transferi oldum evdeyim şimdi. 12 gün sonra hayırlısı olacak inşallah.

Allah yardımcımız olsun. Tutarsa 1 bile yeter. Allah bize bağışlasın ne diyeyim.
transferiniz hayirli olur insallah 12 gun sonra mujdeli haberi alırsınız

canim bir tanesi bie dolu folukulse hic üzülme hayırlısı olur insallah

benimde kasiklarima cok agri giriyor ayni yumurtlama agrisi gibi ama gobektende ignemi vuruluyorum normalmi sizce

Çok ağrı oluyor ben de içimiyorum ağrı kesici yatiyorum sizin 5.gun mu transfer hangi ilaçları verdiler.
Crinone jel 2 paket coraspin monodoks prednol estrofem 2 kutu birde oksapar iğne ama bunu transferden sonra başlayacağım Cumartesi denildi bugün

15 20 vardı yumurta sadece 9 tanesi dolu çıktı bunların biri anomalili biri olusmamis 4 u iyi kalite ikisi orta kalite olmuslar bugünkü toplamadan sonra olanlar bunlar.her gün bilgi verecekler.
insallah guzel haberler alirsin canim

Arkadaslar bu climara forte flaster bant belki saçma bir soru ama oruç için problem olmaz değil mi

3 normal yolla kimyasal 1 i aşılama ile kimyasal gebelikler yasadım.son olarak da 14 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim.bu bebege genetik test yapıldı ve 18.ve 15. kromozomlarda trizomi tespit edildi.yaşım 37 eşimde ise sperm dna hasarı %35 olduğundan tüp bebeğe geçiş yaptık ve genetik test yaptırdık.
Eltiminde 1 sağlıklı bebek sonrası 2 defa trizomi olan kayıpları vardı tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bebek dunyaya geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…