Ben salı günü oldum o gün çok kötüydü dün daha azdı bugünde adet ağrısı çekiyorum resmen ama ağrı kesici almıyorum dayanmaya çalışıyorum bugün 3.gün ama ağrım varBu kasık ağrıları kaç gün sürüyor.
Çok ağrı oluyor ben de içimiyorum ağrı kesici yatiyorum sizin 5.gun mu transfer hangi ilaçları verdiler.Ben salı günü oldum o gün çok kötüydü dün daha azdı bugünde adet ağrısı çekiyorum resmen ama ağrı kesici almıyorum dayanmaya çalışıyorum bugün 3.gün ama ağrım var
Crinone jel veya progestan kullanıyorsan olabilirKızlar iç çamaşırım sürekli ıslanıyor ama akıntı değil bu sanki,sizde de var mı?
Fitilden kaynaklanıyor benceKızlar iç çamaşırım sürekli ıslanıyor ama akıntı değil bu sanki,sizde de var mı?
transferiniz hayirli olur insallah 12 gun sonra mujdeli haberi alırsınızİnşallah canım. Sağol iyi temenniler için. Transferi oldum evdeyim şimdi. 12 gün sonra hayırlısı olacak inşallah.
Allah yardımcımız olsun. Tutarsa 1 bile yeter. Allah bize bağışlasın ne diyeyim.
canim bir tanesi bie dolu folukulse hic üzülme hayırlısı olur insallahKızlar ultrasonda çok yumurtam vardı 9 tane topladılar cogu boş folikül çıktı. Anestezisiz oldu yumurtaları çekerken etleri koparıp çeker gibi oldu bazen ama gene de dayanilmayacak gibi değil benimle birlikte bir opu daha vardı dayanamayinca yarıda anestezi vermişler.
Yumurtalar büyüdükçe kasık ağrıların olur normaldir.benimde kasiklarima cok agri giriyor ayni yumurtlama agrisi gibi ama gobektende ignemi vuruluyorum normalmi sizce
15 20 vardı yumurta sadece 9 tanesi dolu çıktı bunların biri anomalili biri olusmamis 4 u iyi kalite ikisi orta kalite olmuslar bugünkü toplamadan sonra olanlar bunlar.her gün bilgi verecekler.canim bir tanesi bie dolu folukulse hic üzülme hayırlısı olur insallah
Crinone jel 2 paket coraspin monodoks prednol estrofem 2 kutu birde oksapar iğne ama bunu transferden sonra başlayacağım Cumartesi denildi bugünÇok ağrı oluyor ben de içimiyorum ağrı kesici yatiyorum sizin 5.gun mu transfer hangi ilaçları verdiler.
Pazar ya da salı dedi aslında enbriyolara bağlıbanusu peki senin transfer ne zaman Allah'ın izni ile belli mi
insallah guzel haberler alirsin canim15 20 vardı yumurta sadece 9 tanesi dolu çıktı bunların biri anomalili biri olusmamis 4 u iyi kalite ikisi orta kalite olmuslar bugünkü toplamadan sonra olanlar bunlar.her gün bilgi verecekler.
o bant ne ise yariyorkiArkadaslar bu climara forte flaster bant belki saçma bir soru ama oruç için problem olmaz değil mi
3 normal yolla kimyasal 1 i aşılama ile kimyasal gebelikler yasadım.son olarak da 14 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim.bu bebege genetik test yapıldı ve 18.ve 15. kromozomlarda trizomi tespit edildi.yaşım 37 eşimde ise sperm dna hasarı %35 olduğundan tüp bebeğe geçiş yaptık ve genetik test yaptırdık.Merhaba masallah çok sayıda yumurta toplayıp döllenmiş neden pgt ya gönderme kararı aldıgınıı merak ettim sorununuz neydi benimde yarın transferin var ıkı embriyom oluştu pgt ye göndermeden birini transfer ettirmeyi düşüşünüyorum ama çok ta kararsız kaldım 33 yaşındayım bi düşüğüm var trizomi 7 olduğu için üzerine bi doğal yolla sağlıklı oğlumu doğurdum sanki şu tabloda çokta gerek YÖK gibi geliyor
Östrojen hormonu salgiliyormus vücuda heralde bugün bana yapistirdilardao bant ne ise yariyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?