Allah sabır versin çok kötü bi duygu benimde ilk gebeliğimde yıkılmıştım resmen . Biz sperm DNA dı fln baktırmadık hiç sadece sperm testı istemişler orda bi sıkıntı yoktu sayıda falan.. biz trizomi 7 olduğunu öğrendikten sonra kendimize genetık test yaptırdık bizde bişey çıkmadı siz ve eşiniz genetık test yaptırdınız mı3 normal yolla kimyasal 1 i aşılama ile kimyasal gebelikler yasadım.son olarak da 14 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim.bu bebege genetik test yapıldı ve 18.ve 15. kromozomlarda trizomi tespit edildi.yaşım 37 eşimde ise sperm dna hasarı %35 olduğundan tüp bebeğe geçiş yaptık ve genetik test yaptırdık.
Eltiminde 1 sağlıklı bebek sonrası 2 defa trizomi olan kayıpları vardı tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bebek dunyaya geldi.
3 normal yolla kimyasal 1 i aşılama ile kimyasal gebelikler yasadım.son olarak da 14 haftalık bebeğimi kalbi durdugu için kaybettim.bu bebege genetik test yapıldı ve 18.ve 15. kromozomlarda trizomi tespit edildi.yaşım 37 eşimde ise sperm dna hasarı %35 olduğundan tüp bebeğe geçiş yaptık ve genetik test yaptırdık.
Eltiminde 1 sağlıklı bebek sonrası 2 defa trizomi olan kayıpları vardı tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bebek dunyaya geldi.
yaptırdık canım bi sorun cıkmadı.Allah sabır versin çok kötü bi duygu benimde ilk gebeliğimde yıkılmıştım resmen . Biz sperm DNA dı fln baktırmadık hiç sadece sperm testı istemişler orda bi sıkıntı yoktu sayıda falan.. biz trizomi 7 olduğunu öğrendikten sonra kendimize genetık test yaptırdık bizde bişey çıkmadı siz ve eşiniz genetık test yaptırdınız mı
Çıkmadı canımBizde ıkıncı bebeğe niyetlendik bi kaç ay olmayınca AMH ın 0.30 olduğu tespıt edildi o yüzden tüp bebek tedavısıne başladık eşinizin kardeşinde de mi DNA sıkıntısı varmış onlar araştırdılar mı
Yaklaşık 1 ay sürüyor canımBende adeti bekliyorum. Muhtemelen cumartesi adet olurum pazartesi başlarızinş. Allah herkesin işini rast getirsin. Bende bi kimyasal gebelik yaşadım klomen kullandığım ay. Aslında bende genetik test yaptırmak ve eşiminde sperm DNA hasar testi yaptırmasını istiyorum. Ama önümüzdeki hafta pazartesi başlıycam tüp bebeğe. Bu testlerin sonuçları zaman alır mı ?
Benim eşimde doktor o ve konuştuğu tüm kadın doğumcu arkadaşları genetiklerimizde sıkıntı olmadı için trizominin tamamen şanssızlık oldugu yorumunu yapıyorlar bizim ikinci denememiz sağlıklı bir çocukla sonuçlandığı için hiç üzerine tekrar düşünüp araştırmadık şimdi AMH düşüklüğünden tüp bebeğe gelince yine trizomi derdine düştük yarın transferim var ve ıkı embriyo var ve ben hala pgt ye gitsin mi gitmeden transfer mi yaptırsam karar veremedimÇıkmadı canım
Ben eşim ile gittim ama bana kalsa ben de kullabilirdim. Hastanede zaten 40 dakika dinledim eger mesafen kısa ise araba kullanabilirsinKızlar benimde pazartesi transfer var inşallah. Transfere eşim gelemeyecekmiş, tek başıma gideceğim sonrasında araba kullanmak vs sıkıntı olur mu acaba? Ne dersiniz?
Bende de oldu canım normal şu gibi jelden dolayı oluyor arada jel ile birlikte de tortu şeklinde geliyor.Kızlar iç çamaşırım sürekli ıslanıyor ama akıntı değil bu sanki,sizde de var mı?
Yumurtaların istenilen olgunluğa geliyor inşallah sağlıcakla döllenirlergünaydın kizlar bugun 3. kontrolumu oldum sagdaki 13 ml soldaki 11.5 ml olmus pazartesi tekrar kontrolum var doktor buyuk ihtimalle pazartesi catlatma ignesini vururuz dedi
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin canimBenim eşimde doktor o ve konuştuğu tüm kadın doğumcu arkadaşları genetiklerimizde sıkıntı olmadı için trizominin tamamen şanssızlık oldugu yorumunu yapıyorlar bizim ikinci denememiz sağlıklı bir çocukla sonuçlandığı için hiç üzerine tekrar düşünüp araştırmadık şimdi AMH düşüklüğünden tüp bebeğe gelince yine trizomi derdine düştük yarın transferim var ve ıkı embriyo var ve ben hala pgt ye gitsin mi gitmeden transfer mi yaptırsam karar veremedim
Vardır bi hayr.inşallah fazla yorulmadan Rabbim kucagini doldurdum canimKızlar malesef benim sonuç negatif çıktı 0.01 ile sonuçlandı inşallah birdaha ki sefere hayırlı sonuçlar olur. Dondurulmuş 15 embriyo var zaten 31 yumurta toplanmıştı 16 si döllenmişti ilk sefer nasip olmadı..
hayırlısı buymus canim uzme kendini bir sonraki sefer insallah musmutlu haberler alirsinKızlar malesef benim sonuç negatif çıktı 0.01 ile sonuçlandı inşallah birdaha ki sefere hayırlı sonuçlar olur. Dondurulmuş 15 embriyo var zaten 31 yumurta toplanmıştı 16 si döllenmişti ilk sefer nasip olmadı..
insallah canimYumurtaların istenilen olgunluğa geliyor inşallah sağlıcakla döllenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?