MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Allah sabır versin çok kötü bi duygu benimde ilk gebeliğimde yıkılmıştım resmen . Biz sperm DNA dı fln baktırmadık hiç sadece sperm testı istemişler orda bi sıkıntı yoktu sayıda falan.. biz trizomi 7 olduğunu öğrendikten sonra kendimize genetık test yaptırdık bizde bişey çıkmadı siz ve eşiniz genetık test yaptırdınız mı

Bizde ıkıncı bebeğe niyetlendik bi kaç ay olmayınca AMH ın 0.30 olduğu tespıt edildi o yüzden tüp bebek tedavısıne başladık eşinizin kardeşinde de mi DNA sıkıntısı varmış onlar araştırdılar mı

yaptırdık canım bi sorun cıkmadı.

Çıkmadı canım

Bende adeti bekliyorum. Muhtemelen cumartesi adet olurum pazartesi başlarızinş. Allah herkesin işini rast getirsin. Bende bi kimyasal gebelik yaşadım klomen kullandığım ay. Aslında bende genetik test yaptırmak ve eşiminde sperm DNA hasar testi yaptırmasını istiyorum. Ama önümüzdeki hafta pazartesi başlıycam tüp bebeğe. Bu testlerin sonuçları zaman alır mı ?

Yaklaşık 1 ay sürüyor canım

Çıkmadı canım
Benim eşimde doktor o ve konuştuğu tüm kadın doğumcu arkadaşları genetiklerimizde sıkıntı olmadı için trizominin tamamen şanssızlık oldugu yorumunu yapıyorlar bizim ikinci denememiz sağlıklı bir çocukla sonuçlandığı için hiç üzerine tekrar düşünüp araştırmadık şimdi AMH düşüklüğünden tüp bebeğe gelince yine trizomi derdine düştük yarın transferim var ve ıkı embriyo var ve ben hala pgt ye gitsin mi gitmeden transfer mi yaptırsam karar veremedim

Kızlar benimde pazartesi transfer var inşallah. Transfere eşim gelemeyecekmiş, tek başıma gideceğim sonrasında araba kullanmak vs sıkıntı olur mu acaba? Ne dersiniz?

Kızlar benimde pazartesi transfer var inşallah. Transfere eşim gelemeyecekmiş, tek başıma gideceğim sonrasında araba kullanmak vs sıkıntı olur mu acaba? Ne dersiniz?
Ben eşim ile gittim ama bana kalsa ben de kullabilirdim. Hastanede zaten 40 dakika dinledim eger mesafen kısa ise araba kullanabilirsin

günaydın kizlar bugun 3. kontrolumu oldum sagdaki 13 ml soldaki 11.5 ml olmus pazartesi tekrar kontrolum var doktor buyuk ihtimalle pazartesi catlatma ignesini vururuz dedi

Kızlar dünkü batmalar ve aşırı gazdan sonra bugün hiçbir şey hissetmeden uyandım (

Kızlar malesef benim sonuç negatif çıktı 0.01 ile sonuçlandı inşallah birdaha ki sefere hayırlı sonuçlar olur. Dondurulmuş 15 embriyo var zaten 31 yumurta toplanmıştı 16 si döllenmişti ilk sefer nasip olmadı..

Ikinci sefer de nasıl bir işlem yapılıyor nereden baslanicak bilgisi olan varmi. Doktor hiteroskopi önermedi bana fbnrdn

Rabbim hakkimizda hayirlisini versin canim

Vardır bi hayr.inşallah fazla yorulmadan Rabbim kucagini doldurdum canim

hayırlısı buymus canim uzme kendini bir sonraki sefer insallah musmutlu haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…