MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Olsun canım sıkma canını geride çok embriyon var birinden biri mutlaka tutar hayırlısıyla

Ikinci sefer de nasıl bir işlem yapılıyor nereden baslanicak bilgisi olan varmi. Doktor hiteroskopi önermedi bana @fbnrdn
Canım üzülme insallah diğer bebislerin tutucak insallah 3 düşük sonrası doktor histerskopi istiyo cnm oncedende varsa ister yoksa bir iki ay dinlenip yine adetin olduğu gün muaynelere gidicen sadece rahim kalınlığına takip etip transfer edicek

Hastaneden aradılar yarın sabah 9 da transferim olacakmış Allah'ın izni ile dularınızı bekliyorum inşallah tutunurlar bebeklerimiz bizlere
insallah hakkında herşey hayırlı olur kaçıncı gün transferi olacak? kaç embriyo koyulacak soylediler mi?

Maşallah çok yumurta olmuş inşallah bir daha ki sefer tutar en azından igne olmayacaksin opu olmayacaksin daha kolay olur.

Maşallah çok yumurta olmuş inşallah bir daha ki sefer tutar en azından igne olmayacaksin opu olmayacaksin daha kolay olur.
Kendimi olumsuza hazirlamadigim için çok üzüldüm malesef.. Ne kadar çok yumurta embriyo olursa olsun bir tane transfer oluyo ve taktir Allahın. Inşallah birdaha ki sefer de nasip olur bana ve buradaki herkese..

Hastaneden aradılar yarın sabah 9 da transferim olacakmış Allah'ın izni ile dularınızı bekliyorum inşallah tutunurlar bebeklerimiz bizlere
Hayırlısıyla yavrularını alırsın onlar da sıkı sıkı tutunurlar inşallah sana

Kendimi olumsuza hazirlamadigim için çok üzüldüm malesef.. Ne kadar çok yumurta embriyo olursa olsun bir tane transfer oluyo ve taktir Allahın. Inşallah birdaha ki sefer de nasip olur bana ve buradaki herkese..
canim böyle bir sartmi var yani tek embriyo koyulmasina yonelik

canim böyle bir sartmi var yani tek embriyo koyulmasina yonelik
Ewet var tabiki artık 35 yaş altı olanlara tek embriyo transferi yapiliyo. Ama eger 3 başarısız sonuç elde edenlere birden fazla yapılıyor ben yinede tek isterim çünkü çoğul gebelik riskli olabiliyo erken doğum düşük gibi.

transferden 5 gün sonra ishal durumum oldu.Aynı durumu yaşayanınız var mı

transferden 5 gün sonra ishal durumum oldu.Aynı durumu yaşayanınız var mı
Ishal olman avantajlı bir durum kabız olmak tehlikeli çünkü ikinmamak gerekiyor bu gunlerde. Benim transferden sonra kabızlık sorunu olursa ilaç vermişti ne olur ne olmaz diye.

Yazdıklarınız okuyordum, umarım herkes olumlu sonuçlar alır benim 4 Nisan'da dondurulan 2 embriyom var, 2. Denemem..haziran ayını bekliyorum transfer için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…