Olsun canım sıkma canını geride çok embriyon var birinden biri mutlaka tutar hayırlısıylaKızlar malesef benim sonuç negatif çıktı 0.01 ile sonuçlandı inşallah birdaha ki sefere hayırlı sonuçlar olur. Dondurulmuş 15 embriyo var zaten 31 yumurta toplanmıştı 16 si döllenmişti ilk sefer nasip olmadı..
Canım üzülme insallah diğer bebislerin tutucak insallah 3 düşük sonrası doktor histerskopi istiyo cnm oncedende varsa ister yoksa bir iki ay dinlenip yine adetin olduğu gün muaynelere gidicen sadece rahim kalınlığına takip etip transfer edicekIkinci sefer de nasıl bir işlem yapılıyor nereden baslanicak bilgisi olan varmi. Doktor hiteroskopi önermedi bana @fbnrdn
insallah hakkında herşey hayırlı olurHastaneden aradılar yarın sabah 9 da transferim olacakmış Allah'ın izni ile dularınızı bekliyorum inşallah tutunurlar bebeklerimiz bizlere
Allah yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar. Kaçıncı gün embriyosu transfer ediliyorHastaneden aradılar yarın sabah 9 da transferim olacakmış Allah'ın izni ile dularınızı bekliyorum inşallah tutunurlar bebeklerimiz bizlere
Maşallah çok yumurta olmuş inşallah bir daha ki sefer tutar en azından igne olmayacaksin opu olmayacaksin daha kolay olur.Kızlar malesef benim sonuç negatif çıktı 0.01 ile sonuçlandı inşallah birdaha ki sefere hayırlı sonuçlar olur. Dondurulmuş 15 embriyo var zaten 31 yumurta toplanmıştı 16 si döllenmişti ilk sefer nasip olmadı..
Kendimi olumsuza hazirlamadigim için çok üzüldüm malesef.. Ne kadar çok yumurta embriyo olursa olsun bir tane transfer oluyo ve taktir Allahın. Inşallah birdaha ki sefer de nasip olur bana ve buradaki herkese..Maşallah çok yumurta olmuş inşallah bir daha ki sefer tutar en azından igne olmayacaksin opu olmayacaksin daha kolay olur.
Salı alındı canım ben pek anlamıyorum 5 mi 4 müAllah yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar. Kaçıncı gün embriyosu transfer ediliyor
Amin cnm cümlemiz için inşallah sanırım 2 tane salı günü opu oldum 4 mü 5.gün mü çözemediminsallah hakkında herşey hayırlı olurkaçıncı gün transferi olacak? kaç embriyo koyulacak soylediler mi?
Hayırlısıyla yavrularını alırsın onlar da sıkı sıkı tutunurlar inşallah sanaHastaneden aradılar yarın sabah 9 da transferim olacakmış Allah'ın izni ile dularınızı bekliyorum inşallah tutunurlar bebeklerimiz bizlere
İnşallah canım hepimizinkiler inşallahHayırlısıyla yavrularını alırsın onlar da sıkı sıkı tutunurlar inşallah sana
insallah hayırlısı olur simsiki tutunurlar annesineAmin cnm cümlemiz için inşallah sanırım 2 tane salı günü opu oldum 4 mü 5.gün mü çözemedim
canim böyle bir sartmi var yani tek embriyo koyulmasina yonelikKendimi olumsuza hazirlamadigim için çok üzüldüm malesef.. Ne kadar çok yumurta embriyo olursa olsun bir tane transfer oluyo ve taktir Allahın. Inşallah birdaha ki sefer de nasip olur bana ve buradaki herkese..
Ewet var tabiki artık 35 yaş altı olanlara tek embriyo transferi yapiliyo. Ama eger 3 başarısız sonuç elde edenlere birden fazla yapılıyor ben yinede tek isterim çünkü çoğul gebelik riskli olabiliyo erken doğum düşük gibi.canim böyle bir sartmi var yani tek embriyo koyulmasina yonelik
İnşallah canım inşallahinsallah hayırlısı olur simsiki tutunurlar annesine
Ishal olman avantajlı bir durum kabız olmak tehlikeli çünkü ikinmamak gerekiyor bu gunlerde. Benim transferden sonra kabızlık sorunu olursa ilaç vermişti ne olur ne olmaz diye.transferden 5 gün sonra ishal durumum oldu.Aynı durumu yaşayanınız var mı
Merhaba, benim de ishal durumum olmuştu..progesteron kabızlık yaptığı için önlem olsun diye kayısı kurusu yemiştim sürekli, ona bağlıyorum:)transferden 5 gün sonra ishal durumum oldu.Aynı durumu yaşayanınız var mı
bende de aynı durum var ama ben kuru erik yiyorum ondan sanırımtransferden 5 gün sonra ishal durumum oldu.Aynı durumu yaşayanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?