- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
- 303
rabbim gönül muradına nail eylesin canımYarın sabah transferim var, dualarınızda beni de unutmayın Gideyim bebetolarımı alayım evimize getireyim, sağlıkla büyüteyim inşallah
bende hepinize duacıyım,Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine işimize kolaylık, bereket hatırlar versin. Sağlıklı gebelik elde edelim tez elden, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
insallah herşey gönlünce olurYarın sabah transferim var, dualarınızda beni de unutmayın Gideyim bebetolarımı alayım evimize getireyim, sağlıkla büyüteyim inşallah
bende hepinize duacıyım,Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine işimize kolaylık, bereket hatırlar versin. Sağlıklı gebelik elde edelim tez elden, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Merhaba canım , henuz cok erken 16. Gunumdeyım bugün . Sanırım persembe gıdecegım umarım goZukurler . Sen nasılsın
Maşallah canımşimdilik gayet iyiyim, keseyi gördük cuma günü. yaklaşık 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı dr um. insallah onu da hayırlısıyla görürüz hepimiz
Daha oncedende yazmıstım sanırım yıne soyluyorum canım , dogru zaman degılmıs ve lütfen 2. Tedavın ıcın hazırla kendını . Benım sorunlarım coktu o yuzden 1.5 sene aralıkla oldu . Ama benım bıldıgım ılk yada 2. Adetinle hemen baslayabılıyorsun . Insallah 2. Tedavınde alırsın kucagına .Yadımcı olmak istedim :)) benim bugün 12 günüm normalde ama 9.gün kan verdiğim için negatif bebeğim yok yani bende.. İkinci transfer için ne zaman gitmeliyim bilmiyorum yine aynısı olursa diye endişe oluştu içimde ..
Inşallah ama insan yinede üzülüyo ister istemez. Ben bu mevzu mu çevremde paylaşmadigim için burada aynı dertteki arkadaslarla konuşup ferahliyoruz biraz olsa da.Daha oncedende yazmıstım sanırım yıne soyluyorum canım , dogru zaman degılmıs ve lütfen 2. Tedavın ıcın hazırla kendını . Benım sorunlarım coktu o yuzden 1.5 sene aralıkla oldu . Ama benım bıldıgım ılk yada 2. Adetinle hemen baslayabılıyorsun . Insallah 2. Tedavınde alırsın kucagına .
Haklısın canım tabı kı hele kı ınsan ılk denemede olacak sanıyor olmayınca hayallerı yıkılıyor senı cok ıyı anlıyorum . Ama yasım kucuk demıstın sanırım bu buyuk avantaj sımdı olmadı ama bır sonrakınde Allah ın ıZnıyle olacak ınsallah . Sorun ne sızde ?Inşallah ama insan yinede üzülüyo ister istemez. Ben bu mevzu mu çevremde paylaşmadigim için burada aynı dertteki arkadaslarla konuşup ferahliyoruz biraz olsa da.
1bucuk yıllık evliyiz . Eşimde sprm haraketi sorunu ve morfoloji sorunu vardı fakat ilk denemede çok sayıda 5.gün embriyosu oldu yine de onlar içimi rahatlatiyo fakat belkide rahim le ilgili bilinmeyen birsey var flim normal çıktı kalınlığı da 9.7 ydi hersey iyiydi Allah başka sefer nasip eder insallah.Haklısın canım tabı kı hele kı ınsan ılk denemede olacak sanıyor olmayınca hayallerı yıkılıyor senı cok ıyı anlıyorum . Ama yasım kucuk demıstın sanırım bu buyuk avantaj sımdı olmadı ama bır sonrakınde Allah ın ıZnıyle olacak ınsallah . Sorun ne sızde ?
Benımde eşimin morfolojisi %2 ydi . Bızım spermlere mıkrochip uygulandı yani içeriği sağlam spermler ayrıstırıldı . Buyuk ıhtımal sızede yapılmıstır , yapılmadıysa bır daha kı sefere yapıldıgı takdırde sansınız saha yuksek olur . Rahım fılmı normal cıktıysa bır sorun yoktur canım.1bucuk yıllık evliyiz . Eşimde sprm haraketi sorunu ve morfoloji sorunu vardı fakat ilk denemede çok sayıda 5.gün embriyosu oldu yine de onlar içimi rahatlatiyo fakat belkide rahim le ilgili bilinmeyen birsey var flim normal çıktı kalınlığı da 9.7 ydi hersey iyiydi Allah başka sefer nasip eder insallah.
Mrb canim ne guzel keseyi gormussun darisi bize insallah.benim carsamba kontrolum.karindan mi bakiyorlar keseyi gormek icin?birde benimde 9 mayis 3gun embriyosuydu nekadarlik oluyorum :)
Hayır canım bize mikrochip uygulanmadi sanırım sadece yumurta toplama dan sorna döllenme yapıldı 5.güne gidenler donduruldu. Senin söylediğin döllenme yapılmadan önce yapılan bir uygulama mi?Benımde eşimin morfolojisi %2 ydi . Bızım spermlere mıkrochip uygulandı yani içeriği sağlam spermler ayrıstırıldı . Buyuk ıhtımal sızede yapılmıstır , yapılmadıysa bır daha kı sefere yapıldıgı takdırde sansınız saha yuksek olur . Rahım fılmı normal cıktıysa bır sorun yoktur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?