MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Yarın sabah transferim var, dualarınızda beni de unutmayın Gideyim bebetolarımı alayım evimize getireyim, sağlıkla büyüteyim inşallah
bende hepinize duacıyım,Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine işimize kolaylık, bereket hatırlar versin. Sağlıklı gebelik elde edelim tez elden, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

rabbim gönül muradına nail eylesin canım

insallah herşey gönlünce olur iki transfer mi yapilacak? umarim sorunsuz hallolur ve sen de gebe kalırsın, hepimiz anne oluruz

şimdilik gayet iyiyim, keseyi gördük cuma günü. yaklaşık 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı dr um. insallah onu da hayırlısıyla görürüz hepimiz

şimdilik gayet iyiyim, keseyi gördük cuma günü. yaklaşık 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı dr um. insallah onu da hayırlısıyla görürüz hepimiz
Maşallah canım darısı hepımıze . Bır sey sormak ıstıyorum sana . Internetten hesaplattıgımda bugün 5+0 gozukuyor . 12 mayıs ve 5. Gün embrıyosu. Senınkısı kac haftalıl gozukuyor ona gore hesaplayayım

9 mayıs transfer benim. 5.gun embriyosu. 4+5 haftalık benimki. seninki de 4+2 olmalıdır bu hesaba göre. 5+0 büyük olmuş biraz sanki..

Yadımcı olmak istedim :)) benim bugün 12 günüm normalde ama 9.gün kan verdiğim için negatif bebeğim yok yani bende.. İkinci transfer için ne zaman gitmeliyim bilmiyorum yine aynısı olursa diye endişe oluştu içimde ..

Kitakita tesekkur ederım canım ugrastırdım seni :) bende gonderdıgın sıteden hesaplatıyordum ona istinaden 5 haftalık dedım . Ama L limonikaa arkadasım doktorada gitti ya doktor keseyi kac haftalık gordu ve neye gore hesapladı onu merak ettim

Daha oncedende yazmıstım sanırım yıne soyluyorum canım , dogru zaman degılmıs ve lütfen 2. Tedavın ıcın hazırla kendını . Benım sorunlarım coktu o yuzden 1.5 sene aralıkla oldu . Ama benım bıldıgım ılk yada 2. Adetinle hemen baslayabılıyorsun . Insallah 2. Tedavınde alırsın kucagına .

Inşallah ama insan yinede üzülüyo ister istemez. Ben bu mevzu mu çevremde paylaşmadigim için burada aynı dertteki arkadaslarla konuşup ferahliyoruz biraz olsa da.

Inşallah ama insan yinede üzülüyo ister istemez. Ben bu mevzu mu çevremde paylaşmadigim için burada aynı dertteki arkadaslarla konuşup ferahliyoruz biraz olsa da.
Haklısın canım tabı kı hele kı ınsan ılk denemede olacak sanıyor olmayınca hayallerı yıkılıyor senı cok ıyı anlıyorum . Ama yasım kucuk demıstın sanırım bu buyuk avantaj sımdı olmadı ama bır sonrakınde Allah ın ıZnıyle olacak ınsallah . Sorun ne sızde ?

1bucuk yıllık evliyiz . Eşimde sprm haraketi sorunu ve morfoloji sorunu vardı fakat ilk denemede çok sayıda 5.gün embriyosu oldu yine de onlar içimi rahatlatiyo fakat belkide rahim le ilgili bilinmeyen birsey var flim normal çıktı kalınlığı da 9.7 ydi hersey iyiydi Allah başka sefer nasip eder insallah.

Benımde eşimin morfolojisi %2 ydi . Bızım spermlere mıkrochip uygulandı yani içeriği sağlam spermler ayrıstırıldı . Buyuk ıhtımal sızede yapılmıstır , yapılmadıysa bır daha kı sefere yapıldıgı takdırde sansınız saha yuksek olur . Rahım fılmı normal cıktıysa bır sorun yoktur canım.

Hayır canım bize mikrochip uygulanmadi sanırım sadece yumurta toplama dan sorna döllenme yapıldı 5.güne gidenler donduruldu. Senin söylediğin döllenme yapılmadan önce yapılan bir uygulama mi?

Ama sağlıklı ve dna si iyi olanlar ayrıştırildi yani yapıldi mikroçip bian farklı geldi kelime anlayamadim. Işte bu seferde olmazsa genetik tarama yaptiricaz insalalh gerek kalmaz tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…