başıma gelince anladım bende zor olduğunu... evlendkten 2-3 ay sonra olacakmış gibi geliyordu hepbizde 2.5 yıllıl evliyiz.. ne zormuş bu hamile kalabilme aşaması..
bende salak gibi ilk başlarda korundum... hayırlısı ne diyim.. Rabbim içimizi bilio, hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşbaşıma gelince anladım bende zor olduğunu... evlendkten 2-3 ay sonra olacakmış gibi geliyordu hep
Allahım sağlıkla kucağına aldırsın, nerede yaptırıyorsun?Merhaba kizlar..ben de tedaviye basladim..bin igne leri min 6. gunu..
Bu 3. denemem olacak
Allahım utandırmasın,tedaviye nerede başlayacaksınMerhaba arkadaşlar bende mayıs ayında başlayacağım Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Cok zor bir süreç allah sabrınıda bebişide verir inşallah.Merhaba arkadaşlar,5 yıllık evliyim,eşim azospermi,daha önce Genart tüp b.m. 2 negatif denememiz oldu,bu kez özel Ankara tüp b.m. Dr Cem Akarsu işe tedaviye başlayacağız 10-15 gün içerisinde,bu 3.denememiz,her seferinde hem büyük ümit hem de kocaman ümitsizlik içerisindeyim,bu güzel yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet aynen sen nerde yaptırıyorsunAnkaralılar toplandık gibi oldu, rabbim utandırmasın inş..
Ben Tolga Ecemiş hocayı düşünüyorum. Oda yumurta toplama ve transferi HRS hastanesinde yapıyormuşEvet aynen sen nerde yaptırıyorsun
Sağol canm insaĺah.genartta yapiyorum..Ankara volkan baltaci ve Aysun baltaciAllahım sağlıkla kucağına aldırsın, nerede yaptırıyorsun?
merhaba canm..urfa da sadece 1 merkez vardı o kapandı ..Mustafa acette nerde ..Diyarbakır da bahceci var Urfa'ya yakin..gaziantepxde var..ben de Urfa'dan ankaraya geldim tüp bebek icin..Bende Urfa'dan gidecegim burda merkez bile YÖK hiç araştırman ve tecrübemde YÖK ablam da Mustafa acette yapmıştı ılk seferde tuttu ama yumurta sorunu yoktu hareketli ve kaliteli sperm sorunu vardı o daha çabuk çözülecek bi sorum sanki
merhaba inşallah bu defa pozitif sonuç alırsınız ..ben de genartta başladımMerhaba arkadaşlar,5 yıllık evliyim,eşim azospermi,daha önce Genart tüp b.m. 2 negatif denememiz oldu,bu kez özel Ankara tüp b.m. Dr Cem Akarsu işe tedaviye başlayacağız 10-15 gün içerisinde,bu 3.denememiz,her seferinde hem büyük ümit hem de kocaman ümitsizlik içerisindeyim,bu güzel yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah,ben genarttan memnun kalmadım maalesef,iyice araştırdınız umarımme
merhaba inşallah bu defa pozitif sonuç alırsınız ..ben de genartta başladım
ewetİnşallah,ben genarttan memnun kalmadım maalesef,iyice araştırdınız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?