Keşke yapmasaydın. İdrar testini sabah ilk idrarımız ile yapın derler. Kaçıncı günündü bugün?Arkadaşlar az önce idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı
Salı günü transfer oldum kaçıncı gün sayılıyor bugün?kafam Allah bullak olduKeşke yapmasaydın. İdrar testini sabah ilk idrarımız ile yapın derler. Kaçıncı günündü bugün?
Benimde salı günü ama çok erken çikmaz henüz bebek yerleşme asamasında teste takilmayin cikmazSalı günü transfer oldum kaçıncı gün sayılıyor bugün?kafam Allah bullak oldu
Amin inşallah öyledir,kaç embriyonuz var sizin?Benimde salı günü ama çok erken çikmaz henüz bebek yerleşme asamasında teste takilmayin cikmaz
Boşuna canını sıkma bence. Bugün 5. Yada 6. Günün ve erken daha. Yapacaksan 10. Gün falan yapSalı günü transfer oldum kaçıncı gün sayılıyor bugün?kafam Allah bullak oldu
Evet canım dollenme yapılmadan once spermlerin yapı olarak saglam olanları mıkrochıp yontemıyle ayrılıyor ,zaten bunu morfolojı sorunu olanlarda yapıyorlar sanırım ozellıkle . Senın belkı ılk denemen oldugu ıcın hıc bır ıslem yapmadan dırek dollemıs olabılırler benımde ılk tup bebegımde oyle yaptılar . 2. Sınde hem mıkrochıp hem cgh yanı 5. Güne gıtmıs olanların hepsının genetıgıne baktırdık saglam olanlarıda dondurduk.Hayır canım bize mikrochip uygulanmadi sanırım sadece yumurta toplama dan sorna döllenme yapıldı 5.güne gidenler donduruldu. Senin söylediğin döllenme yapılmadan önce yapılan bir uygulama mi?
Bence hıc dıkkate alma , hem 3. Gün embrıyosu hem 5. Gün asla cıkmayacagını dusunuyorum . Benım ilk denememde 5. Gün embrıyosu 5. Gün cıkmamıstı mesela . Her sey Allah tan tabı her ssy olabılır ama bu sonuca bakarak karar verme bekleArkadaşlar az önce idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı
İnşallah canım ya Allahım bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsünBence hıc dıkkate alma , hem 3. Gün embrıyosu hem 5. Gün asla cıkmayacagını dusunuyorum . Benım ilk denememde 5. Gün embrıyosu 5. Gün cıkmamıstı mesela . Her sey Allah tan tabı her ssy olabılır ama bu sonuca bakarak karar verme bekle
Tamam canım sabrederim birkaç gün dahaBoşuna canını sıkma bence. Bugün 5. Yada 6. Günün ve erken daha. Yapacaksan 10. Gün falan yap
Benim yumurtam olmuyo cok 3 tane vardi geriye iki tane kaldi onları transfer ettiler 2 denemem sizin insallah hayırlısi olurAmin inşallah öyledir,kaç embriyonuz var sizin?
Duphalac alabılecegımı soylemıslerdı bana canım , ben normalde de cok kotu olunca kullanıyordum sabah kahvaltıdan once 1 kapak ıcınce kahvaltıdan sonra rahatlıyordum . Sende doktoruna sorup duphalac alabılırsınKızlar mrb araniza yeni katıldım benimde transferim 25 mayıs 'ta 5.gun embriyosu bende hiç belirti yok söyle bir sıkıntım var 4 gündür büyük abdestimi yapamıyorum gelmiyor şiştim iyice incir kayısı kefir herdi denedim ama malesef ne onerirsiniz
Teşekkür ederim canım yarın doktora sorayim yoksa catlicamDuphalac alabılecegımı soylemıslerdı bana canım , ben normalde de cok kotu olunca kullanıyordum sabah kahvaltıdan once 1 kapak ıcınce kahvaltıdan sonra rahatlıyordum . Sende doktoruna sorup duphalac alabılırsın
Sabah aç karnına gün kurusu kompostosu ye. Taneleriyle beraber. Üzerine de sıcak su içKızlar mrb araniza yeni katıldım benimde transferim 25 mayıs 'ta 5.gun embriyosu bende hiç belirti yok söyle bir sıkıntım var 4 gündür büyük abdestimi yapamıyorum gelmiyor şiştim iyice incir kayısı kefir herdi denedim ama malesef ne onerirsiniz
ama daha cok erken degilmiArkadaşlar az önce idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı
Evet canım ya tamamen gereksiz oldu ama içimi kemiren merak işte,dur diyemedimama daha cok erken degilmi
Kızlar mrb araniza yeni katıldım benimde transferim 25 mayıs 'ta 5.gun embriyosu bende hiç belirti yok söyle bir sıkıntım var 4 gündür büyük abdestimi yapamıyorum gelmiyor şiştim iyice incir kayısı kefir herdi denedim ama malesef ne onerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?