MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Dün telefonda transfer pazar pazartesi ya da salı da olabilir dediler ben de oruç tuttum şimdi aradılar akşam 6 da transfer var orucumu bozdum çok Üzgünüm 61 oruç mu tutmam gerekecek hoca tanıdığı olan varsa bir öğrenebilir mi

Arkadaşlar az önce idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı

Hayır canım bize mikrochip uygulanmadi sanırım sadece yumurta toplama dan sorna döllenme yapıldı 5.güne gidenler donduruldu. Senin söylediğin döllenme yapılmadan önce yapılan bir uygulama mi?
Evet canım dollenme yapılmadan once spermlerin yapı olarak saglam olanları mıkrochıp yontemıyle ayrılıyor ,zaten bunu morfolojı sorunu olanlarda yapıyorlar sanırım ozellıkle . Senın belkı ılk denemen oldugu ıcın hıc bır ıslem yapmadan dırek dollemıs olabılırler benımde ılk tup bebegımde oyle yaptılar . 2. Sınde hem mıkrochıp hem cgh yanı 5. Güne gıtmıs olanların hepsının genetıgıne baktırdık saglam olanlarıda dondurduk.

Arkadaşlar az önce idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı
Bence hıc dıkkate alma , hem 3. Gün embrıyosu hem 5. Gün asla cıkmayacagını dusunuyorum . Benım ilk denememde 5. Gün embrıyosu 5. Gün cıkmamıstı mesela . Her sey Allah tan tabı her ssy olabılır ama bu sonuca bakarak karar verme bekle

İnşallah canım ya Allahım bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün

Kızlar mrb araniza yeni katıldım benimde transferim 25 mayıs 'ta 5.gun embriyosu bende hiç belirti yok söyle bir sıkıntım var 4 gündür büyük abdestimi yapamıyorum gelmiyor şiştim iyice incir kayısı kefir herdi denedim ama malesef ne onerirsiniz

Duphalac alabılecegımı soylemıslerdı bana canım , ben normalde de cok kotu olunca kullanıyordum sabah kahvaltıdan once 1 kapak ıcınce kahvaltıdan sonra rahatlıyordum . Sende doktoruna sorup duphalac alabılırsın

Teşekkür ederim canım yarın doktora sorayim yoksa catlicam

Sabah aç karnına gün kurusu kompostosu ye. Taneleriyle beraber. Üzerine de sıcak su iç

Selmalar bende aranizdayim kizlar. Beninde tedavim basladı. 2 kez dis gebelik. Tup bebek Sonrasinda tupler alindi kistlerden dolayi tek yumurtam alindi. Dis gebelik 2 kez gecirince once tupumun alinmasi tavsiye edildi. 4. Kez ameliyatı goze alip olduktan sonra tup bebek denedim simdi 5 yasinda kizim.var. tekrar tedaviye basladim kistim tekrarladi ama tedaviye basladim. Lucrinle hakkimizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…