- 29 Mayıs 2017
- 368
- 279
- 23
- 45
ben inanıyorum bebis annesiyle ama annesi stres yapmicak ki bebiste guzelce tutunsun:)Evet canım ya tamamen gereksiz oldu ama içimi kemiren merak işte,dur diyemedim
belirti aramak icin henuz cok erkenKizlarr bende 25 mayista transfer oldumm ama hicbirsey hissetmiyorumm var mi belirti yasatan
3.gun embriyosu canim 2 adet transfer edildib
belirti aramak icin henuz cok erkensaglikla gelir insallah. kaçıncı gün embriyosu ve kaç adet transfer edildi?
Canım çok tatlısın ya vallahi yüzümü güldürdün Allah da seni güldürsüngünaydın kizlar bugun 4. kontrolum var bakalim benim minnoslar büyümüş mü :)))))
amin canim insallah herkesin yuzunu güldürsün allahımCanım çok tatlısın ya vallahi yüzümü güldürdün Allah da seni güldürsün
Tedavın hayırlı olsun canım , cok şey atlatmıssın ama cok sukue bır tane yavrun varSelmalar bende aranizdayim kizlar. Beninde tedavim basladı. 2 kez dis gebelik. Tup bebek Sonrasinda tupler alindi kistlerden dolayi tek yumurtam alindi. Dis gebelik 2 kez gecirince once tupumun alinmasi tavsiye edildi. 4. Kez ameliyatı goze alip olduktan sonra tup bebek denedim simdi 5 yasinda kizim.var. tekrar tedaviye basladim kistim tekrarladi ama tedaviye basladim. Lucrinle hakkimizda hayirlisi.
İnşallah canım yolu yarıladınkizlar her 2 yumurtada 19mm olmus bugun gece catlatma ignesi vurulacak carsamba gunu sabah 10da toplama yapilacak hayirlisi insallah minnoslari buyuttuk inşallah dolu cikar :)
Hadi hayırlısı. Çatlatma iğneni zamanında vurdurmayı unutma sakın. Çok önemliKızlarr bugün kontrolüm vardı, yumurtalar büyümüş. Çarşamba 09:00 da yumurta toplama olucak, Çok heyecanlandım. :)
Aynı gün dönemezsin maalesef doktor da aynı şeyi söyleyecektirAkşam 10:30 da çatlatma iğnesi, doktor da öyle söyledi, kesinlikle zamanını geçirme dedi.
Yumurta toplama için yapmam gereken birşey var mı acaba,
Hemen işe dönebilirmiyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?