MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

günaydın kizlar bugun 4. kontrolum var bakalim benim minnoslar büyümüş mü :)))))

Kizlarr bende 25 mayista transfer oldumm ama hicbirsey hissetmiyorumm var mi belirti yasatan

Günaydın arkadaşlar,bu saat oldu gözüme uyku girmedi,midemdeki gaz beni öldürecek,transfer olan arkadaşlar siz nasılsınız?

Tedavın hayırlı olsun canım , cok şey atlatmıssın ama cok sukue bır tane yavrun var ınsallah en yakın zamanda ona kardeste gelir

kizlar her 2 yumurtada 19mm olmus bugun gece catlatma ignesi vurulacak carsamba gunu sabah 10da toplama yapilacak hayirlisi insallah minnoslari buyuttuk inşallah dolu cikar :)

herseyde vardir bir hayir demisler belkide bu sureci yaşamasaydım ne istediğimi bilemicektim
ağustos ayinda erken menopoz dediklerinde resmen beynimden vurulmusa döndüm sanki amansiz bir hastaliga yakalanmisim gibi hemen tup bebek kosun koşun tqrzi cumleler kullanildi bende bebek falan istemiyordum mecburi tup bebege gidiyorum diyordum kendi kendime ama simdi minnoslarim buyuyunce icimi bir heves kaplıyor
inşallah cumlemiz icin hayırlısı neyse o olur

Kızlar jelle birlikte kahve karısım geliyomu sizden benden öyle birseyler geliyo merak ettim ne bu jelmi jel bu kadar kahve karışımı olurmu kafam karıştı

Kızlarr bugün kontrolüm vardı, yumurtalar büyümüş. Çarşamba 09:00 da yumurta toplama olucak, Çok heyecanlandım. :)

Akşam 10:30 da çatlatma iğnesi, doktor da öyle söyledi, kesinlikle zamanını geçirme dedi.
Yumurta toplama için yapmam gereken birşey var mı acaba,
Hemen işe dönebilirmiyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…