MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Kızlar jelle birlikte kahve karısım geliyomu sizden benden öyle birseyler geliyo merak ettim ne bu jelmi jel bu kadar kahve karışımı olurmu kafam karıştı
Jeldir canim . Koyduktan sonra 5 dakika dinlenip yuruyus yap o zaman olmuyor bende . Genelde
Siyah olarak geri dusuyor bende bazende sarimtirak . Kahverengi lekelenme tarZinda degilse sknti yoktur canim

Canım bende 25 mayısta transfer oldum benimde yok malesef kendini dinleme diyorlar her insanın bünyesi farklı oluyormuş hiç bişey hissetmeyip pozitif olan varmış
Kizlar belirti olmamasi bence iyiye isaret . Benim
İlk denemem de surekli kahverengi lekelenme rahimde batma gibi bir agri kasik agrisi oluyordu sonunda kurtaj olmak zorunda kaldim bos gebelik olustu . Bunda hic bir ssy hissetmedim
Diyebilirim sadece 6 ve 7 ydi sanirim hafif kasik ve bel agrim oldu . İlk 12 gun bir seyler hissetmek icin cok erken sanirim . İnsallah bebisleriniz sizinledie

Kızlar transferim oldu, bebeleri aldım geldim şükür. Rabbim sağlıkla tutundursun ve sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
hayirli olsun canimm

Canım bende 25 mayısta transfer oldum benimde yok malesef kendini dinleme diyorlar her insanın bünyesi farklı oluyormuş hiç bişey hissetmeyip pozitif olan varmış
hayirli olsun canim bende 25i transfer oldumm

Ins canım ıns

Aynı gün dönemezsin maalesef doktor da aynı şeyi söyleyecektir
gercekten mi nedenki ya okul bana sikinti çıkartıyor sevktir rapordur suratlari bes karis oluyor 10da yumurta toplama olacak 1deki dersime yetisirim diye umuyordum ben

Bence gidilebilir ya, ben bi kaç saat sonrasında narkozu tamamen atınca iyiydim. Ama kendi durumuna bakman lazım. sevdabuzer
Kızlar çok teşekkür ederim, aminnnnn inşallah Rabbim mübarek günler hürmetine kucağımıza da aldırsın.

Kızlar transferim oldu, bebeleri aldım geldim şükür. Rabbim sağlıkla tutundursun ve sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
gercekten mi nedenki ya okul bana sikinti çıkartıyor sevktir rapordur suratlari bes karis oluyor 10da yumurta toplama olacak 1deki dersime yetisirim diye umuyordum ben
zaten narkozun etkisi uyku hali mevcut oluyor ayrıca herkeste aynı mı bilmiyorum ama bn wc e bile tek gidemedim okadar şiddetli ağrım vardı ki ve ağrım az da olsa transfer gününe kadar devam etti inşallah senin öyle olmaz

Jeldir canim . Koyduktan sonra 5 dakika dinlenip yuruyus yap o zaman olmuyor bende . Genelde
Siyah olarak geri dusuyor bende bazende sarimtirak . Kahverengi lekelenme tarZinda degilse sknti yoktur canim
Yok cnm ben jeli kullandiktan hemen sonra kalkip 15dk geziyorum bugun aradim igne verdiler onlem amacli baya koyu kahve karisimi jelle belli oluyo insallah kotu birsey yoktur

amin canim insallah bakalim sikinti cikarmazlar umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…