MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Kızlar ben progestanı fitil olarak kullanıyorum Opu dan bu yana. Ama artık çok kaşıntı yapmaya başladı. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ne yapmak lazım acaba?

Kızlar jelle birlikte kahve karısım geliyomu sizden benden öyle birseyler geliyo merak ettim ne bu jelmi jel bu kadar kahve karışımı olurmu kafam karıştı
Evet cnm bendede olmustu hatta 1 gun boyunca kanamam oldu 10. Gunde bende tabi regli oldum sandim bian dunyam karardı. Ilaclari biraktim hemen aglamaktan uyuyakalmisim. Sabah oldu tabi sonra bi baktim kanamam kesilmis teste 2 gun vardi. Tabi bu durum togaf geldi bana merkesi ardim. Kizdilar bana ilaclara devam et yarin git test yap buyuk ihtimal yerlesme kanamasi dendi. Yeniden umutlandim tabi. Tahlil yaptırdım sonuclari almaya gidemedim. Esimde habersiz gidip almis telden bana haber vermisti gozun aydin diye.

Kizlar 3 tup bebek denemesi 2 si dis gebelik 3.su pozitif. Ilk ikisinde o.kadar dikkat ettimki anlatamam. Sonuncusunda merkezden cikip 15 dk yuruyusten sonra otobusle 1 saat eve gittim. 2 gun yatak istirahati ve sonrasi normal yasam. Kizim 5 yasinda simdi. Hersey taktiri ilahi. Iyi bir merkez secimi. Ve taktir Allah'in. Pozitif sonuclar almamiz dilegiyle. Dualarim sizlerle.

geçmiş olsun çok şey atlatmışsınız. ne kadarlik hamilesiniz?

Gunaydin arkadaslar , acil biglinize ihtiyacim var....iki Tup bebek denemem basarisiz oldu. Transfere kadar gidemiyorum tedavi iptal oluyor bunu yasayan yada bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olabilirmi. Doktorlar aciklanamayan durum diyorlar ama bana pek inandirici gelmiyor.
Ilki 3.gun bozuldu
ikincisi 5.gune kadar gitti ama transfer gunu durmus dollenme

Gozun aydin cnm allah tamamını erdirsin insallah sıkı sıkı tutunurlar insallah

Günaydın kızlar,bu sabah iki kalçamda da ağrı ile uyandım,sanki dün saatlerce hızlı bir biçimde bisiklet sürmüşüm de haklamışım gibi,hem kalçaları hem de bacaklarım ağrıyor,bir de progestan fitil iki gündür geri geliyor,yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar günaydın ben bu progestan fitili kullanıyorum ama etkisi oluyor mu acaba ilaç kalıntıları hep çamaşırımda akıntım çok oluyor sizde de aynısı oluyor mu daha derine mi ittirmem lazım acaba bir de transfer yapıldığı günü de sayıyormusunuz yoksa ertesi gün mü 1. Günü benim 27 mayısta oldu transferim 5. Gün embriyosu idi inşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz

Sizin ne kadar kaldı öğrenmenize

Cnm sana yanlıs bilgi seni üzmek istemem allah hepimizin gönlune gore versin yumurtan az sa normalde riske atmamak icin 3 gun transfer edilir neden 5 gune kadar gidildi cnm uzulme lutfen bu durumda seni cok iyi anliyorum 2 yumurtam vardi benimde oldum oldum dirildim hergun uyumadan haber bekledim oyuzdenden 3 gun transferim oldu benimde yumurtalar 5 gune kadar ilerlemeye bilir dedi dogal ortamina gönderelim demislerdi

Benim kuzenim de yeni hamile olduğunu öğrendi onunda bel ağrıları çok olmuştu inşallah sende pozitif sonuç olacaksın
Amin canım ya hepimiz,bekleyen tüm arkadaşlarımız inşallah yavrularını kucağına alsın

Avrenim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, moral bozup stres yapma sakın Konus bebeklerinle, inşallah kucagina da alacaksın bak gör. Rabbimden hayırlı haberlerle yüzünün gülmesini diliyorum

Günaydın. İlaç kalıntıları ille geliyor arkadaşım bende de gelmişti hep. Kullananların ortak derdi bu. Transfer günü sayılmaz ertesi gün 1.gün diye geçer. Umarım sağlıkla tutunur ve dünyaya gelir.

Kızlar ben bu test günü olayını pek anlamadım.
Ben şimdi dün transfer oldum,2 adet 5.gün embriyosu. Benim ne Zaman idrar testi yapmam lazım?
Kan testi için klinikten 2 hafta sonra , yani 12 haziran dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…