MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Mayıs ayında tedaviye başlayacaklarda ben de varım:) Son gün yakaladım sizi Yarın Bahçecide Cem Bey'le 2. tedaviye başlıyorum inşallah hayırlı mutlu haberlerle sonuçlanır hepimizin tedavisi.

Kızlar ben bu test günü olayını pek anlamadım.
Ben şimdi dün transfer oldum,2 adet 5.gün embriyosu. Benim ne Zaman idrar testi yapmam lazım?
Kan testi için klinikten 2 hafta sonra , yani 12 haziran dediler.

10 Haziran transferinizin 12.günü oluyor. O gün test tarihiniz fakat 10.günden sonra yapıyorlar ve sonuç çıkıyor. Sabredebilirseniz 10 haziran ama 8 haziranda da yapsanız çıkar diye düşünüyorum :)

cevabin icin tesekkur ederim , 15 yumurtam vardi 4 tane OPU da canli cikti , 4düde 5.gune kadar gitti.
niye neden bilmiyorum hakkimizda hayirlisi

Avrenim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, moral bozup stres yapma sakın Konus bebeklerinle, inşallah kucagina da alacaksın bak gör. Rabbimden hayırlı haberlerle yüzünün gülmesini diliyorum
Canım çok tatlısın,yüzümü güldürdün,desteğin için teşekkür ederim,senin de yüzün gülsün dilerim

bence bebis sinyal veriyor

Bana 10. Gün yani 6 sında test yap dedi doktor demek ki 10. Gün çıkıyor sonuç. Adet olacakmışım gibi hep ağrıyor rahim bölgem dolu gibi sizde de öyle mi ya ne zaman biter bu adet ağrıları

Kızlar ben bu test günü olayını pek anlamadım.
Ben şimdi dün transfer oldum,2 adet 5.gün embriyosu. Benim ne Zaman idrar testi yapmam lazım?
Kan testi için klinikten 2 hafta sonra , yani 12 haziran dediler.
bana dr um en erken 8.gun yapabilirsin, 20 nin üstünde çıkması gerekir demosti canim

Bana 10. Gün yani 6 sında test yap dedi doktor demek ki 10. Gün çıkıyor sonuç. Adet olacakmışım gibi hep ağrıyor rahim bölgem dolu gibi sizde de öyle mi ya ne zaman biter bu adet ağrıları
Banada 6 Haziran'da yap denildi ama ben 4 de yapacağım varsa sanırım çıkar inşallah tabiki bnmde ayaklarım hiç ama hiç ısınmıyor ve migdem çok bulanıyor ilaçlardan olduğunu düşünüyorum

bana dr um en erken 8.gun yapabilirsin, 20 nin üstünde çıkması gerekir demosti canim
merhaba canım hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçir sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
ben de 22 mayısta transfer yaptırdım daynamayıp bu gun evde ultra erken testten yaptım negatif çıktı 1 aziran test günümdü ve dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.çıkmalıydı dimi

tesekkurler ☺ benim 6.gunde normal idrar testinde çıkmıştı canim. ama benim dr umun dediği kan testiydi. kan testinde varsa çıkar canim idrar testleri yanıltabiliyor.

dondurulmuş mu senin taze mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…