Kızlar ben bu test günü olayını pek anlamadım.
Ben şimdi dün transfer oldum,2 adet 5.gün embriyosu. Benim ne Zaman idrar testi yapmam lazım?
Kan testi için klinikten 2 hafta sonra , yani 12 haziran dediler.
Canım çok tatlısın,yüzümü güldürdün,desteğin için teşekkür ederim,senin de yüzün gülsün dilerimAvrenim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, moral bozup stres yapma sakın Konus bebeklerinle, inşallah kucagina da alacaksın bak gör. Rabbimden hayırlı haberlerle yüzünün gülmesini diliyorum
bence bebis sinyal veriyorGünaydın kızlar,bu sabah iki kalçamda da ağrı ile uyandım,sanki dün saatlerce hızlı bir biçimde bisiklet sürmüşüm de haklamışım gibi,hem kalçaları hem de bacaklarım ağrıyor,bir de progestan fitil iki gündür geri geliyor,yorumlarınızı bekliyorum
Polikistik yapısı olanlarda sanırım öyle oluyormuşcevabin icin tesekkur ederim , 15 yumurtam vardi 4 tane OPU da canli cikti , 4düde 5.gune kadar gitti.
niye neden bilmiyorum hakkimizda hayirlisi
Canım benim inşallahbence bebis sinyal veriyor
polikistik over tehsisi konulmadi bana hicPolikistik yapısı olanlarda sanırım öyle oluyormuş
Daha yeni öğrendim bhcg ile. Allah kısmet ederse cuma günü kese kontrolü var.geçmiş olsun çok şey atlatmışsınız. ne kadarlik hamilesiniz?
Sagol cnm ama benimki 5 yasinda oldu. Simdi nasipse kardes istiyoruz. Darisi size bu mubarek gunde rabbim hayirlisiyla nasip etsin.Gozun aydin cnm allah tamamını erdirsin insallah sıkı sıkı tutunurlar insallah
bana dr um en erken 8.gun yapabilirsin, 20 nin üstünde çıkması gerekir demosti canimKızlar ben bu test günü olayını pek anlamadım.
Ben şimdi dün transfer oldum,2 adet 5.gün embriyosu. Benim ne Zaman idrar testi yapmam lazım?
Kan testi için klinikten 2 hafta sonra , yani 12 haziran dediler.
Banada 6 Haziran'da yap denildi ama ben 4 de yapacağım varsa sanırım çıkar inşallah tabiki bnmde ayaklarım hiç ama hiç ısınmıyor ve migdem çok bulanıyor ilaçlardan olduğunu düşünüyorumBana 10. Gün yani 6 sında test yap dedi doktor demek ki 10. Gün çıkıyor sonuç. Adet olacakmışım gibi hep ağrıyor rahim bölgem dolu gibi sizde de öyle mi ya ne zaman biter bu adet ağrıları
Amin cnm tüm isteyenlere hayırlısı versin rabbim.S
Sagol cnm ama benimki 5 yasinda oldu. Simdi nasipse kardes istiyoruz. Darisi size bu mubarek gunde rabbim hayirlisiyla nasip etsin.
Canım selam. Hrs Tarık Aksu.Merhaba Kızlar Ankara'da onerebileceginiz tüp bebek kadın doğum doktoru varmi
merhaba canım hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçir sağlıkla kucağına alırsın bebişini.bana dr um en erken 8.gun yapabilirsin, 20 nin üstünde çıkması gerekir demosti canim
tesekkurler ☺ benim 6.gunde normal idrar testinde çıkmıştı canim. ama benim dr umun dediği kan testiydi. kan testinde varsa çıkar canim idrar testleri yanıltabiliyor.merhaba canım hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçir sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
ben de 22 mayısta transfer yaptırdım daynamayıp bu gun evde ultra erken testten yaptım negatif çıktı 1 aziran test günümdü ve dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.çıkmalıydı dimi
dondurulmuş mu senin taze mi?merhaba canım hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçir sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
ben de 22 mayısta transfer yaptırdım daynamayıp bu gun evde ultra erken testten yaptım negatif çıktı 1 aziran test günümdü ve dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi.çıkmalıydı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?