Limonika ve yakamoz keseyi gordunuzmu?
dondurulmuşdondurulmuş mu senin taze mi?
normal olarak 4 kez hamile kaldım(maalesef kaybettim hepsini) o zaman da adet günüm gelmeden yaptığım idrar testlerinde çıkmıştı.tesekkurler ☺ benim 6.gunde normal idrar testinde çıkmıştı canim. ama benim dr umun dediği kan testiydi. kan testinde varsa çıkar canim idrar testleri yanıltabiliyor.
Cok guzel.darisi bize.persembe gidecem insallahhhben cuma günü gördüm canim. yakamoz henuz gitmemisti sanirim. sen?
Benimde 6 Haziran kan tahlil günüm ama benim sanırım 3. Gün embriyosuydu. Genelde 5. Gün için 10 gün sonrasına veriyorlar test gününü ama sizde 12. Günü vermişler. Bence sabırla gününü bekle derim. Ben böyle yapacağım daha öncekiler gibi erkenden test yapmıyacağım.Selam kızlar benimde 5.gunum dün sadece belim ve sol kasigima ağrı girdi gece devam etti bugün geçti ama daha öncede belirttim belirti aramak istemiyorum kafayı yicem beklemek ne zor 6 haziran a beklicem mecbur 5.gun ve 5.gun embriyosu erken belli olabiliyor mus dogrumu ki bir yanım öyle ise erken yaptirsam ne olur diyor uzun oldu kafamda deli sorular ...
Benımde 6 hazıranSelam kızlar benimde 5.gunum dün sadece belim ve sol kasigima ağrı girdi gece devam etti bugün geçti ama daha öncede belirttim belirti aramak istemiyorum kafayı yicem beklemek ne zor 6 haziran a beklicem mecbur 5.gun ve 5.gun embriyosu erken belli olabiliyor mus dogrumu ki bir yanım öyle ise erken yaptirsam ne olur diyor uzun oldu kafamda deli sorular ...
Yaaaa.... nasıl dayanıcax kendımı dınlemek ıstemıyorum offf ben sıgara ıcıyodum şimdi bu surecte sıgarayıda bıraktım zaman hıc gecmıyo...bel agrısı kasık agrısı ayaklarım buz gıbi ama hıcbırınden umıtlenmek ıstemıyorjm hayırlısıysa olsun inşallahBenimde 6 haziran :)) ama ben 4 haziran da yapmaya karar verdim
Kızlar günaydın ben bu progestan fitili kullanıyorum ama etkisi oluyor mu acaba ilaç kalıntıları hep çamaşırımda akıntım çok oluyor sizde de aynısı oluyor mu daha derine mi ittirmem lazım acababir de transfer yapıldığı günü de sayıyormusunuz yoksa ertesi gün mü 1. Günü benim 27 mayısta oldu transferim 5. Gün embriyosu idi inşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz
Başkent uni.hulisi bulent zeynelogluMerhaba Kızlar Ankara'da onerebileceginiz tüp bebek kadın doğum doktoru varmi
İnan bnde öyleyim zaman geçmiyor düşünmek İstemiyorum ama bi yerden geliyor aklıma bnmde bugün ağrım oldu ve ayaklarım hiç ısınmıyor 2.çorabıda giydim bnce bizler hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz ve ümitlenmek istemiyoruz ama inşallah yüzümüz gülerYaaaa.... nasıl dayanıcax kendımı dınlemek ıstemıyorum offf ben sıgara ıcıyodum şimdi bu surecte sıgarayıda bıraktım zaman hıc gecmıyo...bel agrısı kasık agrısı ayaklarım buz gıbi ama hıcbırınden umıtlenmek ıstemıyorjm hayırlısıysa olsun inşallah
Bence bunlar ılaçlardan hep bu sureçte sıgara ıcebıleydik iyiydi benım kendımce fikrimİnan bnde öyleyim zaman geçmiyor düşünmek İstemiyorum ama bi yerden geliyor aklıma bnmde bugün ağrım oldu ve ayaklarım hiç ısınmıyor 2.çorabıda giydim bnce bizler hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz ve ümitlenmek istemiyoruz ama inşallah yüzümüz güler
Ben toplamadan 72 saat once 3 tane oldum ama kımsenın tedaıvısıne takılma herkesın sorunu degerlerı farklı canım
Benim transferim 26 Mayıs'ta yapıldı Şişli memorialda test günü 4 haziran denildi yani transferin 9. Günü yapıcam.. ki ben o kadar sabırsızım ki 2 Haziran'ı bekliyorumSelam kızlar benimde 5.gunum dün sadece belim ve sol kasigima ağrı girdi gece devam etti bugün geçti ama daha öncede belirttim belirti aramak istemiyorum kafayı yicem beklemek ne zor 6 haziran a beklicem mecbur 5.gun ve 5.gun embriyosu erken belli olabiliyor mus dogrumu ki bir yanım öyle ise erken yaptirsam ne olur diyor uzun oldu kafamda deli sorular ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?