Atmışım 72 değil 3672 mi? bunu ilk kez duyuyorum herkesin tedavisi bir baska oluyor haklisin
Benim dün kanamam oldu kızlar aksam saatlerınde oldugu ıcın dogum evıne gelebıldık. Yatış verdiler serum ve düşük olmasını onleyıcı ıgne . Bugünde doktora randevu almıstım dua edın banada lütfen .düşük tehdidi varmıs. Hala kendıme gelemedımLimonika ve yakamoz keseyi gordunuzmu?
Allah yardimcin olsun canimm dualarim seninleBenim dün kanamam oldu kızlar aksam saatlerınde oldugu ıcın dogum evıne gelebıldık. Yatış verdiler serum ve düşük olmasını onleyıcı ıgne . Bugünde doktora randevu almıstım dua edın banada lütfen .düşük tehdidi varmıs. Hala kendıme gelemedım
Selam kizlar yarin oglen opu gunum 3 tane catlatma ignesi vurdum benim gibi birden cok igne vuran var mi?
Sanırım kullandığımız ilaçların yan etkisi bende de oluyordu ki hala oluyorKızlar ya ben pazartesi transfer oldum, ara ara kasıklarımda ağrı var. Bu kadar erken Ağrısı olan var mıydı?
Benimde 5 de testi ayni belirtiler adet olucakmısım gibi ben bugun test yaptim dayanamayıp evde silik çizgi gordumBana 10. Gün yani 6 sında test yap dedi doktor demek ki 10. Gün çıkıyor sonuç. Adet olacakmışım gibi hep ağrıyor rahim bölgem dolu gibi sizde de öyle mi ya ne zaman biter bu adet ağrıları
Dualarımız seninle cnm allah yardımcın olsun bebegin sımsıki tutunsun.Benim dün kanamam oldu kızlar aksam saatlerınde oldugu ıcın dogum evıne gelebıldık. Yatış verdiler serum ve düşük olmasını onleyıcı ıgne . Bugünde doktora randevu almıstım dua edın banada lütfen .düşük tehdidi varmıs. Hala kendıme gelemedım
Çok geçmiş olsun canım Allah iman bebeğini sağlıkla sana bagislasinBenim dün kanamam oldu kızlar aksam saatlerınde oldugu ıcın dogum evıne gelebıldık. Yatış verdiler serum ve düşük olmasını onleyıcı ıgne . Bugünde doktora randevu almıstım dua edın banada lütfen .düşük tehdidi varmıs. Hala kendıme gelemedım
Bende yaptim o cilginligii benim de hafif bi cizgi ciktii insallah hayirla sonuclanirrBenimde 5 de testi ayni belirtiler adet olucakmısım gibi ben bugun test yaptim dayanamayıp evde silik çizgi gordum
Dualarımız seninle cnm allah yardımcın olsun bebegin sımsıki tutunsun.
Transferiniz ne zamandı benim 27 si 5. Gün embriyosu daha erken sanırım tutunmaya çalışıyor benim ki çok merak ediyorum ben deBende yaptim o cilginligii benim de hafif bi cizgi ciktii insallah hayirla sonuclanirr
benimde 2 tane vuruldu çatlatma ignesindenSelam kizlar yarin oglen opu gunum 3 tane catlatma ignesi vurdum benim gibi birden cok igne vuran var mi?
Bende yaptim o cilginligii benim de hafif bi cizgi ciktii insallah hayirla sonuclanirr
25inde transfer oldum canimTransferiniz ne zamandı benim 27 si 5. Gün embriyosu daha erken sanırım tutunmaya çalışıyor benim ki çok merak ediyorum ben de
ben kontrol ettin canim ignenin etkisi gecmisti bikac gun once yaptim cikmadi bisey ve test gunum de pazartesi 10.gun verdilerkızlar vurduğunuz çatlama iğnesinin vücuttan atılması yaklaşık 12-15gun sürüyor. ve o iğne b-hcg içerdiği için yanlış pozitif sonuç verebiliyor. o yüzden lütfen erkenden test yapmayın. en erken 5.gun embr.icin transfer sonrası 9, 3.gun embriyosu için 12 gün sonra yapın testlerinizi. insallah mayıs ayı tüp bebekleri olarak hepimiz saglikla alalim bebeklerimizi kucağımiza
ilki dun ikincisi bu gun yaptigimkızlar vurduğunuz çatlama iğnesinin vücuttan atılması yaklaşık 12-15gun sürüyor. ve o iğne b-hcg içerdiği için yanlış pozitif sonuç verebiliyor. o yüzden lütfen erkenden test yapmayın. en erken 5.gun embr.icin transfer sonrası 9, 3.gun embriyosu için 12 gün sonra yapın testlerinizi. insallah mayıs ayı tüp bebekleri olarak hepimiz saglikla alalim bebeklerimizi kucağımiza
ayyy hsdi insallah silik bir cizgi var,canimilki dun ikincisi bu gun yaptigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?