MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Limonika ve yakamoz keseyi gordunuzmu?
Benim dün kanamam oldu kızlar aksam saatlerınde oldugu ıcın dogum evıne gelebıldık. Yatış verdiler serum ve düşük olmasını onleyıcı ıgne . Bugünde doktora randevu almıstım dua edın banada lütfen .düşük tehdidi varmıs. Hala kendıme gelemedım

Allah yardimcin olsun canimm dualarim seninle

Vucut kitle indeksine gore ayarlaniyo diye biliyorum ovitrellenin biraz kilolu iki ark vardi onlara iki tane vurdular bana bir. Sende de kilo varsa ondandir. Cunku arkadas sey demisti doktora sormus doktor vucudun yagli birazini kendi emer o zaman tek vursak ise yaramaz falan demis
Selam kizlar yarin oglen opu gunum 3 tane catlatma ignesi vurdum benim gibi birden cok igne vuran var mi?

Yakamoz5424 güzel düşün Canım. Rabbim sağlık sıhhatle tutundursun , sağlıkla kucağına aldırsın.
Hayırlı haberler olsun, Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Kızlar ya ben pazartesi transfer oldum, ara ara kasıklarımda ağrı var. Bu kadar erken Ağrısı olan var mıydı?

Bana 10. Gün yani 6 sında test yap dedi doktor demek ki 10. Gün çıkıyor sonuç. Adet olacakmışım gibi hep ağrıyor rahim bölgem dolu gibi sizde de öyle mi ya ne zaman biter bu adet ağrıları
Benimde 5 de testi ayni belirtiler adet olucakmısım gibi ben bugun test yaptim dayanamayıp evde silik çizgi gordum
Dualarımız seninle cnm allah yardımcın olsun bebegin sımsıki tutunsun.

Çok geçmiş olsun canım Allah iman bebeğini sağlıkla sana bagislasin

Benimde 5 de testi ayni belirtiler adet olucakmısım gibi ben bugun test yaptim dayanamayıp evde silik çizgi gordum

Dualarımız seninle cnm allah yardımcın olsun bebegin sımsıki tutunsun.
Bende yaptim o cilginligii benim de hafif bi cizgi ciktii insallah hayirla sonuclanirr

kızlar vurduğunuz çatlama iğnesinin vücuttan atılması yaklaşık 12-15gun sürüyor. ve o iğne b-hcg içerdiği için yanlış pozitif sonuç verebiliyor. o yüzden lütfen erkenden test yapmayın. en erken 5.gun embr.icin transfer sonrası 9, 3.gun embriyosu için 12 gün sonra yapın testlerinizi. insallah mayıs ayı tüp bebekleri olarak hepimiz saglikla alalim bebeklerimizi kucağımiza
Bende yaptim o cilginligii benim de hafif bi cizgi ciktii insallah hayirla sonuclanirr

Yakamoz5424 nasilsin canim kanaman devam ediyor mu? kontrole gittin mi? dün gece gittiğin dr kese gördü mu? merak icindeyim kontrolün sonucunu yaz bize mutlaka. sen ve bebişin allaha emanet olun..

kızlar bugun opu yapildi cok sukur folikuller dolu cikmis yarin.arayip dollenip dollenmedigini haber verecekler cuma yada cumarteside transferi yapariz.dedi doktor

Transferiniz ne zamandı benim 27 si 5. Gün embriyosu daha erken sanırım tutunmaya çalışıyor benim ki çok merak ediyorum ben de
25inde transfer oldum canim
ben kontrol ettin canim ignenin etkisi gecmisti bikac gun once yaptim cikmadi bisey ve test gunum de pazartesi 10.gun verdiler

ilki dun ikincisi bu gun yaptigim

Eklentiler

• IMG_1075.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1082.webp
    15 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar ben de yumurta toplamadan geldim. Dinleniyorum. Doktor progestan yazdı, gunde 3 kere her seferinde 3 er tane. Nasıl yapi cam ben bunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…