MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Kizlar ben de yumurta toplamadan geldim. Dinleniyorum. Doktor progestan yazdı, gunde 3 kere her seferinde 3 er tane. Nasıl yapi cam ben bunu ?
banada bir suru ilac yazildi progestan her seferinde 2ser defa olmqk kaydiyla gunde 3 sefer olacak
doktora forum sitelerinde okuduguma gore bu ilacin aktigini bazen tüm olarak camasira geldigini soyledim illaki akinti olur ama derine dogru iterseniz sikinti olmaz dedi birde tüm olarqk geri gelirse tekrardan yapmanız lazim dedi bana

Tesekkur ederım herkese , kese gozuktu ama dusuk tehlıkem oldugu ıcın bugünde burada kalmam soylendı Allah razı olsun hepınızden ınsllah her ssy yoluna gırer cok fazla gıremıyorum kızlar

Tesekkur ederım herkese , kese gozuktu ama dusuk tehlıkem oldugu ıcın bugünde burada kalmam soylendı Allah razı olsun hepınızden ınsllah her ssy yoluna gırer cok fazla gıremıyorum kızlar
çok şükür canim. umarim bir an önce her sey yoluna girer ☺

Teşekkür ederim . bana da direk birşey demedi. Eşime soylemis , çıkarken de sormak aklıma gelmedi, transferden sonra da kullanılıyor mu ?

Allah yardimcin olsun. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim evladina da sana da yardımc etsin. Çok iyi olacaksin inşallah

transferde 6. Günümdeyim. Oruç tutmuyorum bolca su içebilmek için. Hiçbir belirtim Yok. Sanki olmayacak gibi. Boşuna oruç tutmuyormuşum gibi kendimi suçlu hissediyorum. Napsam bilemedim ‍ var mı beni rahatlatacak birileri.

Canım içini ferah tut senınle gunumuz aynı benımde 6. Gunum tek bır belırtı yok ))

Teşekkür ederim . bana da direk birşey demedi. Eşime soylemis , çıkarken de sormak aklıma gelmedi, transferden sonra da kullanılıyor mu ?
canim protestan opudan 1 gun sonra kullanılmaya baslaniyormus transfer gunude sabah kullanacaksin diger ilaclara bu aksam basliyoruz transfer gunu kullanılmıyor

Canım içini ferah tut senınle gunumuz aynı benımde 6. Gunum tek bır belırtı yok ))

Ya aslında yabancı değilim bu durumlara. İlk hamileliğimde de aynıydım. Ama bu kez Ramazan ayı olması beni üzen. İnşalalh haftaya pozitifi görürüz de oruçlar boşa gitti demeyiz...

kızlar bugun opu yapildi cok sukur folikuller dolu cikmis yarin.arayip dollenip dollenmedigini haber verecekler cuma yada cumarteside transferi yapariz.dedi doktor

Kizlar ben de yumurta toplamadan geldim. Dinleniyorum. Doktor progestan yazdı, gunde 3 kere her seferinde 3 er tane. Nasıl yapi cam ben bunu ?

ben de opudan geldim simdi dinleniyorum iyi gecti operasyonum yarinki telefonu sabirsizlikla bekliyorum simdiden telefon elimde uyucam progestanin jel halini kullanicam ben eger hap haliyle parmaginla vajinaya iteceksin

ben de opudan geldim simdi dinleniyorum iyi gecti operasyonum yarinki telefonu sabirsizlikla bekliyorum simdiden telefon elimde uyucam progestanin jel halini kullanicam ben eger hap haliyle parmaginla vajinaya iteceksin
benimki cok rahat gecti hatta daha odaya gelmeden uyandim ustumu giyinip kalkayimmi dedim :))))) simdi sol tarafta tam yumurtlama saatlerindeki gibi agrim var

Benim de transferim bu sabah oldu cuma günü opu olmuştu ilk gün oruç tuttum yarı baygın vaziyette çok kötü bi gündü eşim zavallı işten geldi yemek yapmayı bırak kahvaltılık bile hazırlayamadım iftara o yüzden tutamadım kaç gündür yarın yine orucu denemeye çalışcam bilmem nasıl olcak progestan fitil kullanıyorum günde üç kere doktoruma oruç tutarsam nasıl kullanayım diye sordum iftarda iki sahurda iki kullan dedi

Sagolun. Ama baska ilaca baslanmadi sonra adetin 9.gunu gel dediler. 3.gunu kan vermistim ilaca 9.gunu baslayalim dediler kafam karisti ama lucrin hala devam

Sagolun. Ama baska ilaca baslanmadi sonra adetin 9.gunu gel dediler. 3.gunu kan vermistim ilaca 9.gunu baslayalim dediler kafam karisti ama lucrin hala devam
Herkesin farklı oluyo canım yumurtalarının yapısına bağlı doktoruna güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…