MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

ben de opudan geldim simdi dinleniyorum iyi gecti operasyonum yarinki telefonu sabirsizlikla bekliyorum simdiden telefon elimde uyucam progestanin jel halini kullanicam ben eger hap haliyle parmaginla vajinaya iteceksin
bana da 16 tane toplandığı söylendi, yarın sabaı bende sabırsızlıkla bekliyorum. nasıl uyuyacağım iç bilmiyorum. inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız. hap halini verdi, fikrimi sorsaydı kesinlikle jel istiyecektim.

benimki cok rahat gecti hatta daha odaya gelmeden uyandim ustumu giyinip kalkayimmi dedim :))))) simdi sol tarafta tam yumurtlama saatlerindeki gibi agrim var
benimde çok güzel mi geçti bilemiyorum çünkü anesteziden uyanırken çok kötü uyanıyorum, ağlayarak ve nefes alamadığım söyleniyor. serum takmşlardı, başlamadan, kendime geldiğim de hava verdiler. 2 saate yakın yatırdılar. Allah a şükür şimdi iyiyim, afif ağrılarım var sadece

Canım belirti olmuyo bizlerdede yok strese sokma kendini

Antalya ivf merkezin de tedavi oluyorum yarın yumurta toplama işlemim var 3 sol tarafta 2 sağ tarafta yumurtam var. Aynı zaman da yumurta toplama işlemiyle birlikte histeroskobi yapacagını söyledi hafif perdelenme varmış ama çok korkuyorum böyle bir operasyon geçiren var mı? Ayrıca bu 2. Tüp bebek demem eşimde ileri hareket %1 morfoloji %1 benim AMH 0.81 nasip diyorum tevekkül ediyorum...

Bende dondurmak isterdim ama 6 embriyomdan sadece 2 tanesi son güne gelebildi, onlarda transfer edildi.
Rabbim bunları tutundursun sağlıkla kucağıma aldırsın inşaAllah. Yoksa bütün bu süreç bi daha olacak, düşünmek istemiyorum pek.
Hayırlısı olsun

günaydın kizlar birsey sorcam size 35 yas altina tek embriyo transfer ediliyormuş degilmi

masallah canim insallah hepsi dollenip kkaliteli olur.

Cnm 35 yas altı 1 koyuyolar ama 3 düşuk ten sonrasina 2 koyuyolar birde doktorla anlasirsan bazi doktorlar koyuyo tmm deyip
himmm anladim canim sagol benim zaten iki taneydi yumurta daha aramadılar dollenip dollenmedigini soylemek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…