- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
bana da 16 tane toplandığı söylendi, yarın sabaı bende sabırsızlıkla bekliyorum. nasıl uyuyacağım iç bilmiyorum. inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız. hap halini verdi, fikrimi sorsaydı kesinlikle jel istiyecektim.ben de opudan geldim simdi dinleniyorum iyi gecti operasyonum yarinki telefonu sabirsizlikla bekliyorum simdidentelefon elimde uyucam progestanin jel halini kullanicam ben eger hap haliyle parmaginla vajinaya iteceksin
benimde çok güzel mi geçti bilemiyorum çünkü anesteziden uyanırken çok kötü uyanıyorum, ağlayarak ve nefes alamadığım söyleniyor. serum takmşlardı, başlamadan, kendime geldiğim de hava verdiler. 2 saate yakın yatırdılar. Allah a şükür şimdi iyiyim, afif ağrılarım var sadecebenimki cok rahat gecti hatta daha odaya gelmeden uyandim ustumu giyinip kalkayimmi dedim :))))) simdi sol tarafta tam yumurtlama saatlerindeki gibi agrim var
eğer kaliteli embriyolar varsa neden olmasin ki. bence çok mantıklı.kızlar embriyoları dondurma konusunda ne düşünüyorsunuz
Canım belirti olmuyo bizlerdede yok strese sokma kendinitransferde 6. Günümdeyim. Oruç tutmuyorum bolca su içebilmek için. Hiçbir belirtim Yok. Sanki olmayacak gibi. Boşuna oruç tutmuyormuşum gibi kendimi suçlu hissediyorum. Napsam bilemedim var mı beni rahatlatacak birileri.
amin canimm insallahhInsallah cnm allah mjtluluğumuzun devamı getirir insallah
Canım transfer sonrası on embriyom vardı sadece biri beşinci güne kaldı ve birinci kalited imiş onu da dondurttum ben güveniyorum bu konudakızlar embriyoları dondurma konusunda ne düşünüyorsunuz
masallah canim insallah hepsi dollenip kkaliteli olur.bana da 16 tane toplandığı söylendi, yarın sabaı bende sabırsızlıkla bekliyorum. nasıl uyuyacağım iç bilmiyorum. inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız. hap halini verdi, fikrimi sorsaydı kesinlikle jel istiyecektim.
benimde çok güzel mi geçti bilemiyorum çünkü anesteziden uyanırken çok kötü uyanıyorum, ağlayarak ve nefes alamadığım söyleniyor. serum takmşlardı, başlamadan, kendime geldiğim de hava verdiler. 2 saate yakın yatırdılar. Allah a şükür şimdi iyiyim, afif ağrılarım var sadece
Cnm 35 yas altı 1 koyuyolar ama 3 düşuk ten sonrasina 2 koyuyolar birde doktorla anlasirsan bazi doktorlar koyuyo tmm deyipgünaydın kizlar birsey sorcam size 35 yas altina tek embriyo transfer ediliyormuş degilmi
5 dakika uzanıp ondan sonra yürüyüs önerisi benim doktorum.Kizlar selam crinone jelden sonra hemen kalkip yuruyus mu yapiyorsunuz yoksa yatiyor musunuz?
Bnm dr da 1 dakika bekle 15 dakika yürü dediKizlar selam crinone jelden sonra hemen kalkip yuruyus mu yapiyorsunuz yoksa yatiyor musunuz?
progestan hap icindemi aynisi gecerli5 dakika uzanıp ondan sonra yürüyüs önerisi benim doktorum.
himmm anladim canim sagol benim zaten iki taneydi yumurta daha aramadılar dollenip dollenmedigini soylemek icinCnm 35 yas altı 1 koyuyolar ama 3 düşuk ten sonrasina 2 koyuyolar birde doktorla anlasirsan bazi doktorlar koyuyo tmm deyip
6 gun mu oldu seninKızlar dayanamayıp kan verdim şimdi
Progestanı koyunca ben yarım saat yatıyordum canım. Sonra kalkıyordumprogestan hap icindemi aynisi gecerli
Heyecanlandım valla hayırlısı olsunKızlar dayanamayıp kan verdim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?