MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

himmm anladim canim sagol benim zaten iki taneydi yumurta daha aramadılar dollenip dollenmedigini soylemek icin
Cnm benimde iki taneydi ikisinide transfer ettiler insallah hepimiz ıcin iyi olur icini ferah tut benden fazla yumurta alamiyo doktorlar cok 2 tane olunca cok uzuldum ferah tut icini allahin izniyle cok iyi olcak onemli olan kaliteli yumurta olmasi cok olmasi degilmis

Kızlar dayanamayıp kan verdim şimdi
Hadi hayırlısı avrenim bende istiyodum dun hastaneden aradılar pazartesiyi bekleyin değince evdekilerde bırakmıyolar heycandan ölüyorum zor duruyorum güzel haberlerini bekliyorum ilk güzel haberini sen ver inşallah

aynen canim ki ben kendimi hazirlamistim cunku doktor bana 1 tane bile olmayabilir demisti cok olup kalitesiz olacağına az olsun kaliteli olsun hayırlısı insallah ya heyecanla bekliyorum

aynen canim ki ben kendimi hazirlamistim cunku doktor bana 1 tane bile olmayabilir demisti cok olup kalitesiz olacağına az olsun kaliteli olsun hayırlısı insallah ya heyecanla bekliyorum
Olsun cnm iyi düşün yine sen cnm inşallah seninde iyi haberlerini alıcaz

Beni de aradılar biraz önce 8 tane döllenmiş varmış. 5 normal 3 ü anomali miş. 5 i üzerinde çalışıcaz dedi. Yarın gene arıyacaklarmış. Bunu duymak bile mutlu etti. Hiç olmayacak diye korkuyordum. Bakalım kaç tanesi 5. güne kalıcak.
Sizlerinde yazdıklarından dondurmaya karar verdim. İnşallah elimizde kalırda dondurabiliriz. Eğer negatif olursa bütün süreci en baştan yaşamak çok zor geliyo.
Avrenim inşallah güzel haberlerle dönersin. :)

İnşallah canım pek ümitli değilim ama heyecanlıyım

gozun aydin canım inşallah guzel haberlerin devamida gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…