- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
hayirli haberlerle gel inşallahKızlar dayanamayıp kan verdim şimdi
Merhaba canım bende bugün 2 tanesini dondurttum ne olur ne olmaz diye 1. Kaliteymiş inşâAllah doğrudurkızlar embriyoları dondurma konusunda ne düşünüyorsunuz
Hadi hayırlı güzel haberler inşaAllah. Moralini yüksek tut, herşey yolunda inşaAllah diye inan. Dualarım seninle.Kızlar dayanamayıp kan verdim şimdi
Canım güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah hayırlı haberler ile gelKızlar dayanamayıp kan verdim şimdi
Cnm benimde iki taneydi ikisinide transfer ettiler insallah hepimiz ıcin iyi olur icini ferah tut benden fazla yumurta alamiyo doktorlar cok 2 tane olunca cok uzuldum ferah tut icini allahin izniyle cok iyi olcak onemli olan kaliteli yumurta olmasi cok olmasi degilmishimmm anladim canim sagol benim zaten iki taneydi yumurta daha aramadılar dollenip dollenmedigini soylemek icin
Hadi hayırlısı avrenim bende istiyodum dun hastaneden aradılar pazartesiyi bekleyin değince evdekilerde bırakmıyolar heycandan ölüyorum zor duruyorum güzel haberlerini bekliyorum ilk güzel haberini sen ver inşallahKızlar dayanamayıp kan verdim şimdi
aynen canim ki ben kendimi hazirlamistim cunku doktor bana 1 tane bile olmayabilir demisti cok olup kalitesiz olacağına az olsun kaliteli olsun hayırlısı insallah ya heyecanla bekliyorumCnm benimde iki taneydi ikisinide transfer ettiler insallah hepimiz ıcin iyi olur icini ferah tut benden fazla yumurta alamiyo doktorlar cok 2 tane olunca cok uzuldum ferah tut icini allahin izniyle cok iyi olcak onemli olan kaliteli yumurta olmasi cok olmasi degilmis
Olsun cnm iyi düşün yine sen cnm inşallah seninde iyi haberlerini alıcazaynen canim ki ben kendimi hazirlamistim cunku doktor bana 1 tane bile olmayabilir demisti cok olup kalitesiz olacağına az olsun kaliteli olsun hayırlısı insallah ya heyecanla bekliyorum
Dokuzuncu gün canım6 gun mu oldu senin
Bekliyorum canım sonucuHeyecanlandım valla hayırlısı olsun
İnşallah canım pek ümitli değilim ama heyecanlıyımBeni de aradılar biraz önce 8 tane döllenmiş varmış. 5 normal 3 ü anomali miş. 5 i üzerinde çalışıcaz dedi. Yarın gene arıyacaklarmış. Bunu duymak bile mutlu etti. Hiç olmayacak diye korkuyordum. Bakalım kaç tanesi 5. güne kalıcak.
Sizlerinde yazdıklarından dondurmaya karar verdim. İnşallah elimizde kalırda dondurabiliriz. Eğer negatif olursa bütün süreci en baştan yaşamak çok zor geliyo.
Avrenim inşallah güzel haberlerle dönersin. :)
Canım güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah hayırlı haberler ile gel
hayirli haberlerle gel inşallah
İnancım çok,moralim yok,beklentim çok ama umudumHadi hayırlı güzel haberler inşaAllah. Moralini yüksek tut, herşey yolunda inşaAllah diye inan. Dualarım seninle.
gozun aydin canım inşallah guzel haberlerin devamida gelirBeni de aradılar biraz önce 8 tane döllenmiş varmış. 5 normal 3 ü anomali miş. 5 i üzerinde çalışıcaz dedi. Yarın gene arıyacaklarmış. Bunu duymak bile mutlu etti. Hiç olmayacak diye korkuyordum. Bakalım kaç tanesi 5. güne kalıcak.
Sizlerinde yazdıklarından dondurmaya karar verdim. İnşallah elimizde kalırda dondurabiliriz. Eğer negatif olursa bütün süreci en baştan yaşamak çok zor geliyo.
Avrenim inşallah güzel haberlerle dönersin. :)
ayyy insallah heyecanla bekliyoruz canim benim umudum cok fazla senden yana:)Dokuzuncu gün canım
inşallah canım inşallah:) hepimiz hepimiz güzel haberler yazarız burayagozun aydin canım inşallah guzel haberlerin devamida gelir
Tekerleme gibi olduİnancım çok,moralim yok,beklentim çok ama umudum
Canım ya bence çok ii maşallah 9.gün için gözün aydın Allah devamını getirsin ve darısı bizim başımıza inşallah79.8 çıktı kızlar değerim iyi mi sizce
ben demistim zati :))))) hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim degerlerin katlanarak artar insallah79.8 çıktı kızlar değerim iyi mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?