- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
Cnm gözün aydın değerin çok çok güzel hayırlı olsun cnm çok mutlu oldum inan senin kadar seninle aynı gun transferimiz79.8 çıktı kızlar değerim iyi mi sizce
Kızlaaaar 79.8 çıktı,doktorum 3.gün embriyosu 9.gün için çok iyi bir sonuç diyor,Pazartesi günü kan testini yenileyelim dedi,ama ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum,lütfen dua edin bana lütfenayyy insallah heyecanla bekliyoruz canim benim umudum cok fazla senden yana:)
Korkularımız hep aynı allahın izniyle olmıcak birseý bende hep ondan korkuyorum kendimde kimyasal 3 tane bana değerin çok güzel geldi maşallah cnm kat kat katlansınCnm gözün aydın değerin çok çok güzel hayırlı olsun cnm çok mutlu oldum inan senin kadar seninle aynı gun transferimiz
Dualarım seninle ve diğer arkadaşlarımızla Allahım bu mübarek ayın hatrına yavrularımızı bize bağışlasın inşallahKızlaaaar 79.8 çıktı,doktorum 3.gün embriyosu 9.gün için çok iyi bir sonuç diyor,Pazartesi günü kan testini yenileyelim dedi,ama ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum,lütfen dua edin bana lütfenHAOZ C cansuyu_1907 sevdabuzer Glueckwunsch poyrazya burcuburcuuu
hic merak etme.kendinede stres yapma kotubirsey olmayacak alkahin izniyleKızlaaaar 79.8 çıktı,doktorum 3.gün embriyosu 9.gün için çok iyi bir sonuç diyor,Pazartesi günü kan testini yenileyelim dedi,ama ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum,lütfen dua edin bana lütfenHAOZ C cansuyu_1907 sevdabuzer Glueckwunsch poyrazya burcuburcuuu
Çok sevindim avren. Bişey sorucam kızlar benim testte hiç değer yazmıyordu sadece negatif yazıyordu. Tutmayınca öyle mi oluyor79.8 çıktı kızlar değerim iyi mi sizce
bchg değeri yazmıyormu canim bende hep yazardiÇok sevindim avren. Bişey sorucam kızlar benim testte hiç değer yazmıyordu sadece negatif yazıyordu. Tutmayınca öyle mi oluyor
hergun degilse bile 1er gunNarayla cagiriyorlartüp bebekte her gün doktora gidip muayene olmak gerekiyor mu , oruçluyken gittiniz mi acaba ?
Canım belirti diyebileceğim adet sancılarına benzeyen karın ağrılarım ve özellikle sol kasığımda ara ara batmalar varPeki yaşadığın belirtileri yada ağrılarını anlatabilirmisin bize de umut olsun canımAvrenim
hergun degilse bile 1er gunNarayla cagiriyorlar
Çok mutlu oldum hayırlı olsun darısı bize olsun inş bende bi belirti yok çok belirgin belirtin var mıydıCanım belirti diyebileceğim adet sancılarına benzeyen karın ağrılarım ve özellikle sol kasığımda ara ara batmalar var
İnşallah artış olur da rahat nefes alırım canım,bu sitede bahsedilen belirgin belirtilerden hiçbiri yok bende hatta yüzümde sivilcelerim varÇok mutlu oldum hayırlı olsun darısı bize olsun inş bende bi belirti yok çok belirgin belirtin var mıydı
ama herkeste olan belirtiler sende olacak degil kiİnşallah artış olur da rahat nefes alırım canım,bu sitede bahsedilen belirgin belirtilerden hiçbiri yok bende hatta yüzümde sivilcelerim var
Sevdacım hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım da varsın belirtimiz olmasın :)ama herkeste olan belirtiler sende olacak degil ki
Tesekkur ederim canim hastahaneden dun aksamYakamoz5424 canim nasıl oldunuz? hastaneden çıktın mi? aklım sende kaldı umarım iyisinizdir.
Kızlaaaar 79.8 çıktı,doktorum 3.gün embriyosu 9.gün için çok iyi bir sonuç diyor,Pazartesi günü kan testini yenileyelim dedi,ama ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum,lütfen dua edin bana lütfen
Gozun aydin ayy ne guzel
Guzel haberler verin hep boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?