MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Tesekkur ederim canim hastahaneden dun aksam
Cikardilar cok sukur kanamam yok su an . Haftaya artik her sey netlesir .insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun bebeklerimiz bizi birakmasin
cok sevindim! dr eline usg görüntüsü verdi mi canim? ya da bisey dedi mi bebeği görmüş mu ultrasonda? neden olmuş kanaman?

Avrenim hayirli olsun insallah katkat artsin degerin.bende bugun keseyi gordum cok sukur.5hafta 1 gunlukmus bebisim.2 hafta sonra kalp atisini duymaya cagirdi.cok sukur rabbime.hepimiz kucagimiza alalim bebislerimizi insallah

Şimdi yumurta toplama ve histeroskopiden çıktım ikisini aynı anda yaptı 4 yumurtam vardı ama 1 tane çıktı şimdi laboratuvar olgunlaşmasını bekliyor sonra da döllücez dedi bir kaç saat için de belli olur dediler ama doktorum 5 güne gitmesini istiyoruz gitmezse çöp dedi 3. Gün embriyosu transfer etmiyormuş. Öyle üzgünüm ki suan telefon çalsa döllendi güzel haber deseler diye dua ediyorum

Rabbim kalbinize gore versin insallah

Kızlar merhaba gecen persembe 3. Gun transferım oldu bugun dayanamadım test yaptım ama ıdrarımda hala fıtıl parcası vardı neyse sonuc negatif cıktı yaa cok mu erken yaptım sizce normal test gunum 6 hazıran off

cok sukur arayıp dollenmenin gerceklestigini soylediler ama ikisimi yoksa bir tanesimi doktorla konusacaginiz zaman bilgi alırsınız dediler.yarin yada cumartesi gunu transfer gununuz dediler cok erken degilmi kizlar dun opu yapildi

Hayırlı olur inşallah sağlıklıysa 3 gün emriyosuda olur cok yumurtası olduğunda 5 gune kadar gidiliyo hakında hayırlisi olsun guzel haberler alırsın insallah histeroskopi amelyatı çok faydalı bir amelyat insallah bebisin sımsıkı tutunur sana kimsenin kucağı boş kalmasın

cok sukur arayıp dollenmenin gerceklestigini soylediler ama ikisimi yoksa bir tanesimi doktorla konusacaginiz zaman bilgi alırsınız dediler.yarin yada cumartesi gunu transfer gununuz dediler cok erken degilmi kizlar dun opu yapildi
Canım gözün aydın yaŕın ikincı gun egrr bitane yumurtan kalırsa yarın transferin olur ama iki yumurtanda sağlıklı ilerlerse 3 güne kadar takip ederler sen icini ferah tut cok iyi olucaklar insallah sitres yapma cnm

3. gune neden sans tanimiyor doktorun ben cok guzel hikayeler duyuyorum 3. gun embriyosundan yine de doktorun bi bildigin vardir

seninki de 3. gun embriyosu olacak o zaman hadi hayirlisi guzel haberlerin olsun

Maalesef doktorum inatla 5 güne gelmesini beklicez gelmezse çöp dedi. İnatla 3. Gün transfer etseniz öyle hamile kalan çok duydum dedim ama hayır 3. Embriyosu sağlıklı değildir diyor zaten 1 tane var ne yapıcam bilmiyorum ilk tüp bebek doktorum 3. Embriyosu transfer etmişti ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…