cok sevindim!Tesekkur ederim canim hastahaneden dun aksam
Cikardilar cok sukur kanamam yok su an . Haftaya artik her sey netlesir .insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun bebeklerimiz bizi birakmasin
Kızlar çok sağolun pazartesine kadar beklemedeyim malum artış için dualarınızı eksik etmeyinAvrenim hayirli olsun insallah katkat artsin degerin.bende bugun keseyi gordum cok sukur.5hafta 1 gunlukmus bebisim.2 hafta sonra kalp atisini duymaya cagirdi.cok sukur rabbime.hepimiz kucagimiza alalim bebislerimizi insallah
Rabbim kalbinize gore versin insallahŞimdi yumurta toplama ve histeroskopiden çıktım ikisini aynı anda yaptı 4 yumurtam vardı ama 1 tane çıktı şimdi laboratuvar olgunlaşmasını bekliyor sonra da döllücez dedi bir kaç saat için de belli olur dediler ama doktorum 5 güne gitmesini istiyoruz gitmezse çöp dedi 3. Gün embriyosu transfer etmiyormuş. Öyle üzgünüm ki suan telefon çalsa döllendi güzel haber deseler diye dua ediyorum
Hayırlı olur inşallah sağlıklıysa 3 gün emriyosuda olur cok yumurtası olduğunda 5 gune kadar gidiliyo hakında hayırlisi olsun guzel haberler alırsın insallah histeroskopi amelyatı çok faydalı bir amelyat insallah bebisin sımsıkı tutunur sana kimsenin kucağı boş kalmasınŞimdi yumurta toplama ve histeroskopiden çıktım ikisini aynı anda yaptı 4 yumurtam vardı ama 1 tane çıktı şimdi laboratuvar olgunlaşmasını bekliyor sonra da döllücez dedi bir kaç saat için de belli olur dediler ama doktorum 5 güne gitmesini istiyoruz gitmezse çöp dedi 3. Gün embriyosu transfer etmiyormuş. Öyle üzgünüm ki suan telefon çalsa döllendi güzel haber deseler diye dua ediyorum
Canım gözün aydın yaŕın ikincı gun egrr bitane yumurtan kalırsa yarın transferin olur ama iki yumurtanda sağlıklı ilerlerse 3 güne kadar takip ederler sen icini ferah tut cok iyi olucaklar insallah sitres yapma cnmcok sukur arayıp dollenmenin gerceklestigini soylediler ama ikisimi yoksa bir tanesimi doktorla konusacaginiz zaman bilgi alırsınız dediler.yarin yada cumartesi gunu transfer gununuz dediler cok erken degilmi kizlar dun opu yapildi
Şimdi yumurta toplama ve histeroskopiden çıktım ikisini aynı anda yaptı 4 yumurtam vardı ama 1 tane çıktı şimdi laboratuvar olgunlaşmasını bekliyor sonra da döllücez dedi bir kaç saat için de belli olur dediler ama doktorum 5 güne gitmesini istiyoruz gitmezse çöp dedi 3. Gün embriyosu transfer etmiyormuş. Öyle üzgünüm ki suan telefon çalsa döllendi güzel haber deseler diye dua ediyorum
cok sukur arayıp dollenmenin gerceklestigini soylediler ama ikisimi yoksa bir tanesimi doktorla konusacaginiz zaman bilgi alırsınız dediler.yarin yada cumartesi gunu transfer gununuz dediler cok erken degilmi kizlar dun opu yapildi
Bende dayanamayıp yaptım insallah katlanır betahcg pazartesi sonuç 104
Maalesef doktorum inatla 5 güne gelmesini beklicez gelmezse çöp dedi. İnatla 3. Gün transfer etseniz öyle hamile kalan çok duydum dedim ama hayır 3. Embriyosu sağlıklı değildir diyor zaten 1 tane var ne yapıcam bilmiyorum ilk tüp bebek doktorum 3. Embriyosu transfer etmişti ama olmadı.Hayırlı olur inşallah sağlıklıysa 3 gün emriyosuda olur cok yumurtası olduğunda 5 gune kadar gidiliyo hakında hayırlisi olsun guzel haberler alırsın insallah histeroskopi amelyatı çok faydalı bir amelyat insallah bebisin sımsıkı tutunur sana kimsenin kucağı boş kalmasın
İnşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağınaBende dayanamayıp yaptım insallah katlanır betahcg pazartesi sonuç 104
9 gunumkacinci gunundesin?
Amin cnm tum isteyen herkez insallah alır insallah katlanir sevinemiyorumda tam allah herkeze tattirsin boyle guzel duyguyuİnşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?