MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Cnm herkez farkli calisiyo o konuda hic birsey diyemem benim doktorumda tam tersini soyledi 3 gun emriyosu 8 hucreden fazlaydi ikiside dogol ortamlarinda daha iyi yasar dedi oyuzdende sen doktoruna guven cnm o eniyisini düsunmustur

Kızlar maşaAllah, çok iyi gidiyoruz. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla tutundursun, kucağına aldırsın.
Yakamoz5424 iyi olduğuna sevindim, aklım sendeydi. Dualarımdasın.
Benim transferin 3. Günü ama kasık Ağrı'm var baya bi, ara ara geçio da, biraz erken geldi bu Ağrı'lar bana. Hayrolsun

Ayyyy darısı bana inşallah ve tüm bekleyen isteyenlere. Benim 6 sında test günüm offf çok merak ediyorum bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosu ne zaman öğrenirim en erken

Ayyyy darısı bana inşallah ve tüm bekleyen isteyenlere. Benim 6 sında test günüm offf çok merak ediyorum bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosu ne zaman öğrenirim en erken
Senınle aynıyız test gunlerımız senın 5. Gun benım 3. Gun ben hayatta yapmam dıyodum ama bugun dayanamadım yaptım pozıtıf cıktı fakat koordınator ıgnelerden olabılır ayın 6sı en garantı dedı kendımı aynı adet olcak gıbi şiş hıssedıyorum hatta arada kan geldı galıba hastalandım dıye tuvalete gıdıyorum ne bıleyım hayatımda ılk defa pozıtıf cıktı onada ıgneden olabılr dedıler mevbur 6 hazıranı beklıcez

Hayırlısı olsun cnm 7 gun idrarda gordum cnm cok ta erken yapma cnm testi 8 gunden sonra yaptir bazen gec cikabiliyo darısi tum isteyenlerin senin basina

tesekkur ederim canim icimi rahatlattin

Bende dayanamayıp yaptım insallah katlanır betahcg pazartesi sonuç 104
hey masallah canim bugunmu yaptın pazartesimi.eger pazartesi ise yinede kontrol ettirseydin degerin yukselmismi diye allahim saglicakla kucagina aldirsin canim

Avrenim cok tsk ederim hastaneye iynemi vurmaya gittim gücü senden aldım bizimkinide kandırdım inşallah hepimizin kat kat katlanır cnm
ayyy harikasin bende yani.olursa inşallah haberi olmadan ogrenmek isterim ki ona surpriz yapmak istiyorum ama bizimki sabredemez ya daha simdiden is yapma agir kaldirma uzan dinlen :)))

haydi inşallah sira sende

ayyy harikasin bende yani.olursa inşallah haberi olmadan ogrenmek isterim ki ona surpriz yapmak istiyorum ama bizimki sabredemez ya daha simdiden is yapma agir kaldirma uzan dinlen :)))
Cnm bende suprizi yapmak isterdim birde esim beni tek gondermiyo bu durumda oyuzden mecbur onun yaninda yaptim saglikli olsunda cnm hersey yapilir dilerim sende gorursun pozitif transferden sonra yorma kendini

cok sevindim! dr eline usg görüntüsü verdi mi canim? ya da bisey dedi mi bebeği görmüş mu ultrasonda? neden olmuş kanaman?
Evet canım verdi . Bebegi gormek ıcın haftası henuz erken 5+5 cıktı . Kanamayla ılgılı de bır sey demedi sadece kanama alanı var ve bol bol dınleneceksın dedı . Insallah hepımız ıcın her say guzel olur tesekkur ederı canım

Merhabalar , aranıza yeni katıldım. Bugün 6. iğne günüm. İlk tüp bebek denemem daha önce 2 negatif aşılama geçirdim. Gerçekten çok pozitif bir grup olmuş. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Cnm bende suprizi yapmak isterdim birde esim beni tek gondermiyo bu durumda oyuzden mecbur onun yaninda yaptim saglikli olsunda cnm hersey yapilir dilerim sende gorursun pozitif transferden sonra yorma kendini
olsun pozitif olsunda esinle beraber ogren tekrardan hayirli uğurlu olsun canim rabbim saglicakla kavuştursun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…