- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
Hay maşallah bu topik çok güzel gidiyor maşallah darısı bizlerede inşallah gözünüz aydın olsun Hayırlısı ile Allah kucağınıza almayı da nasip etsinBende dayanamayıp yaptım insallah katlanır betahcg pazartesi sonuç 104
Cnm herkez farkli calisiyo o konuda hic birsey diyemem benim doktorumda tam tersini soyledi 3 gun emriyosu 8 hucreden fazlaydi ikiside dogol ortamlarinda daha iyi yasar dedi oyuzdende sen doktoruna guven cnm o eniyisini düsunmusturMaalesef doktorum inatla 5 güne gelmesini beklicez gelmezse çöp dedi. İnatla 3. Gün transfer etseniz öyle hamile kalan çok duydum dedim ama hayır 3. Embriyosu sağlıklı değildir diyor zaten 1 tane var ne yapıcam bilmiyorum ilk tüp bebek doktorum 3. Embriyosu transfer etmişti ama olmadı.
Amin insallah cnm darisi isteyenlerin basina dualarim sizinleHay maşallah bu topik çok güzel gidiyor maşallah darısı bizlerede inşallah gözünüz aydın olsun Hayırlısı ile Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Senınle aynıyız test gunlerımız senın 5. Gun benım 3. Gun ben hayatta yapmam dıyodum ama bugun dayanamadım yaptım pozıtıf cıktı fakat koordınator ıgnelerden olabılır ayın 6sı en garantı dedı kendımı aynı adet olcak gıbi şiş hıssedıyorum hatta arada kan geldı galıba hastalandım dıye tuvalete gıdıyorum ne bıleyım hayatımda ılk defa pozıtıf cıktı onada ıgneden olabılr dedıler mevbur 6 hazıranı beklıcezAyyyy darısı bana inşallah ve tüm bekleyen isteyenlere. Benim 6 sında test günüm offf çok merak ediyorum bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosu ne zaman öğrenirim en erken
Hayırlısı olsun cnm 7 gun idrarda gordum cnm cok ta erken yapma cnm testi 8 gunden sonra yaptir bazen gec cikabiliyo darısi tum isteyenlerin senin basinaAyyyy darısı bana inşallah ve tüm bekleyen isteyenlere. Benim 6 sında test günüm offf çok merak ediyorum bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosu ne zaman öğrenirim en erken
tesekkur ederim canim icimi rahatlattinCanım gözün aydın yaŕın ikincı gun egrr bitane yumurtan kalırsa yarın transferin olur ama iki yumurtanda sağlıklı ilerlerse 3 güne kadar takip ederler sen icini ferah tut cok iyi olucaklar insallah sitres yapma cnm
masallah canimKizlar benim de 19 yumurtam opuyla alinmisti 7 tanesi dollenmis Allahima dua ediyorum hepsi buyusun olgunlassin doldurulacak kadar kalsin elimizde
ay insallah canim hakkimizda hayırlısı3. gune neden sans tanimiyor doktorun ben cok guzel hikayeler duyuyorum 3. gun embriyosundan yine de doktorun bi bildigin vardir
seninki de 3. gun embriyosu olacak o zaman hadi hayirlisi guzel haberlerin olsun
hey masallah canim bugunmu yaptın pazartesimi.eger pazartesi ise yinede kontrol ettirseydin degerin yukselmismi diye allahim saglicakla kucagina aldirsin canimBende dayanamayıp yaptım insallah katlanır betahcg pazartesi sonuç 104
ayyy harikasin bende yani.olursa inşallah haberi olmadan ogrenmek isterim ki ona surpriz yapmak istiyorum ama bizimki sabredemez ya daha simdiden is yapma agir kaldirma uzan dinlen :)))Avrenim cok tsk ederim hastaneye iynemi vurmaya gittim gücü senden aldım bizimkinide kandırdım inşallah hepimizin kat kat katlanır cnm
haydi inşallah sira sendeSenınle aynıyız test gunlerımız senın 5. Gun benım 3. Gun ben hayatta yapmam dıyodum ama bugun dayanamadım yaptım pozıtıf cıktı fakat koordınator ıgnelerden olabılır ayın 6sı en garantı dedı kendımı aynı adet olcak gıbi şiş hıssedıyorum hatta arada kan geldı galıba hastalandım dıye tuvalete gıdıyorum ne bıleyım hayatımda ılk defa pozıtıf cıktı onada ıgneden olabılr dedıler mevbur 6 hazıranı beklıcez
Cnm bende suprizi yapmak isterdim birde esim beni tek gondermiyo bu durumda oyuzden mecbur onun yaninda yaptim saglikli olsunda cnm hersey yapilir dilerim sende gorursun pozitif transferden sonra yorma kendiniayyy harikasin bende yani.olursa inşallah haberi olmadan ogrenmek isterim ki ona surpriz yapmak istiyorum ama bizimki sabredemez ya daha simdiden is yapma agir kaldirma uzan dinlen :)))
Evet canım verdi . Bebegi gormek ıcın haftası henuz erken 5+5 cıktı . Kanamayla ılgılı de bır sey demedi sadece kanama alanı var ve bol bol dınleneceksın dedı . Insallah hepımız ıcın her say guzel olur tesekkur ederı canımcok sevindim!dr eline usg görüntüsü verdi mi canim? ya da bisey dedi mi bebeği görmüş mu ultrasonda? neden olmuş kanaman?
Canım çok güzel bir değer maşallah ne zaman tekrarlayacaksın?Avrenim cok tsk ederim hastaneye iynemi vurmaya gittim gücü senden aldım bizimkinide kandırdım inşallah hepimizin kat kat katlanır cnm
olsun pozitif olsunda esinle beraber ogren tekrardan hayirli uğurlu olsun canim rabbim saglicakla kavuştursun siziCnm bende suprizi yapmak isterdim birde esim beni tek gondermiyo bu durumda oyuzden mecbur onun yaninda yaptim saglikli olsunda cnm hersey yapilir dilerim sende gorursun pozitif transferden sonra yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?