İdrar testi mi yaptınız kan testi miSenınle aynıyız test gunlerımız senın 5. Gun benım 3. Gun ben hayatta yapmam dıyodum ama bugun dayanamadım yaptım pozıtıf cıktı fakat koordınator ıgnelerden olabılır ayın 6sı en garantı dedı kendımı aynı adet olcak gıbi şiş hıssedıyorum hatta arada kan geldı galıba hastalandım dıye tuvalete gıdıyorum ne bıleyım hayatımda ılk defa pozıtıf cıktı onada ıgneden olabılr dedıler mevbur 6 hazıranı beklıcez
bildigim kadariyla evet canim 1-2 ay dinlendirip adette tekrar muayeneye cagiriyorlar bugunmu toplandi yumurta umudunu kaybetmw benimde 2 tane dun toplandiArkadaşlar tek yumurtam döllenmezse herşey sil baştan mı olacak?
Hepinize merhaba lar, yeni üye oldum, 22 Mayıs transfer günüm ve 2 tane 5 günlük embriyo transfer edildi.. Dün 9. Gün bhcg testi yaptırdım ve nihayet 205 ile pozitif sonucunu aldım.. Allah a Şükürler olsun, 3 yıldır devam eden tedavi de mutlu haber almak nasip oldu.. İnş böyle pozitif şekilde devam eder artış.. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Merak ettiğim bir kaç şey var, normal test günüm 3 Haziran cumartesi ydi. Dayanamadım erken test yaptırdım..
1)Sizin 9-10-11-12. Gün değerleri nasıldı sizce normal mi 205?
2) Yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum %60 %70 oranında artış olması gerekiyor muş.. Sizin artışlar nasıl oldu?
Teşekkürler bilgiler için, hayırlı geceler, mutlu haberler almanız dileğiyle..
hayirli ugurlu olsun kucağınada almak nasip olur insallahHepinize merhaba lar, yeni üye oldum, 22 Mayıs transfer günüm ve 2 tane 5 günlük embriyo transfer edildi.. Dün 9. Gün bhcg testi yaptırdım ve nihayet 205 ile pozitif sonucunu aldım.. Allah a Şükürler olsun, 3 yıldır devam eden tedavi de mutlu haber almak nasip oldu.. İnş böyle pozitif şekilde devam eder artış.. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Merak ettiğim bir kaç şey var, normal test günüm 3 Haziran cumartesi ydi. Dayanamadım erken test yaptırdım..
2) Yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum %60 %70 oranında artış olması gerekiyor muş.. Sizin artışlar nasıl oldu?
İdrar yaptım canımİdrar testi mi yaptınız kan testi mi
Üzülme canım taktir Allah'ın ne zaman nefes verirse. Biz sadece elimizden geleni yapıyoruz. O ol derse olur. Birdahaki denemende olur inşallahMerhaba arkadaşlar benim sonuç negatif maalesef. Pozitif gören arkadaşlar rabbim bebislerinizi size bagislasin inşallah sağlıkla kucaginiza alıp buyutursunuz inşallah.
Üzülüyorum insan ama Rabbime dayanımına avunuyoruzÜzülme canım taktir Allah'ın ne zaman nefes verirse. Biz sadece elimizden geleni yapıyoruz. O ol derse olur. Birdahaki denemende olur inşallah
Amin cnm insallah senide duycazolsun pozitif olsunda esinle beraber ogren tekrardan hayirli uğurlu olsun canim rabbim saglicakla kavuştursun sizi
Pazartesi vercem insallah hepizin kat kat katlanırCanım çok güzel bir değer maşallah ne zaman tekrarlayacaksın?
Cnm hayirli olsun stres yapma dualarimiz seninle tek yumurtami var cnmgunaydin kizlar biraz once arayip 13.30da transfer olacagini soylediler hemen uola çıkıyoruz bana dua edin cok heyecanliyim
Sonucun gayet guzel bana gore cift gebelik gibi arkadasiminda senin gibiydi degerleri ikizlerine hamile hadi gozun aydin cnm6Hepinize merhaba lar, yeni üye oldum, 22 Mayıs transfer günüm ve 2 tane 5 günlük embriyo transfer edildi.. Dün 9. Gün bhcg testi yaptırdım ve nihayet 205 ile pozitif sonucunu aldım.. Allah a Şükürler olsun, 3 yıldır devam eden tedavi de mutlu haber almak nasip oldu.. İnş böyle pozitif şekilde devam eder artış.. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah..
İnsallah cnm güzel haberler alman dileğiyleAy bende bugün iş çıkışı alıcam yarın sabah idrarımla yapıcam merak ediyorum inşallah sizler gibi mutlu olurum
Can'ım senin transfer ne zamandı?Ayyyy darısı bana inşallah ve tüm bekleyen isteyenlere. Benim 6 sında test günüm offf çok merak ediyorum bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosu ne zaman öğrenirim en erken
üzülmemek elde değil, haklısın ama.pozitof olmaya çalış. insallah sen de en kısa zamanda pozitifi gorur, bebeğini kucağına saglikla alırsın..Merhaba arkadaşlar benim sonuç negatif maalesef. Pozitif gören arkadaşlar rabbim bebislerinizi size bagislasin inşallah sağlıkla kucaginiza alıp buyutursunuz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?