MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

İdrar testi mi yaptınız kan testi mi

Hepinize merhaba lar, yeni üye oldum, 22 Mayıs transfer günüm ve 2 tane 5 günlük embriyo transfer edildi.. Dün 9. Gün bhcg testi yaptırdım ve nihayet 205 ile pozitif sonucunu aldım.. Allah a Şükürler olsun, 3 yıldır devam eden tedavi de mutlu haber almak nasip oldu.. İnş böyle pozitif şekilde devam eder artış.. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Merak ettiğim bir kaç şey var, normal test günüm 3 Haziran cumartesi ydi. Dayanamadım erken test yaptırdım..

1)Sizin 9-10-11-12. Gün değerleri nasıldı sizce normal mi 205?
2) Yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum %60 %70 oranında artış olması gerekiyor muş.. Sizin artışlar nasıl oldu?
Teşekkürler bilgiler için, hayırlı geceler, mutlu haberler almanız dileğiyle..

Hayırlı olsun tebrik ederim
9.gün için değerin çok iyi tekil gebelik tahminimce
11.gün test ikiye katlamalı. Bazen dediğiniz gibi %70 yeterli görülüyor

hayirli ugurlu olsun kucağınada almak nasip olur insallah

Ay bende bugün iş çıkışı alıcam yarın sabah idrarımla yapıcam merak ediyorum inşallah sizler gibi mutlu olurum

Merhaba arkadaşlar benim sonuç negatif maalesef. Pozitif gören arkadaşlar rabbim bebislerinizi size bagislasin inşallah sağlıkla kucaginiza alıp buyutursunuz inşallah.

Merhaba arkadaşlar benim sonuç negatif maalesef. Pozitif gören arkadaşlar rabbim bebislerinizi size bagislasin inşallah sağlıkla kucaginiza alıp buyutursunuz inşallah.
Üzülme canım taktir Allah'ın ne zaman nefes verirse. Biz sadece elimizden geleni yapıyoruz. O ol derse olur. Birdahaki denemende olur inşallah

Sonucun gayet guzel bana gore cift gebelik gibi arkadasiminda senin gibiydi degerleri ikizlerine hamile hadi gozun aydin cnm6

Beni de aradılar biraz önce 5 taneden 4 tanesi gelişmeye başlamış. Yarın sabah 7:30 da transfere çağırdı, 3 gün embriyosu olucak. Gelişimleri yavaş olduğu için 3. gün transfer olucakmış. Evet doktoruma güveniyorum ama böylesi iyi mi kötü mü bilemiyorum kafam karıştı iyice

üzülmemek elde değil, haklısın ama.pozitof olmaya çalış. insallah sen de en kısa zamanda pozitifi gorur, bebeğini kucağına saglikla alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…