Cnm riske atmak istemiyolar sen doktoruna guven hersey allahtan ol derse olur emin ol kendi ortamlarinda daha iyi yasiyolarBeni de aradılar biraz önce 5 taneden 4 tanesi gelişmeye başlamış. Yarın sabah 7:30 da transfere çağırdı, 3 gün embriyosu olucak. Gelişimleri yavaş olduğu için 3. gün transfer olucakmış. Evet doktoruma güveniyorum ama böylesi iyi mi kötü mü bilemiyorum kafam karıştı iyice
Amin canim.İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.üzülmemek elde değil, haklısın ama.pozitof olmaya çalış. insallah sen de en kısa zamanda pozitifi gorur, bebeğini kucağına saglikla alırsın..
Bende öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Herşey allahtan, hayırlısı olur inşallah. Transferden sonra hemen çıkartıyorlar mı acaba?Cnm riske atmak istemiyolar sen doktoruna guven hersey allahtan ol derse olur emin ol kendi ortamlarinda daha iyi yasiyolar
S salisir bu durumda ne denir bilmiyorum üzme kendini cnm herşey gönlünce olur inşallah kimsenin kucagüzülmemek elde değil, haklısın ama.pozitof olmaya çalış. insallah sen de en kısa zamanda pozitifi gorur, bebeğini kucağına saglikla alırsın..
Dinlenme diyosan cnm 2 saat yatiyosun ilkinde 2 saat yattim ikincisinde 4 saat kaldım hastanede birde cnm transferde su konusunda ayarla kendini 1 litre ictim ben odada gezindim cok ictigindede cok zorlaniyosun ne zaman alcaklarini sor erkenden icersen cok sikisiyosun allah yardimcin olsun cnm iyi dusun iyi olsun insallah olucak guzel haberler alicaz hepinizdenBende öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Herşey allahtan, hayırlısı olur inşallah. Transferden sonra hemen çıkartıyorlar mı acaba?
maalesef öle oldune kan testimi aldılar ilaçlara başlamadan ne başka bişey. transferden 1 hafta sonra adet günümde direk hasta olmamda çok ilginç
bizde sorun yok 1.5 senedir deniyoruz olmuyor cnm , dr 6 ay deneyin gelin dedi biz istemedik direk başladık. ama kısmet değilmiş. Şimdi beklemeye tahammülüm yok psikolojimi bozdum sürekli ağlıyorum vs , ondan eşim yine gidelim sen rahatla dedi.[/QUOT
Canim bende tup bebek tedavisi goruyodum yanit alamadim tedavi sonuc vermedi yillarca ugrastim pes ettim herseyi biraktim dogal yollardan hamile kaldim suan iki kizim var herseyin basi dua rabbim ins sizede veririr
Canim aynı sorun bende var usten su icsem alta geliyo hemen tel da soyledim durumu ben hemen sikisan biriyim diye onlarda bazi insanlarin mesanesi kucuk oluyo dedi iyi siz buraya gelince icin dedi zaten fazlada icmedim aldiklarinda muayne ettiler yeterli dediler cok icipte zorlamanin anlami yok iskence gibi oluyo ilkinde cok cektim soylimde cnm sana hastaneye gittiginde ic sonra dolas 1 litre yeterli yine konusursun olmasa durumunu zaten soruyolar idrarin durumunuSabah 7,30 da burda ol dediler. Evden çıkınca su içmeye başla dediler. Ben zaten çok sık tuvalete giden bir insanım. Aşırı aktif meshane hastalığım var. Çabuk sıkışıyorum zaten. Bakalım ne olucak.
Tatlım benim doktorum çok şıkışık olmanın da faydadan çok zararı olduğunu söyledi,benim transferim 12.00de oldu,sabah her zamanki gibi kahvaltımı yaptım ama çay içmedim,çay içtikten sonra ben de soluğu tuvalette alırım hep,11.15 gibi evden çıktık,çıkmadan iki büyük bardak su içtim yaklaşık yarım litre ediyor,yarım litre suyun yarısından fazlasını da yolda içtim,transferden önce ultrasonla baktılar,sıkışıklığı yeterli bulup öyle aldılar transfereSabah 7,30 da burda ol dediler. Evden çıkınca su içmeye başla dediler. Ben zaten çok sık tuvalete giden bir insanım. Aşırı aktif meshane hastalığım var. Çabuk sıkışıyorum zaten. Bakalım ne olucak.
Ben evden cikmama afadersin 5 dk var durmdan tuvalete gidip geliyodum hastaneyede vardim ordada gittim ondan sonra suyu ictim cok rahat gecicek insallahHAOZ Çok teşekkür ederim söylediklerin için, iyiki söyledin hatta, boşu boşuna içmiyeyim fazladan. Aynen senin de dediğin gibi 1 bardak bile içsem hemen tuvalete gitme gereği duyuyorum.
27 mayıs transferim 5. Gün embriyosu idiCan'ım senin transfer ne zamandı?
Merhaba bende azıcık suyla çok sıkışık gittim tam masaya çıktım çok sıkışmışsın dediler gittim WC'ye tekrar hepsini yapmadım doktor çok sıkışık istemiyoruz dedi zaten 1 saat dinlendim sonra WC'ye gittimSabah 7,30 da burda ol dediler. Evden çıkınca su içmeye başla dediler. Ben zaten çok sık tuvalete giden bir insanım. Aşırı aktif meshane hastalığım var. Çabuk sıkışıyorum zaten. Bakalım ne olucak.
Canım benimde 3embryo dollendi 2sini 3.gun transfer ettik bugün transferin 4.gunu bekliyorum sonucu.insalah tutunurlar sımsıkı bizlere.dondurulmusumda kalmadı diğer embryo geliemesi durdu dün dondurmadik.ama rabbim ol derse olucak biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın taktiriBeni de aradılar biraz önce 5 taneden 4 tanesi gelişmeye başlamış. Yarın sabah 7:30 da transfere çağırdı, 3 gün embriyosu olucak. Gelişimleri yavaş olduğu için 3. gün transfer olucakmış. Evet doktoruma güveniyorum ama böylesi iyi mi kötü mü bilemiyorum kafam karıştı iyice
2 yumurtaydi ikiside dollenmis yumurta bekledigimden daha iyi olgunluktaydi dedi doktor 1 embriyo orta kalitede digeri kotu kalitedeymis orta kalite olani transfer ettilerCnm hayirli olsun stres yapma dualarimiz seninle tek yumurtami var cnm
geldim canim minnosumu aldim geldimsevdabuzer cnm cikinca haber ver
Cnm hayırlı olsun diyelim ozaman cnm moralini yuksek tut allah ol derse olur 2 gun 3 gun 5 gun takma cnm mutlu olmaya bak insallah cok cok iyi olucakgeldim canim minnosumu aldim geldim
Hayirlı olsun transferin simdiden cnmkızlar benim de transferim yarın. embriyolog 3. günü uygun gördü heyecan ve umut tavanda bakalım güzel dualarınızı beni tanımasanız da bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?