MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Cnm riske atmak istemiyolar sen doktoruna guven hersey allahtan ol derse olur emin ol kendi ortamlarinda daha iyi yasiyolar

Cnm riske atmak istemiyolar sen doktoruna guven hersey allahtan ol derse olur emin ol kendi ortamlarinda daha iyi yasiyolar
Bende öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Herşey allahtan, hayırlısı olur inşallah. Transferden sonra hemen çıkartıyorlar mı acaba?

üzülmemek elde değil, haklısın ama.pozitof olmaya çalış. insallah sen de en kısa zamanda pozitifi gorur, bebeğini kucağına saglikla alırsın..
S salisir bu durumda ne denir bilmiyorum üzme kendini cnm herşey gönlünce olur inşallah kimsenin kucag
Bende öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Herşey allahtan, hayırlısı olur inşallah. Transferden sonra hemen çıkartıyorlar mı acaba?
Dinlenme diyosan cnm 2 saat yatiyosun ilkinde 2 saat yattim ikincisinde 4 saat kaldım hastanede birde cnm transferde su konusunda ayarla kendini 1 litre ictim ben odada gezindim cok ictigindede cok zorlaniyosun ne zaman alcaklarini sor erkenden icersen cok sikisiyosun allah yardimcin olsun cnm iyi dusun iyi olsun insallah olucak guzel haberler alicaz hepinizden

Sabah 7,30 da burda ol dediler. Evden çıkınca su içmeye başla dediler. Ben zaten çok sık tuvalete giden bir insanım. Aşırı aktif meshane hastalığım var. Çabuk sıkışıyorum zaten. Bakalım ne olucak.

Canim aynı sorun bende var usten su icsem alta geliyo hemen tel da soyledim durumu ben hemen sikisan biriyim diye onlarda bazi insanlarin mesanesi kucuk oluyo dedi iyi siz buraya gelince icin dedi zaten fazlada icmedim aldiklarinda muayne ettiler yeterli dediler cok icipte zorlamanin anlami yok iskence gibi oluyo ilkinde cok cektim soylimde cnm sana hastaneye gittiginde ic sonra dolas 1 litre yeterli yine konusursun olmasa durumunu zaten soruyolar idrarin durumunu

HAOZ Çok teşekkür ederim söylediklerin için, iyiki söyledin hatta, boşu boşuna içmiyeyim fazladan. Aynen senin de dediğin gibi 1 bardak bile içsem hemen tuvalete gitme gereği duyuyorum.

Tatlım benim doktorum çok şıkışık olmanın da faydadan çok zararı olduğunu söyledi,benim transferim 12.00de oldu,sabah her zamanki gibi kahvaltımı yaptım ama çay içmedim,çay içtikten sonra ben de soluğu tuvalette alırım hep,11.15 gibi evden çıktık,çıkmadan iki büyük bardak su içtim yaklaşık yarım litre ediyor,yarım litre suyun yarısından fazlasını da yolda içtim,transferden önce ultrasonla baktılar,sıkışıklığı yeterli bulup öyle aldılar transfere

HAOZ Çok teşekkür ederim söylediklerin için, iyiki söyledin hatta, boşu boşuna içmiyeyim fazladan. Aynen senin de dediğin gibi 1 bardak bile içsem hemen tuvalete gitme gereği duyuyorum.
Ben evden cikmama afadersin 5 dk var durmdan tuvalete gidip geliyodum hastaneyede vardim ordada gittim ondan sonra suyu ictim cok rahat gecicek insallah

Merhaba bende azıcık suyla çok sıkışık gittim tam masaya çıktım çok sıkışmışsın dediler gittim WC'ye tekrar hepsini yapmadım doktor çok sıkışık istemiyoruz dedi zaten 1 saat dinlendim sonra WC'ye gittim

Canım benimde 3embryo dollendi 2sini 3.gun transfer ettik bugün transferin 4.gunu bekliyorum sonucu.insalah tutunurlar sımsıkı bizlere.dondurulmusumda kalmadı diğer embryo geliemesi durdu dün dondurmadik.ama rabbim ol derse olucak biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın taktiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…