- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Canım benimde 3embryo dollendi 2sini 3.gun transfer ettik bugün transferin 4.gunu bekliyorum sonucu.insalah tutunurlar sımsıkı bizlere.dondurulmusumda kalmadı diğer embryo geliemesi durdu dün dondurmadik.ama rabbim ol derse olucak biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'ın taktiri
2 yumurtaydi ikiside dollenmis yumurta bekledigimden daha iyi olgunluktaydi dedi doktor 1 embriyo orta kalitede digeri kotu kalitedeymis orta kalite olani transfer ettiler
@burcuburcuuumeraklibekleyis kizlar ayni gun opu yapildi sizin transferler yarin degilmi ayyy insallah hayirli olur hepimiz icin
birde sizinkiler 3.gun embriyosu benim bugun transfer yapildi 2.gun embriyosumu oluyor :)
ben cok rahatimda hatta normal yasantima devam ediyorum esim bi panik :))))Cnm hayırlı olsun diyelim ozaman cnm moralini yuksek tut allah ol derse olur 2 gun 3 gun 5 gun takma cnm mutlu olmaya bak insallah cok cok iyi olucak
ya canimsevda sen de şimdi aldın geldin bebişi biz de yarın alıp geliyoruz desene ben 5. güne kadar gider diyordum ama biraz üzülmedim değil 3 deyince
ben cok rahatimda hatta normal yasantima devam ediyorum esim bi panik :))))
ya canimHAOZ unda dedigi gibi 3. gun 5.gun onemli degil onemli olan simsiki tutunması insallahta oyle olur. bende orta kalite deyince uzulmedim degil ama pozitif enerji gondermek lazim
Kizlar benimki 3gun embriyosuydu 8 hucreli ve hamileyim.anne rahmi dogal ortami oldugu icin orda yasamasi daha kolay oluyor.uzulmeyin 3.gun degil.rabbim ol der ve olur
3.gun diye yazacagima 3.gun degil yazmisim pardon :)
Hep boyle pozitif ol cnm rabbim ol dedimi olurya canimHAOZ unda dedigi gibi 3. gun 5.gun onemli degil onemli olan simsiki tutunması insallahta oyle olur. bende orta kalite deyince uzulmedim degil ama pozitif enerji gondermek lazim
olumsuz dusunmektense mutlu olmak guzel dusunmek daha guzel bugun ttransferin ardindan dinlendikten sonra kalcadan bir igne.yapildi ama felâket can yakti ben yinede gülüp bu minnos bize az cektirmicek.daha simdiden basladi diye düşünüp espriler yapip gülmeye başladim hemsire ben yanimdaki diger transfer olwn kadin kikir kikir gülüyoruz :)))minnoslara bol bol pozitif enerji gonderelimki onlardq bize pozitif yaklassinlarHep boyle pozitif ol cnm rabbim ol dedimi olur
hayırlı ugurlu olsun insallah minnosun sana simsiki tutunurArkadaşlar merhaba benimde bugun transferim gerçekleşti 5. Gün embriyosu inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Harikasın cnmolumsuz dusunmektense mutlu olmak guzel dusunmek daha guzel bugun ttransferin ardindan dinlendikten sonra kalcadan bir igne.yapildi ama felâket can yakti ben yinede gülüp bu minnos bize az cektirmicek.daha simdiden basladi diye düşünüp espriler yapip gülmeye başladim hemsire ben yanimdaki diger transfer olwn kadin kikir kikir gülüyoruz :)))minnoslara bol bol pozitif enerji gonderelimki onlardq bize pozitif yaklassinlar
Canim bende kanama olmadi kasik agrisi oldu hep.bence idrar testi yapma.10.gun kan tahlili yap.kanamada kisisel kiminde oluyor kiminde olumuyor.Kızlar bu tutunma kanaması ne Zaman geliyor? Bi de hamile olan arkadaşlar hepinizde bu kanama oldu mu?
Ya benim kasık Ağrım baya var ama başka birşey yok. 29mayıs'ta 5.gün embriyosu transfer edildi 2 tane. Ne zaman idrar testi yapmalıyım?
Sağol arkadaşım, Rabbim sağlıkla tutundursun, sağlıkla kucağımıza aldırsın. Sen bize de dua et, hamilelerin duası tutarmışCanim bende kanama olmadi kasik agrisi oldu hep.bence idrar testi yapma.10.gun kan tahlili yap.kanamada kisisel kiminde oluyor kiminde olumuyor.
Amin canım hepimizinki inşallahhayırlı ugurlu olsun insallah minnosun sana simsiki tutunur
bende kanama olmadı canim. en erken 8. gün yapman lazım testini.Kızlar bu tutunma kanaması ne Zaman geliyor? Bi de hamile olan arkadaşlar hepinizde bu kanama oldu mu?
Ya benim kasık Ağrım baya var ama başka birşey yok. 29mayıs'ta 5.gün embriyosu transfer edildi 2 tane. Ne zaman idrar testi yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?