MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

2 yumurtaydi ikiside dollenmis yumurta bekledigimden daha iyi olgunluktaydi dedi doktor 1 embriyo orta kalitede digeri kotu kalitedeymis orta kalite olani transfer ettiler

@burcuburcuuu meraklibekleyis kizlar ayni gun opu yapildi sizin transferler yarin degilmi ayyy insallah hayirli olur hepimiz icin
birde sizinkiler 3.gun embriyosu benim bugun transfer yapildi 2.gun embriyosumu oluyor :)

sevda sen de şimdi aldın geldin bebişi biz de yarın alıp geliyoruz desene ben 5. güne kadar gider diyordum ama biraz üzülmedim değil 3 deyince

sevda sen de şimdi aldın geldin bebişi biz de yarın alıp geliyoruz desene ben 5. güne kadar gider diyordum ama biraz üzülmedim değil 3 deyince
ya canim HAOZ unda dedigi gibi 3. gun 5.gun onemli degil onemli olan simsiki tutunması insallahta oyle olur. bende orta kalite deyince uzulmedim degil ama pozitif enerji gondermek lazim

ben cok rahatimda hatta normal yasantima devam ediyorum esim bi panik :))))

benim de esim panik siritiyo surekli

ya canim HAOZ unda dedigi gibi 3. gun 5.gun onemli degil onemli olan simsiki tutunması insallahta oyle olur. bende orta kalite deyince uzulmedim degil ama pozitif enerji gondermek lazim

aynen pozitifi alalim negatifler uzak dursun tugce isinsunun cok guzel yazilari var instagramda onlari oku bol bol

Kizlar benimki 3gun embriyosuydu 8 hucreli ve hamileyim.anne rahmi dogal ortami oldugu icin orda yasamasi daha kolay oluyor.uzulmeyin 3.gun degil.rabbim ol der ve olur

yaa ne guze darisi bizlerin basina ben cok guze dusuncelerdeyim hatta benim opu gunumde yanimda transfer bekleyen bi kadin vardi oyle umutsuz ve evhamliydi ki dayanamadim konustuk biraz cikarken tekrar karsilastik sana dua ettim sayende canim acimadi ve iyi hissediyorum dedi iyi enerjiler gonderelim

3.gun diye yazacagima 3.gun degil yazmisim pardon :)

Kızlar bu tutunma kanaması ne Zaman geliyor? Bi de hamile olan arkadaşlar hepinizde bu kanama oldu mu?
Ya benim kasık Ağrım baya var ama başka birşey yok. 29mayıs'ta 5.gün embriyosu transfer edildi 2 tane. Ne zaman idrar testi yapmalıyım?

Hep boyle pozitif ol cnm rabbim ol dedimi olur
olumsuz dusunmektense mutlu olmak guzel dusunmek daha guzel bugun ttransferin ardindan dinlendikten sonra kalcadan bir igne.yapildi ama felâket can yakti ben yinede gülüp bu minnos bize az cektirmicek.daha simdiden basladi diye düşünüp espriler yapip gülmeye başladim hemsire ben yanimdaki diger transfer olwn kadin kikir kikir gülüyoruz :)))minnoslara bol bol pozitif enerji gonderelimki onlardq bize pozitif yaklassinlar

Harikasın cnm

Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Allah herkese sağ salim kucağına almak nasip etsin..

Bu arada bugün 11. Gün tekrar test yaptırdım bhcg 372 çıktı.. %80 civarında artmış 48 saatte.. Şimdilik artış iyi gidiyor sanırım..

Canim bende kanama olmadi kasik agrisi oldu hep.bence idrar testi yapma.10.gun kan tahlili yap.kanamada kisisel kiminde oluyor kiminde olumuyor.

3 gün yada 5 gün embriyo transfer işlemi arasında pek fark yok ama 5 inci gün embriyo gelişimi tamamlanmış ve kalitesi görülebilir oluyor, tam blastosit aşamasında transfer ediyorlar 6. Ve 7. Gün tutunma aşamasına geliyor ardından damar oluşma süreci ve kana bhcg salınımı başlıyor.. Bu 6-7-8 günlerde olabilir bu arada hafif lekelenme kanaması görülebilir görünmeye de bilir, akıntılar devam eder az az renksiz falan.. Sonrasında 9-10-11-12 günler artık kanda bhcg artar ve böbreklerden idrar a geçer bu günlerde idrar tahlili ile silik çizgi ve koyulaşan çizgi görünebilir.. En güvenilir durum 9 dan sonra kan tahlili vermek.. Kısaca anlatmaya çalıştım bildiklerimi..

bende kanama olmadı canim. en erken 8. gün yapman lazım testini.

Arkadaşlar dün yumurta toplama işlemi vardı ama döllenme gerçekleşmedi tedavi iptal prolaktin 47 AMH 0.81 ne yapıcam bilmiyorum resmen dün korkuyla panikle girdiğim operasyon boşuna oldu canım öyle yanıyor ki İstanbul'da tavsiye edeceğiniz bir klinik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…