MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Gecmis olsun canm. Kac tane yumurta toplanmisti. Prolaktine bakilmamismiydi daha onceden neden onem alinmadiki. Ben bahceci fulyaya gidiyorum memnunum onerebilirim. Sen nereye gidiyorsun

Gecmis olsun canm. Kac tane yumurta toplanmisti. Prolaktine bakilmamismiydi daha onceden neden onem alinmadiki. Ben bahceci fulyaya gidiyorum memnunum onerebilirim. Sen nereye gidiyorsun
Bakıldım ilaç vermişti ama sonra ki değerleri bilmiyorum. İlk 7 gördü sonra 4 tane yumurta gelişti ama operasyon da 1 tane çıktı gerisi boştu oda döllenmedi. Antalya keşke oraya gelebilsem ama çok zor bir arkadaşım o merkez de hamile kaldı ama İstanbul çok zor suan belki değerlerimi düzeltebilirim diye ümit ediyorum belki Saraçoğlu kürleri iyi gelir

Cnm. Ben de denizliden gidiyorum.oraya. evet zor oluyo ama boyle durumlarda klinik onemli. Insallah hayirli haberler alirsin yakin zamanda moralini bozma.

Merhaba 5 haftalik hamileyim. Tup bebek tedavisi ile dondurulmus embriyo transferi yaptirdim. 2 gundur kanamam var progestan igne olmaya basladim..
27 mayista 101
29 mayista 305
02 haziranda 913 beta hcg degerlerim. Sizde artis normal seyrindemi? Lutfen bilgisi olan yazsin, kafam allak bullak

Fazla buldum artışı normali 2katı olmasi lazim ama bu konuda pekte bilgim yok belki de çoğul gebelik olabilir

Kızlar ben test yapıcam demiştim ama yapmıcam bugün 7. Günüm beklicem çok korkuyorum negatif çıkacak diye günümü beklicem

benimde ilk bir kaç sefer 3 kat artmış sonradan normale gelmisti. endişeye gerek yok bence.

bir de tüp bebeklerde her zaman çok düzenli artmayabiliyor. yarın vajinal usg ile kese görülebilir düzeyde olacak bu değerlere göre, kontrolün ne zaman?

burcuburcuuu @meraklibekleyis kizlar ayni gun opu yapildi sizin transferler yarin degilmi ayyy insallah hayirli olur hepimiz icin
birde sizinkiler 3.gun embriyosu benim bugun transfer yapildi 2.gun embriyosumu oluyor :)
Bende aldım geldim minnoşlarmi, 1 iyiymiş. 1 i pek iyi değil ama inşallah tutar dedi, duyduğuma uzulsem mi sevinsem mi bilemedim

ya canim HAOZ unda dedigi gibi 3. gun 5.gun onemli degil onemli olan simsiki tutunması insallahta oyle olur. bende orta kalite deyince uzulmedim degil ama pozitif enerji gondermek lazim
Aynı duyguları yaşıyoruz. Bende 3 diye biraz üzüldüm ama bizimle oluca daha güzel buyurler, gelisirler insallah

wantbaby.info/calculators/beta-hcg-levels sitesinde artış grafiği ve normal mi değil mi görebilir siniz.. (ingilizce fakat kolay değerleri girmek..)

Kızlar 5.günden itibaren test yapmaya başladım idrar testi bşy çıkmıyordu bugün yani 7.günüm aşağıda ki gibi çıktı ilk defa silikte olsa gördüm bu çizgiyi inşallah inşallah tutunmuşlardır ve test bozuk değildir

Eklentiler

• IMG_1605.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 71
Canım bozuk olmaz merak etme hamilesin sen de iki gün sonra bir daha yap o çizgi bak nasıl koyulaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…