- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
yok yok soylemedim kimseye.doktorumu aradim garanti degil onemli olqn kan testi dedi persembe gunu kan testini yaptirin dedi tamqm dedim ama bekleyemiycem bugun ogleden sonra gidip kqn testini yaptıracamSen söyleme kimseye dur hemen göz var nazar var
Gözün aydın canım , rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahyok yok soylemedim kimseye.doktorumu aradim garanti degil onemli olqn kan testi dedi persembe gunu kan testini yaptirin dedi tamqm dedim ama bekleyemiycem bugun ogleden sonra gidip kqn testini yaptıracam
amin inşallah canim sagolasinGözün aydın canım , rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
sen ne zaman yqptiracaksin testi insallah seninde pozitif cikarGözün aydın canım , rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
sen yaptın mı?evet bi soyleme kan sonucundan sonra
maşallah, gözün aydın arkadaşımgunaydin kizlar sabah gebelik testi yaptim bu şey mi oluyor hani ne bilim pozitifmi kalbim gümbür gümbür nefeste alamiyorum direk size koştum Eki Görüntüle 2008116 orda bi ince cizgi gördüm basta ama sonra ayy bilemedim ayyy cok heyecanliyim kalbim cok hizli atiyor kizlar gozunuzu seveyim bana bi cvp verin
cok tesekkur ederim :)maşallah, gözün aydın arkadaşım
bugunmu yaptin canim uzme kendini ya nasip kismet degilmis demekki insallah nir sonrakinde musmutlu haberleri alirsinben yaptim yine negatif
Bende perşembe yaptiricam. Ama benim gene kanamam başladı, iğne yaptırdım. İstirahat ediyorum, benim artık pek umudum kalmadısen ne zaman yqptiracaksin testi insallah seninde pozitif cikar
normal adet kanaması gibimi canim umudunu yitirme canim herseyde vsrdirbir hayırBende perşembe yaptiricam. Ama benim gene kanamam başladı, iğne yaptırdım. İstirahat ediyorum, benim artık pek umudum kalmadıRabbim hayırlısı ni nasip etsin
hayırlısı..ben yaptim yine negatif
doktorunu arasana canim en azindan bi bilgi edinirsinBir. Türlü emin olamıyorum. Pedime damla damla geliyor. Ama peceteye ciddi kan geliyor. Ne hissedeceğimi ne dusunecegimi bilmiyorum
Aradım canım aradım, iğneden hemen sonra kesilmeyebilir dedi, istirahat et dedi. Morelim çok bozukdoktorunu arasana canim en azindan bi bilgi edinirsin
canim benim moralini bozma bak doktorda demis hemen kesilmeyebilor diye genede iyi sinyaller gonder canim sen hakkindq hayırlısı artikAradım canım aradım, iğneden hemen sonra kesilmeyebilir dedi, istirahat et dedi. Morelim çok bozuk
yaptiracakmisin peki canimKanamam çok arttı, Doktorumla bir daha konuştum kan testini yaptir dedi. Birşey varsa cikar zaten dedi.
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleKanamam çok arttı, Doktorumla bir daha konuştum kan testini yaptir dedi. Birşey varsa cikar zaten dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?