Peki bende devlette yaptırmak istesem yapabilir miyim 1 kere negatif le sonuçlandı. Heralde 2 ve üzeri olmasi lazim mis senin nasıl di ?istanbul bakırköy devlette yaptırdım. 2 tüp kan aldılar. kan pıhtılaşma için 1 tüp. genetik testler için 1 tüp
Benim mide bulantım yok ama ara ara uyku basıyor,bir de sık acıkıyorum ama şu kese ve kalp atımını görene kadar huzur yok banaben iyiyim canım. 24 üne aldım randevu. biraz geç ama beklicem :)
çok şükür ağrım sızım yok. gögüslerim ağırmıştı geçti. ara ara midem bulanıyor. ama gebelikten mi üşütmekten mi bilmiyorum.
Avrenim, peki gögüslerinde acima hassaslasma oldu mu ?Benim mide bulantım yok ama ara ara uyku basıyor,bir de sık acıkıyorum ama şu kese ve kalp atımını görene kadar huzur yok bana
rahat olmaya çalış canım.Benim mide bulantım yok ama ara ara uyku basıyor,bir de sık acıkıyorum ama şu kese ve kalp atımını görene kadar huzur yok bana
Canım benim göğüslerime adet zamanı da pek birşey olmaz biraz dolgunlaştılar hepsi buAvrenim, peki gögüslerinde acima hassaslasma oldu mu ?
Yaa benim bu sefer gögüslerim gayet normal hicbise yok, sasirdim biraz
Avrenim, peki gögüslerinde acima hassaslasma oldu mu ?
Yaa benim bu sefer gögüslerim gayet normal hicbise yok, sasirdim biraz
kizlar persembe test gunum yarin sabah idrar testi yapayim diyorum erken olmaz demi
%90 yapacak gibiyim :)) ya hep bi hayalim vardi esime surprizle soylemek baba olacagini ne bilim hani belki varsa hayalimi gerçeklestiririmcanim sonuc icin aradilar mi?
ayy ben buna ne cevap versem ayni soru bende de var kafamda deli sorularrrre
%90 yapacak gibiyim :)) ya hep bi hayalim vardi esime surprizle soylemek baba olacagini ne bilim hani belki varsa hayalimi gerçeklestiririm
beni daha test sonucu icin aramadilar,
az önce ben aradim, sekreter kiz sabirli olun diye azarladi
bi dandik gebelik testini 8 saattir yapamadiklari gibi, bi de belki yarina belli olur, sabirli olun biz sizi arayacaz diyo..
Neyse baska sansim olmadigi icin ya sabir diyip bekliyorum
Ya sabir, ya selamet, Ya Allah Ya Muhammed! :)
hahaha :))) haklisin valla bizde olsa aramazdik direk giderdik oraya kardes bizim is noldu:)))) cok tatlisin Turkleri ornek verseydin biz de olsa ohoooo deseydin :)))
Canım tek kese gorduk icinde bebiste gorduk bayramdan sonra gidicem kalp atisina rabbim tum isteyenlere nasip etsinHAOZ @Hayalelif edosko kızlar nasılsınız ultrasona kaç gününüz var neler hissediyorsunuz be gibi değişiklikler var sizde?
cok sey söylemek istedim ama Almanca'm yetmedi
bu arada aradilar az önce, negatifmis testim. Cok üzüldüm diyemem acikcasi, kendimi hazirlamistim. Vakti saati degilmis demekki, Rabbim daha büyük hayirlar gizlemistir arkasina, bi de yildim mi? Tabii ki hayirbi an önce yeni randevumu alip , bi sonraki denemeye baslayacam Allahin izniyle
Rabbim tüm isteyen, ugrasan herkesin emeklerinin karsiligini versin, saglikla tutundursun, saglikla kucagina aldirsin.
Hersey cok
Cnm insallah hayırlısı sağlıklısı olsun dilerim tez zamanda uzme kendini
Gözün aydın canım kese için çağırtmamıştı beni biliyorsun ben hala beklemedeyim,acaba ben de gizliden gitsem mi içim içimi kemiriyor doğrusu,karından mı baktı ultrasonla?Canım tek kese gorduk icinde bebiste gorduk bayramdan sonra gidicem kalp atisina rabbim tum isteyenlere nasip etsinAvrenim sen nasılsın cnm
Canım senin adına çok üzüldüm,hayat böyle işte,imtihan,imtihan hep imtihan,inşallah daha güzel günler bekliyor seni,içini ferah tut lütfencok sey söylemek istedim ama Almanca'm yetmedi
bu arada aradilar az önce, negatifmis testim. Cok üzüldüm diyemem acikcasi, kendimi hazirlamistim. Vakti saati degilmis demekki, Rabbim daha büyük hayirlar gizlemistir arkasina, bi de yildim mi? Tabii ki hayirbi an önce yeni randevumu alip , bi sonraki denemeye baslayacam Allahin izniyle
Rabbim tüm isteyen, ugrasan herkesin emeklerinin karsiligini versin, saglikla tutundursun, saglikla kucagina aldirsin.
Hersey cok guzel olcak insallah, inaniyorum ben.
Hadi hayırlısı büyür inşallah annesi o da bırakmaz seniBiraz koptum muhabbetten, baktım şöyle güzel haberler alanlar, almayı bekleyenler, olumsuz sonuçlar olmuş , herkes hayatlarını sevinçlerini, hüzünlerini, sabırsızlıklarını, endişelerini paylaşıyor, destek veriyor..
Anne duygusu daha minicikken sarıyor tüm bedenini kadının.. Hepimiz e bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah Rabbim..
Meraklı bekleyişte keseyi gördük hayırlısıyla şimdi de 23 ünü iple çekiyoruz bakalim..atışları için..
( 2 transfer den biri 11 m büyümüş 1 i görünüyor ama çok küçük kalmış)
Sizce gelişme ihtimali var mı? Doktorum 23ünde görürüz, belki büyür dedi de.. Büyümez ise vücut eritiyor muş kendisi düşük tehlikesi yok dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?