Cnm vajina etti iyi sonuç allalım diye sadece nerdeyse bir kacgun sonra nerdeyse kalbi aticak dedi garanti olsun diye bayramdan sonra cnm muayne konusuna gelicek olursak tek mi cifti ona bakalım dedi tek yumurta transferi olsaydı cagırmıcaktı gitme şansın varsa cnm doktoruna keseyi görebilirmiyiz diye merak ediyoz de canim istiyosan 5+3 gunluk olmus cnmGözün aydın canım kese için çağırtmamıştı beni biliyorsun ben hala beklemedeyim,acaba ben de gizliden gitsem mi içim içimi kemiriyor doğrusu,karından mı baktı ultrasonla?
Cumartesine randevu aldım tatlım ben de dayanamayıp geçen cuma kan değerim 2412 görürüz herhalde birşeylerCnm vajina etti iyi sonuç allalım diye sadece nerdeyse bir kacgun sonra nerdeyse kalbi aticak dedi garanti olsun diye bayramdan sonra cnm muayne konusuna gelicek olursak tek mi cifti ona bakalım dedi tek yumurta transferi olsaydı cagırmıcaktı gitme şansın varsa cnm doktoruna de keseyi görebilirmiyiz diye merak ediyoz diye 5+3 gunluk olmus cnm
Hadi hayırlısı cnm bebislerini görürsünCumartesine randevu aldım tatlım ben de dayanamayıp geçen cuma kan değerim 2412 görürüz herhalde birşeyler
İnşallah canım yaHadi hayırlısı cnm bebislerini görürsün
cok sey söylemek istedim ama Almanca'm yetmedi
bu arada aradilar az önce, negatifmis testim. Cok üzüldüm diyemem acikcasi, kendimi hazirlamistim. Vakti saati degilmis demekki, Rabbim daha büyük hayirlar gizlemistir arkasina, bi de yildim mi? Tabii ki hayirbi an önce yeni randevumu alip , bi sonraki denemeye baslayacam Allahin izniyle
Rabbim tüm isteyen, ugrasan herkesin emeklerinin karsiligini versin, saglikla tutundursun, saglikla kucagina aldirsin.
Hersey cok guzel olcak insallah, inaniyorum ben.
Biraz koptum muhabbetten, baktım şöyle güzel haberler alanlar, almayı bekleyenler, olumsuz sonuçlar olmuş , herkes hayatlarını sevinçlerini, hüzünlerini, sabırsızlıklarını, endişelerini paylaşıyor, destek veriyor..
Anne duygusu daha minicikken sarıyor tüm bedenini kadının.. Hepimiz e bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah Rabbim..
Meraklı bekleyişte keseyi gördük hayırlısıyla şimdi de 23 ünü iple çekiyoruz bakalim..atışları için..
( 2 transfer den biri 11 m büyümüş 1 i görünüyor ama çok küçük kalmış)
Sizce gelişme ihtimali var mı? Doktorum 23ünde görürüz, belki büyür dedi de.. Büyümez ise vücut eritiyor muş kendisi düşük tehlikesi yok dedi..
Canım bn en son ayın 5.de baktırdım 9.gününde dr artık gerek yok dedi Allah'ın izni ile perşembe günü muayenem var zaman geçirmeye çalışıyorum çok heyecanlı bir bekleyiş sen ne yaptın pekiİnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız@cansuyu_1907 sen naptın en son ne zaman tahlil baktırdın usg muayenesine girdin mi
Ben bugün baktırdım 1505 çıktı sonucumCanım bn en son ayın 5.de baktırdım 9.gününde dr artık gerek yok dedi Allah'ın izni ile perşembe günü muayenem var zaman geçirmeye çalışıyorum çok heyecanlı bir bekleyiş sen ne yaptın peki
Amin amin inşallah benden 1 gün önce keseni yada keselerini görüp gelirsin inşallah bir sonraki gün de ben ve diğer tüm arkadaşlarımızBen bugün baktırdım 1505 çıktı sonucumÇarşamba günü gel dedi doktorum keseyi görücez inşallah çok heyecanlı bi yandan da korkuyorum inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırız
gunaydin kizlar sabah gebelik testi yaptim bu şey mi oluyor hani ne bilim pozitifmi kalbim gümbür gümbür nefeste alamiyorum direk size koştum Eki Görüntüle 2008116 orda bi ince cizgi gördüm basta ama sonra ayy bilemedim ayyy cok heyecanliyim kalbim cok hizli atiyor kizlar gozunuzu seveyim bana bi cvp verin
vallami :)))))))) ayyy simdi napmam lazim kafqm durdu benimcizgiyi ben de gordum sevda sonucun pozitif gozun aydin
gözün aydın canım, orda bir bebe var.gunaydin kizlar sabah gebelik testi yaptim bu şey mi oluyor hani ne bilim pozitifmi kalbim gümbür gümbür nefeste alamiyorum direk size koştum Eki Görüntüle 2008116 orda bi ince cizgi gördüm basta ama sonra ayy bilemedim ayyy cok heyecanliyim kalbim cok hizli atiyor kizlar gozunuzu seveyim bana bi cvp verin
Bu gözün aydın sen de hamilesin demek oluyor :)) hayırlı olsun canımgunaydin kizlar sabah gebelik testi yaptim bu şey mi oluyor hani ne bilim pozitifmi kalbim gümbür gümbür nefeste alamiyorum direk size koştum Eki Görüntüle 2008116 orda bi ince cizgi gördüm basta ama sonra ayy bilemedim ayyy cok heyecanliyim kalbim cok hizli atiyor kizlar gozunuzu seveyim bana bi cvp verin
Gözün aydın cnm .gunaydin kizlar sabah gebelik testi yaptim bu şey mi oluyor hani ne bilim pozitifmi kalbim gümbür gümbür nefeste alamiyorum direk size koştum Eki Görüntüle 2008116 orda bi ince cizgi gördüm basta ama sonra ayy bilemedim ayyy cok heyecanliyim kalbim cok hizli atiyor kizlar gozunuzu seveyim bana bi cvp verin
ayyyyy allah razi olsun inanamıyorum ilk cizgi neyin gormedim testle neyin konusuyorum beklemiyordum zaten olacagini diye sonra ikinci çizgiyi gorur gibi oldumgözün aydın canım, orda bir bebe var.
cok tesekkur ederim canim hala kalbim gumbur gümbür okulda ki ogretmenler neye guluyon diyorlar :))))))Bu gözün aydın sen de hamilesin demek oluyor :)) hayırlı olsun canım
teşekkür ederim canım sagolasinGözün aydın cnm .
bizde görüyoruz canım inanabilirsin artıkayyyyy allah razi olsun inanamıyorum ilk cizgi neyin gormedim testle neyin konusuyorum beklemiyordum zaten olacagini diye sonra ikinci çizgiyi gorur gibi oldum
Sen söyleme kimseye dur hemen göz var nazar varcok tesekkur ederim canim hala kalbim gumbur gümbür okulda ki ogretmenler neye guluyon diyorlar :))))))
Sen söyleme kimseye dur hemen göz var nazar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?