MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Gözün aydın canım kese için çağırtmamıştı beni biliyorsun ben hala beklemedeyim,acaba ben de gizliden gitsem mi içim içimi kemiriyor doğrusu,karından mı baktı ultrasonla?
Cnm vajina etti iyi sonuç allalım diye sadece nerdeyse bir kacgun sonra nerdeyse kalbi aticak dedi garanti olsun diye bayramdan sonra cnm muayne konusuna gelicek olursak tek mi cifti ona bakalım dedi tek yumurta transferi olsaydı cagırmıcaktı gitme şansın varsa cnm doktoruna keseyi görebilirmiyiz diye merak ediyoz de canim istiyosan 5+3 gunluk olmus cnm

Cumartesine randevu aldım tatlım ben de dayanamayıp geçen cuma kan değerim 2412 görürüz herhalde birşeyler

hayirlisi olsun senin icin hep boyle pozitif ol insallah

merakli bekleyis deyince birden uzerime alindim :))

hayirli olsun tek olsa da iki olsa da canlar saglikla gelsin insallah

İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız @cansuyu_1907 sen naptın en son ne zaman tahlil baktırdın usg muayenesine girdin mi
Canım bn en son ayın 5.de baktırdım 9.gününde dr artık gerek yok dedi Allah'ın izni ile perşembe günü muayenem var zaman geçirmeye çalışıyorum çok heyecanlı bir bekleyiş sen ne yaptın peki

Canım bn en son ayın 5.de baktırdım 9.gününde dr artık gerek yok dedi Allah'ın izni ile perşembe günü muayenem var zaman geçirmeye çalışıyorum çok heyecanlı bir bekleyiş sen ne yaptın peki
Ben bugün baktırdım 1505 çıktı sonucum Çarşamba günü gel dedi doktorum keseyi görücez inşallah çok heyecanlı bi yandan da korkuyorum inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırız

Ben bugün baktırdım 1505 çıktı sonucum Çarşamba günü gel dedi doktorum keseyi görücez inşallah çok heyecanlı bi yandan da korkuyorum inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar alırız
Amin amin inşallah benden 1 gün önce keseni yada keselerini görüp gelirsin inşallah bir sonraki gün de ben ve diğer tüm arkadaşlarımız

gunaydin kizlar sabah gebelik testi yaptim bu şey mi oluyor hani ne bilim pozitifmi kalbim gümbür gümbür nefeste alamiyorum direk size koştum orda bi ince cizgi gördüm basta ama sonra ayy bilemedim ayyy cok heyecanliyim kalbim cok hizli atiyor kizlar gozunuzu seveyim bana bi cvp verin

cizgiyi ben de gordum sevda sonucun pozitif gozun aydin

gözün aydın canım, orda bir bebe var.

Bu gözün aydın sen de hamilesin demek oluyor :)) hayırlı olsun canım

Gözün aydın cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…