MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Yaptırdım kan tahlilini bekliyorum, 2 saat sonra cikar dediler. Ben adet olduğumu düşünüyorum, sancilarimdan dolayı, en azından olumsuz da olsa sonuçla yüzleşmek istiyorum artık.

Yaptırdım kan tahlilini bekliyorum, 2 saat sonra cikar dediler. Ben adet olduğumu düşünüyorum, sancilarimdan dolayı, en azından olumsuz da olsa sonuçla yüzleşmek istiyorum artık.
kuzum en azindan kafan rahatlar üzülme,artik ((

kizlar sonucum 154 mus ben simdi hamile oluyorum demi hala inanamiyorum ya hani herkes olurda ben olamam derdim.ne bilim 2 tane doktora gittik ikiside tup bebek tedavi sonucu 1 tane yumurta olusamaz bile dedi orta kalite embriyoyu transfer ettiler doktorum umudum yok % 3 ihtimal ddiyordu o yuzden erken transfer ettiler nasip kısmetmiş inşallah saglicakla sihhatle huzurla mutlulukla kucagima alirim tum olmayanlarada isteyenlerede nasip etsin

Canım çok sevindim senin adına bak bir yumurta yetiyor işte değerin kat kat artsın güzel bir yavrun olsun inşallah

sevdabuzer hayirli olsun, Rabbim saglikla kucagina aldirsin.

Negatif sonuc alan arkadaslarim, moral bozmak yok, söyle düsünelim, demekki vücudumuz daha hazir degil, ve transfer edilen embriyolar saglikli ilerlemedi.
Yani süphesiz hepimiz, saglikli sihhatli evlatlar dileriz degil mi? O yüzden iyi beslenmeye, iyi uyumaya, keyifli mutlu olmaya devam, o bebitolar bize elbet gelecek :)
Onemli olan bizim saglikli olmamiz, kocamizla aramizin iyi olmasi, yoksa bu sabir yolu cekilir mi baska türlü
Üzgun stresli olursak, vücut kendini hic hazir hissetmeyecek .. o yuzden bi an once regl'leri atlatip, bomba gibi yeni denemeye basliyoruz :)
Bu arada bol dua, tesbihat, tevekkül ediyoruz ve bebito kitaplari okuyoruz ki geldiklerinde hazir olalim :)

Allah can sagligi versin, gerisi bos. Biz iyi olalim ki, saglikli evlatlara kavusalim allahin izniyle :)
Hepinizi öptüm bal yanaklarindan :)

cok doğru ve guzel soyledin canim
cok tesekkur ederim bu,arada

Super canim..cok sevindim.

Sevdacım gözün aydın mutlu haberler duyunca mutlu oluyorum allah tamamına erdirsin.

Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
ağş

tam yazamamisim cok cok sevindim tekrar gozunuz aydin olsun kucagina aldigin gunleri gor insallah

sevdabuzer canım senin adına çok sevindim.rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Benim negatif olduğu kesinleşti. Bir sonraki sefere insallah

burcu gecmis olsun bunda da var bir hayir diyelim ben de bugun adet olacagimi sanki hissetmistim doktoruma yazdim
birsey demedi bi kontrole
filan gidecek miyiz ben ilkinde negatiften sonra da kontrole gitmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…